داغ‌ترین‌ها

تغییری تو بدنت که میگه مشکل تراکم استخوان داری شوخی بامزه علی صادقی با مسی تفریح جدید سارا نیکای پایتخت ادویه کباب تابه ای مجلسی؛ حتما امتحانش کن ماسکی جادویی برای لایه برداری کامل پوست صورت راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان آموزش پیتزا فوری بدون نیاز به خمیر و فر جواب رٌک نعیمه نظام دوست درباره دلیل ازدواج نکردنش

8

طرز تهیه شیش برک لبنانی اصل

  • کد خبر : 30982
  • 06 خرداد 1402 - 16:11
طرز تهیه شیش برک لبنانی اصل

طرز تهیه شیش برک (Shish barak)امروز در این بخش از آشپزخانه نمناک؛ طرز تهیه شیش برک که غذای اصیل لبنانی است را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.مواد لازم شیش برک (Shish barak):مواد لازم میزان لازمآرد ۴ لیوانگوشت چرخکردهنیم کیلوپیاز ۲ عدد متوسطماست ۱ کیلونشاسته۱ قاشق غذاخوریشیر۱ لیوانروغن معمولی یا حیوانیبه مقدار لازمادویه مخلوط۱ قاشق […]


طرز تهیه شیش برک (Shish barak)امروز در این بخش از آشپزخانه نمناک؛ طرز تهیه شیش برک که غذای اصیل لبنانی است را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.مواد لازم شیش برک (Shish barak):مواد لازم میزان لازمآرد ۴ لیوانگوشت چرخکردهنیم کیلوپیاز ۲ عدد متوسطماست ۱ کیلونشاسته۱ قاشق غذاخوریشیر۱ لیوانروغن معمولی یا حیوانیبه مقدار لازمادویه مخلوط۱ قاشق چای خورینمک و فلفل به میزان لازمسیر به مقدار لازمگشنیز برای تزئینطرز تهیه شیش برک (Shish barak)در ابتدا خمیر را آماده کنید؛ می توانید مقدارِ آرد را به میل خودتان دو برابر کنید. یک قاشق چای خوری نمک به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید و کمی بعد؛ یک قاشق غذاخوری روغن را اضافه کنید و با دست هم بزنید. (می توانید از روغن حیوانی به جای معمولی استفاده کنید. روغن کمک می کند تا خمیر بهتر پهن شود.)یک لیوان آب اضافه کنید و تا زمانی که خمیری نرم و غیر چسبنده ای حاصل شود؛ به ورز دادن تان ادامه بدهید. خب، خمیر آماده است. دست ها را کمی چرب کنید و خمیر را در کاسه ای بگذارید و اجازه بدهید به مدتِ ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت کند؛ در کل هر چه بیشتر بماند بهتر است. در مرحله بعد به سراغ گوشت ها بروید؛ یک نکته مهم در مورد گوشت اینست که بهتر است با کره یا روغن حیوانی بپزد، در این صورت وقتی گوشت خنک می شود؛ بافتش را حفظ خواهد کرد. پیازهای خرد شده را در روغن سرخ کنید تا آبش کشیده شود. نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید؛ سپس گوشت را اضافه کنید. بعد هم بزنید تا آبش گرفته شود و در مرحله بعد؛ نمک، فلفل و ادویه جات مخلوط را اضافه کنید.حالا نوبت پهن کردن خمیر است. کمی آرد بپاشید و دقت کنید که خمیر باید نسبتا نازک باشد. می توانید از یک کاتر دایره ای یا لبه لیوان با اندازه متوسط برای جدا کردن خمیر به شکل گرد استفاده کنید.سپس تکه های خمیر را با مخلوط گوشت پر کنید و لبه هایش را نزدیک هم بیاورید تا شکل یک هلال ایجاد شود و بعد؛ دو سر خمیر هلالی را به سمت هم بیاورید تا شبیه یک توپک شود.می توانید شیش برک ها را در فر بگذارید، اما در این رسپی لازم نیست.بعد؛ یک قاشق نشاسته را به ماست اضافه کنید. روی حرارت کم بگذارید و هم بزنید. کمی بعد ماست را با یک لیوان شیر رقیق کنید؛ در نظر داشته باشید که ترکیب باید مدام هم زده شود تا کمی حالت خامه ای شود.حالا (شیش برک ها) را یکی یکی داخل مخلوط ماست بیندازید و از کناره های ظرف هم بزنید.سپس دمای شعله را پایین بیاورید. کمی سیر خرد شده را با روغن سرخ کرده به ترکیبت تان اضافه کنید.در این مرحله می توان گشنیز را هم اضافه کرد، اما بهتر است برای تزئین استفاده شود. حالا (شیش برک) را در یک ظرف به سلیقه خودتان تزئین کرده و سرو کنید. نکات تکمیلی در مورد شیش برکزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد . شیش برک را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
طرز تهیه “خورشت کنگر” مرحله به مرحله
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=30982

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها