3

طرز تهیه رشته پلو قیسی معروف آذربایجان

  • کد خبر : 31042
  • 12 خرداد 1402 - 17:10
طرز تهیه رشته پلو قیسی معروف آذربایجان

طرز تهیه قیسی پلو یا رشته پلو قیسی مجلسیرشته پلو قیسی یا همان قیسی پلو یک غذای سنتی و محبوب در شهر تبریز و دیگر شهرهای آذربایجان است که از ترکیب برنج، برگه زردآلو، قیسی و چند ماده غذایی دیگر تهیه می شود و به عنوان یک غذای خوشمزه بدون گوشت، میتوان آن را تهیه […]


طرز تهیه قیسی پلو یا رشته پلو قیسی مجلسیرشته پلو قیسی یا همان قیسی پلو یک غذای سنتی و محبوب در شهر تبریز و دیگر شهرهای آذربایجان است که از ترکیب برنج، برگه زردآلو، قیسی و چند ماده غذایی دیگر تهیه می شود و به عنوان یک غذای خوشمزه بدون گوشت، میتوان آن را تهیه و سرو کرد. رشته پلو با قیسی انواع مختلف دارد که ما در این بخش از آموزش آشپزی نمناک، یکی از خوشمزه ترین های آن را برایتان آورده ایم.مواد لازم رشته پلو قیسی خوشمزه مجلسیمواد لازممقداررشته پلویی۱ پیمانهبرنج۳ پیمانهقیسی۱۰۰ گرمبرگه زردآلو ۱۰۰ گرمکره۱۰۰ گرمپیازداغ۳ قاشق سوپ خوریدارچین۱ قاشق چایخوریزعفران دم کرده۱ قاشق سوپ خورینمک، فلفل و زرد چوبهبه میزان لازمطرز تهیه رشته پلو قیصی آذربایجان یا قیسی پلو بدون گوشتبرنج را بشویید و از ۳ تا ۴ ساعت قبل با آب و نمک خیس دهید.بعد از خیس خوردن برنج آن را در آب جوش بریزید تا مغز آن نیم پز شود.سپس رشته را در آب برنج بریزید و بعد از چند جوش برنج را آبکش کنید.قیسی و برگه زرد آلو را به مدت ۳۰ دقیقه در آب گرم خیس دهید و سپس آنها را بشویید و در کره داغ شده بریزید و به همراه شکر، پیاز داغ، زردچوبه و فلفل، تفت دهید.در انتها زعفران را هم اضافه کنید تا عطر آن فوق العاده شود.کف قابلمه مورد نظرتان مقداری روغن بریزید و از ته دیگی که میخواهید بچینید و چند کف گیر از برنج آبکش شده کف قابلمه بریزید و لابه لای برنج از مواد تفت داده شده بریزید.این لایه ها را تا تمام شدن مواد ادامه دهید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد.برنج آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با برگه های قیسی، دارچین و خلال پسته و در صورت دلخواه با فیله مرغ سرخ شده تزیین کنید.استفاده از فیله مرغ به صورت دلخواه بوده و جزو ترکیبات اصلی این غذا نمی باشد.نکات تکمیلی در مورد رشته پلو قیسیزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳ ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد . رشته پلو قیسی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
3 نوع طرز تهیه کدو حلوایی: مجلسی، با گردو و ساده
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=31042

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها