داغ‌ترین‌ها

روایت مرتضی امینی تبار از کتک کاری اش با رعنا آزادی ور طرز تهیه باقالی پخته، خوشمزه تر از باقالی بازاری وقتی هوا آلوده است، چی بخوریم که سالم بمونیم؟ پاسخ وایرال شده جواد عزتی درمورد زندگی شخصی اش فرمول تفت دادن زرشک برای غذاهای مجلسی تولد چهره های مشهور ایرانی در ۱۳ آذر طرز تهیه توپک بیسکویتی با مواد ساده و مقوی تغییری خطرناک در رگ های بدن؛ علامتش رو بشناس همسر رضا عطاران تو کدوم فیلم بازی کرده؟ سالم ترین روغن پخت و پز، کدوم روغنه؟ چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ آذر کاشت موی بایوفایبر و حقیقتی که باید بدانید مورد بدی که بازیگر زن در غسالخانه بهشت زهرا دید دستور تهیه کیتو ، کتلت مرغ ایتالیایی بهترین چیزی که موقع استرس میتونی بخوری واکنش متفاوت مازیار لرستانی به فوت بازیگران ترشحات چشمی که نیاز به درمان دارند باورتون میشه این عکس، همون یوزارسیف زیباست؟ راز خوشمزگی قورمه سبزی حرم امام رضا (ع) آخرین قاب دیده شده از بیتا فرهی در تلویزیون

2

طرز تهیه گیجاواش تره شمالی خوشمزه

  • کد خبر : 32292
  • 22 آبان 1402 - 14:18
طرز تهیه گیجاواش تره شمالی خوشمزه

گیجاواش تره گیلانیگیجاواش تره یکی از غذاهای شمالی سالم و ساده می باشد که اصالت این غذا گیلانی است. خورش گیجاواش تره یک غذای سالم و مقوی است که خیلی سریع و آسان تهیه می شود که شما می توانید طرز تهیه این غذا را در ادامه بخش آموزش آشپزی نمناک بخوانید. مواد لازم گیجاواش […]


گیجاواش تره گیلانیگیجاواش تره یکی از غذاهای شمالی سالم و ساده می باشد که اصالت این غذا گیلانی است. خورش گیجاواش تره یک غذای سالم و مقوی است که خیلی سریع و آسان تهیه می شود که شما می توانید طرز تهیه این غذا را در ادامه بخش آموزش آشپزی نمناک بخوانید. مواد لازم گیجاواش ترهمواد لازممیزان لازمسبزی گیجاواش۲۰۰ گرمتخم اردک۲ عددبرگ سیر۱۰۰ گرمزردچوبه۱/۲ ق چنمک و فلفل سیاهبه میزان لازم طرز تهیه گیجاواش ترهبرای پخت این غذای شمالی خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید.مرحله اول : ابتدا برگ سیر را به خوبی شسته و اجازه دهید تا آب آن گرفته شود. پس از خشک شدن برگ سیر آن را به صورت نیم سانت نیم سانت خرد کنید و کنار بگذارید. مرحله دوم : گیجاواش را نیز شسته سپس آبکش کنید و در ادامه مانند برگ سیر آن را خرد کنید. مرحله سوم :تخم اردک ها را در یک کاسه شکسته و با کمک چنگال هم بزنید سپس به آن مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره هم بزنید. مرحله چهارم : در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و برگ سیرها را با مقداری زردچوبه سرخ کنید. مرحله پنجم : پس از کمی تفت دادن برگ سیر، گیجاواش را نیز به برگ سیرها اضافه کنید و تفت دهید. پس از چند دقیقه حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا سبزی ها نرم شوند.مرحله ششم : پس از پخت سبزی ها تخم اردک آماده شده را به سبزی اضافه کنید و اجازه دهید تا تخم اردک ها نیز بپزد سپس همراه با برنج سرو کنید.

بیشتر بخوانید
چطور تو خونه کاغذ روغنی بازاری درست کنیم؟ + آموزش
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32292

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها