داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

42

طرز تهیه “آش دندونی” متفاوت برای جشن دندان درآوردن کودکان

  • کد خبر : 11385
  • 08 خرداد 1400 - 22:48
طرز تهیه “آش دندونی” متفاوت برای جشن دندان درآوردن کودکان
طرز تهیه “آش دندونی” متفاوت برای جشن دندان درآوردن کودکان

طرز تهیه آش دندونی

یکی از آش های لذیذ و سنتی ما ایرانی ها آش دندونی نوزاد است که از قدیم الایام زمانی که اولین دندون نوزاد در می آید پخته می شود و به همین مناسبت آش دندونی درست میکردند و در بین دوستان و آشنایان پخش میکردند و معتقد بودند که وقتی این آش تهیه شود بقیه دندان های کودک راحت تر در می آید.

مواد لازم برای آش دندونی نوزاد

  • بلغور گندم :۲ پیمانه
  • عدس:۱ پیمانه
  • ماش :۱/۲ پیمانه
  • لوبیا چیتی :۱/۲ پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی:۱/۲ پیمانه
  • نخود :۱/۲ پیمانه
  • لوبیا قرمز :۱/۲ پیمانه
  • پیاز:۲ عدد
  • برنج:۱/۲ پیمانه
  • آب گوشت :۱ پیمانه
  • آب :۱ لیتر
  • نمک ، فلفل و زردچوبه :به میزان کافی
  • کشک و نعنا داغ در صورت دلخواه :برای تزئین

پخت آش دندونی نوزاد

آش دندونی برای جشن دندان کودک

طرز تهیه آش دندونی :

برای تهیه آش دندونی باید تمام حبوبات را از چندین ساعت قبل خیس دهید و آب آنها را چند بار عوض کنید تا نفخ آنها کاهش یابد و حبوبات زودتر پخته شوند.

هر کدام از حبوبات را می توانید جداگانه بپزید و یا حبوباتی که تایم پخت یکسانی دارند مانند ماش ، عدس و لوبیا چشم بلبلی را با هم و نخود ، لوبیا چیتی و لوبیا قرمز را با هم بپزید.

بلغور را هم جداگانه بشویید و به مدت ۵ تا ۶ ساعت خیس دهید و نیز مانند بقیه حبوبات چند باز آب آن را عوض کنید تا رنگ آب گندم ها شفاف شود.

برای شروع پخت آش ۲ عدد پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا کاملا طلایی شوند. در اواخر پخت زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ پیاز زیبا تر شود و عطر زردچوبه به مشام برسد.

بیشتر بخوانید
سس براق شکلاتی با پودر کاکائو، بهتر از قنادی ها

بعد از طلایی شدن پیاز داخل قابلمه ای مناسب تمام حبوبات پخته شده را به همراه پیاز داغ اضافه کنید.

برنج و بلغور خیس داده شده را هم به حبوبات بیفزایید و در نهایت آب گوشت و ۴ لیوان آب معمولی را داخل قابلمه بریزید و حرارت را بالا ببرید تا مواد به جوش بیایند.

سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا آش به آرامی به مدت ۳ تا ۴ ساعت پخته شود و جا بیفتد.حتما در حین پخت چندین بار آش را هم بزنید تا بخاطر لعاب گندم آش ته نگیرد.

در آخر هم نمک آن را تست کنید و به میزان کافی نمک و فلفل اضافه کنید.

کمی نعنا داغ درست کنید و به همراه کشک رقیق شده به سلیقه خود برای تزیین روی آش استفاده کنید.

آش دندونی

نکته پخت آش دندونی

  1. حبوبات را با کمی نمک بپزید.
  2. مقدار عدس باید دو برابر بقیه حبوبات باشد.
  3. میتوانید گوشت را ریش ریش کنید و به دلخواه داخل آش بریزید.
  4. استفاده از برنج باعث لعابدار شدن آش دندونی می شود و بهتر است از برنج نیم دانه استفاده کنید.
  5. اگر در مرحله پخت آش احساس کردید که آب آن کافی نیست، می توانید کمی آب جوش به آش اضافه کنید.

۴.۳۱۴

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=11385

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها