داغ‌ترین‌ها

کادو تولد جالب ستاره سادات قطبی برای خودش افشای راز تلخ زندگی ژیلا صادقی برای اولین بار تغییری تو بدنت که میگه مشکل تراکم استخوان داری شوخی بامزه علی صادقی با مسی تفریح جدید سارا نیکای پایتخت ادویه کباب تابه ای مجلسی؛ حتما امتحانش کن ماسکی جادویی برای لایه برداری کامل پوست صورت راز تلخ زندگی نیوشا ضیغمی فاش شد سنگ تمام پیمان معادی برای مریلا زارعی چرا کوبیده مرغ به سیخ نمیچسبه و به دست میچسبه؟ تیره ترین لک صورت را با آب پیاز درمان کنید + ماسک عذرخواهی آقای بازیگر بخاطر توهین زشت به زنان اصل ماجرای پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان + عکس جنجالی جوجه کباب رستورانی با چه موادی مزه دار میشه؟ داروهایی که افسردتون میکنن!! رازی که آناهیتا همتی درباره همسرش فاش کرد پیام احساسی نرگس محمدی برای تولد فریبا نادری علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل خطر عمل تغییر رنگ چشم؛ حقیقتی که نمیدونی عکس دیده نشده پارسا پیروزفر و بهاره مصدقیان

3

طرز تهیه برگه زردآلو خونگی با فرمول بازاری ها

  • کد خبر : 31034
  • 11 خرداد 1402 - 17:00
طرز تهیه برگه زردآلو خونگی با فرمول بازاری ها

ترفند و روش تهیه برگ زردآلو در منزل به روش سنتیبرگ زردآلو، بهترین جایگزین برای تنقلات مضر است. همچنین از برگ زردآلو می توان به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذاهای سنتی استفاده کرد. برای تهیه برگ زردآلو به روش این بخش از نمناک عمل کنید.مواد لازم برگه زردآلومواد لازم میزان لازمبرگ زردآلو تازه۲ کیلوگرمجوهر […]


ترفند و روش تهیه برگ زردآلو در منزل به روش سنتیبرگ زردآلو، بهترین جایگزین برای تنقلات مضر است. همچنین از برگ زردآلو می توان به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذاهای سنتی استفاده کرد. برای تهیه برگ زردآلو به روش این بخش از نمناک عمل کنید.مواد لازم برگه زردآلومواد لازم میزان لازمبرگ زردآلو تازه۲ کیلوگرمجوهر لیمو۱ قاشق غذاخوریآب۵ لیوانشکر۲ لیوانطرز تهیه برگ زردآلوزردآلوها را تمیز بشویید و خشک کنید و هسته های آن را خارج کنید.درون ظرفی پنج لیوان آب را به همراه دو لیوان شکر بریزید.قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، یک قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه بجوشد.زرد آلو هایی که هسته آنها را جدا نموده اید، را داخل شربت بریزید و یک دقیقه زمان دهید و بعد از ۱ دقیقه حرارت را خاموش کنید.دو دقیقه اجازه دهید که زرد آلوها داخل شربت بماند و بعد از ۲ دقیقه آنها را داخل آبکش بریزید تا شهد اضافه خارج شود.داخل یک سینی بزرگ را نایلون بیاندازید.پس از اینکه شربت اضافی برگه های زردآلو خارج شد، زردآلوهای خنک شده را داخل سینی بچینید و جلوی نور خورشید قرار دهید تا آماده شوند.برگه های زردآلو را بعد از خشک شدن بسته بندی کرده و درون یخچال قراردهید.نکات مهماز زردآلوهای با کیفیت استفاده کنید.از زردآلو های سفت استفاده کنید تا موقع جوشیدن، فرم خود را حفظ کنند، اگر زردآلوها بیش از حد رسیده باشند باعث می شود در پایان برگه های زردالو له شوند.در زمانی که برگه های زردآلو را زیر آفتاب قرار می دهید، کامل مراقب باشید تا بیش از حد خشک نشوند.اگر می خواهید برگه های زردآلو را به مدت طولانی نگهداری کنید، بهتر است به اندازه هر بار مصرف درون پلاستیک فریزر قرار دهید و درون فریزر نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید
افطاری های ساده و خوشمزه دانشجویی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=31034

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها