داغ‌ترین‌ها

روایت مرتضی امینی تبار از کتک کاری اش با رعنا آزادی ور طرز تهیه باقالی پخته، خوشمزه تر از باقالی بازاری وقتی هوا آلوده است، چی بخوریم که سالم بمونیم؟ پاسخ وایرال شده جواد عزتی درمورد زندگی شخصی اش فرمول تفت دادن زرشک برای غذاهای مجلسی تولد چهره های مشهور ایرانی در ۱۳ آذر طرز تهیه توپک بیسکویتی با مواد ساده و مقوی تغییری خطرناک در رگ های بدن؛ علامتش رو بشناس همسر رضا عطاران تو کدوم فیلم بازی کرده؟ سالم ترین روغن پخت و پز، کدوم روغنه؟ چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ آذر کاشت موی بایوفایبر و حقیقتی که باید بدانید مورد بدی که بازیگر زن در غسالخانه بهشت زهرا دید دستور تهیه کیتو ، کتلت مرغ ایتالیایی بهترین چیزی که موقع استرس میتونی بخوری واکنش متفاوت مازیار لرستانی به فوت بازیگران ترشحات چشمی که نیاز به درمان دارند باورتون میشه این عکس، همون یوزارسیف زیباست؟ راز خوشمزگی قورمه سبزی حرم امام رضا (ع) آخرین قاب دیده شده از بیتا فرهی در تلویزیون

2

طرز تهیه دمی باقالی زرد؛ غذای خوشمزه بدون گوشت

  • کد خبر : 32336
  • 25 آبان 1402 - 14:38
طرز تهیه دمی باقالی زرد؛ غذای خوشمزه بدون گوشت

طرز تهیه دمی باقالی دمپختک یا دمی باقالی از انواع غذا های اصیل و قدیمی ایرانی می باشد که طرز تهیه آن بسیار راحت است همچنین در مقایسه با خیلی از غذا ها کم هزینه می باشد زیرا مواد تشکیل دهنده این پلو بسیار آسان و دم دست است. طرز تهیه این غذای خوشمزه را […]


طرز تهیه دمی باقالی دمپختک یا دمی باقالی از انواع غذا های اصیل و قدیمی ایرانی می باشد که طرز تهیه آن بسیار راحت است همچنین در مقایسه با خیلی از غذا ها کم هزینه می باشد زیرا مواد تشکیل دهنده این پلو بسیار آسان و دم دست است. طرز تهیه این غذای خوشمزه را در این بخش از آشپز خانه نمناک بخوانید.مواد لازم دمی باقالیمواد لازممیزان لازمبرنج۲ پیمانهباقالی زرد۱ پیمانهپیاز ۱ عدد بزرگزرد چوبه۱ قاشق مربا خورینمک و فلفلبه میزان لازمروغن یا کرهبه میزان لازمطرز تهیه دمی باقالی مرحله به مرحلهمرحله اول :ابتدا برنج را به همراه آب و نمک حدود دو سه ساعت خیس کنید. مرحله دوم : باقالی ها را نیز از چند ساعت قبل خیس کنید. مرحله سوم : یک عدد پیاز بزرگ را شسته سپس نگینی خرد کنید رو حرارت قرار دهید و آن را با کمی روغن سرح کنید تا طلایی شود. سپس پیاز ها را نصف کنید.نصف آن را بگذارید تا در تابه بماند.مرحله چهارم : باقالی هایی که خیس کرده اید را با مقدار آب رو حرارت قرار دهید تا آب بجوشد. باقالی های نیم پز شده را آبکش کنید. مرحله پنجم :هم اکنون باید به پیاز ها زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز ها کاملا طلایی شوند.مرحله ششم : نمک و فلفل را نیز به پیاز ها اضافه کنید. مرحله هفتم : باقالی های آبکش شده را نیز به پیاز اضافه کنید کمی تفت دهید سپس مقدار خیلی کمی آب به این مواد اضافه کنید تا باقالی ها کمی نرم شود. مرحله هشتم :برنج خیس شده را روی حرارت گاز قرار دهید سپس به آن کمی کره و یا روغن اضافه کنید. مرحله نهم :موادی که حاضر کرده اید را همراه با کره به برنج اضافه کنید. مرحله دهم :پس از این که آب برنج کشیده شد برنج دم بگذارید. مرحله یازدهم : شما می توانید هم با پیاز داغ و هم با یک عدد تخم مرغ سرخ شده این غذای خوشمزه را سرو کنید این کار کاملا سلیقه ای می باشد. نکات مهم در مورد دمی باقالیبرای رنگ دادن به دمپختک معمولا از زردچوبه استفاده می شود ولی اگر می خواهید رنگ دمپختک شما کدر نباشد می توانید مقداری زعفران دم کرده استفاده کنید تا علاوه بر عطر بهتر دمپختک، رنگ مجلسی تری نیز داشته باشید.شما می توانید قبل از اضافه کردن باقالی ها به پیاز آن ها را حدود ۲۰ دقیقه بپزید. اگر باقالی ها را پختید پیاز و باقالی پس از اینکه آب برنج کشیده شد به برنج اضافه کنید. برای جلوگیری از له شدن باقالی باید آن را قبل از پخت تفت دهید.

بیشتر بخوانید
خوشمزه ترین کیک و شیرینی که با کدو حلوایی میپزن
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32336

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها