0

خوردنی هایی که سکته رو از شما دور میکنن

  • کد خبر : 30986
  • 06 خرداد 1402 - 18:31
خوردنی هایی که سکته رو از شما دور میکنن

بهترین مواد غذایی و خوردنی ها برای جلوگیری از بروز سکتهپایین آوردن فشار خون بهترین راه برای محافظت از بدن در برابر سکته است. همچنین پیروی کردن از این موارد در رژیم غذایی و استفاده از این غذا ها می تواند تا ۲۷ درصد خطر ابتلا به سکته را کاهش دهد که در این قسمت […]


بهترین مواد غذایی و خوردنی ها برای جلوگیری از بروز سکتهپایین آوردن فشار خون بهترین راه برای محافظت از بدن در برابر سکته است. همچنین پیروی کردن از این موارد در رژیم غذایی و استفاده از این غذا ها می تواند تا ۲۷ درصد خطر ابتلا به سکته را کاهش دهد که در این قسمت از بهداشت و سلامت نمناک این مواد غذایی را به شما معرفی خواهیم کرد.ماهی سالمونخوردن غذاهای غیر سرخ کردنی به اندازه دو بار در هفته خطر ابتلا به سکته را کاهش می دهد که یکی از بهترین آن ها ماهی سالمون است که اسید چرب امگا ۳ دارد و باعث کاهش التهاب رگ ها می شود، جریان خون را بهبود می بخشد و خطر ابتلا به لخته خون را هم کاهش خواهد داد.اوتمیل (جودوسر)برای جلوگیری از سکته باید کلسترول بد را کاهش دهید. می توانید مقداری جودوسر را بپزید و آن را استفاده کنید که باعث کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و سکته می شود، زیرا سطح کلسترول را پایین می آورد.لوبیای سیاهلوبیای سیاه به دلیل فیبر بالایی که دارد، یکی از سالم ترین مواد غذایی است. شما می توانید لوبیای سیاه را در رژیم غذایی خود جای دهید و از خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی و سکته بکاهید. لوبیای سیاه همچنین منبع خوبی از پروتئین سالم است.سیب زمینی شیرینسیب زمینی شیرین یکی از بهترین مواد غذایی است که می توانید برای شام استفاده کنید. مصرف ۱۵۰ گرم سیب زمینی شیرین ۱۰۰ درصد نیاز به ویتامین آ و ویتامین سی را تامین می کند و باعث افزایش قدرت چشم و سیستم ایمنی، سلامت پوست و سیستم عصبی می شود. همچنین حاوی آنتی اکسیدان است که رگ های خونی را نیز پاکسازی می کند و در نتیجه می تواند عامل جلوگیری کننده برای سکته باشد.بلوبریآنتی اکسیدان ها به رگ های خونی کمک می کنند که جریان خون را قوی تر کنند و التهابات را کاهش دهند. بنابراین هیچ جای تعجب نیست که ماده خوراکی مثل بلوبری که حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است، بتواند خطر ابتلا به حملات قلبی و سکته را کاهش دهد. توت فرنگی و تمشک سیاه هم همین خاصیت را دارد.اسفناجاسفناج سرشار از منیزیم، همچنین ویتامین ب و فولیک اسید است. رژیم غذایی حاوی فولیک اسید خطر ابتلا به سکته بر اثر فشار خون بالا را کاهش می دهد. کافی است نصف فنجان اسفناج پخته شده را هنگام صبح استفاده کنید.باداممصرف ۳۰ گرم بادام در هفته پروتئین، فیبر و چربی غیر اشباع را به بدن شما می رساند، سوخت و ساز را بهبود می بخشد، سطح کلسترول بد را پایین می آورد و منبع خوبی از ویتامین e است که رگ های خونی را تمیز کرده و از سکته جلوگیری می کند.اسفرزه یا همان پوسته پسیلیوماسفرزه یک نوع فیبر است که از گیاه به دست می آید و پوسته آن را به صورت پودر یا کپسول می فروشند که یک مکمل رژیمی بسیار عالی محسوب می شود و سطح کلسترول بد را پایین می آورد، اسید موجود در معده را متعادل می کند، التهابات را می کاهد و خطر سکته را کاهش می دهد.سیرسیر حاوی مولکول هایی است که عامل جلوگیری کننده از لخته شدن خون هستند و خطر ابتلا به سکته را کاهش می دهند. سیر خام یک ماده تاثیرگذار و سرشار از خاصیت است و از سکته جلوگیری می کند.شکلات تلخشیر شکلات سرشار از چربی و شکر است اما میزان زیاد کاکائو در شکلات تلخ می تواند یک عامل بسیار مؤثر برای جلوگیری از سکته باشد که راز موفقیت این ماده فلاونوئید است. شما با مصرف شکلات تلخ در طول هفته می توانید خطر ابتلا به سکته را تا حد زیادی کاهش دهید. البته باید مراقب باشید که زیاده روی نکنید، در غیر این صورت اثر مثبت آن از بین می رود.

بیشتر بخوانید
کالری ماکارونی؛ کدوم نوع ماکارونی چاق کننده تره؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=30986

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها