داغ‌ترین‌ها

دلیل حضور حدیث میرامینی در جوکر بانوان و اما عوارض نگران کننده جراحی زیبایی بینی استوری معنادار بهنوش بختیاری درباره آبرو ذوق لیلا برخورداری از دیدن عکس قدیمی اش آموزش دسر و غذا با به؛ چند پیشنهاد خوشمزه و راحت پاهای این فرمی علامت بیماری است عکس زیرخاکی فاطمه هاشمی با نعیمه نظام دوست ۳۰ سال قبل جوکر شوخی نعیمه نظام دوست و احسان که کاربران را به شک انداخت تولد و درگذشت چهره های مشهور ایرانی در ۷ آذر طرز تهیه کیک لبو خوشرنگ با پف زیاد برای شب یلدا عروس بهترین جاهای تهران برای سفر یک روزه در نوروز ژیلا صادقی عکس بهترین سفر زندگی اش را منتشر کرد نوشیدنی آلوئه ورا به اندازه ی خود آلوورا خاصیت دارد؟ ژست مثلا هنری علی شادمان در تولد ۲۸ سالگی اش سس اصلی ذرت مکزیکی اینطوری درست میشه + آموزش شوخی دور از انتظار ترلان پروانه با قیافه خودش+ عکس عجیب ترین بیماری هایی که در جهان وجود دارند تولد امید زندگانی در صفحه برادرش امین + عکس جذاب طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده برای ۴ نفر تیپ و قیافه ایرج طهماسب ۴۲ سال پیش + عکس

8

طرز تهیه رولت خرما مجلسی با طعمی بکر که فراموش نمیکنید!

  • کد خبر : 11418
  • 09 خرداد 1400 - 6:49
طرز تهیه رولت خرما مجلسی با طعمی بکر که فراموش نمیکنید!
طرز تهیه رولت خرما مجلسی با طعمی بکر که فراموش نمیکنید!

رولت خرما و گردو یکی از میان وعده های مقوی و خوشمزه ایرانی هاست که در مراسمات عزاداری بسیار مرسوم است.

این رولت خوشمزه برای کسانی که اهل خوردن خرما نیستند هم پیشنهاد می شود.

مواد لازم در طرز تهیه رولت خرما

  • خرما:دو کیلو
  • روغن: سه قاشق مربا خوری
  • دارچین: به مقدار دلخواه
  • زنجبیل:به مقدار دلخواه
  • آرد:سه پیمانه
  • گردو:به مقدار لازم
  • پودر نارگیل: به مقدار دلخواه

رولت خرما

طرز تهیه رولت خرما :

ابتدا هسته وسط خرماها را جدا کنید و تمامی خرماها را یک بار چرخ کنید.هنگام چرخ کردن خرما ها ، مقدارکمی به آن روغن اضافه کنید تا خرما ها به پره های چرخ گوشت و یا غذاساز نچسبد.

سپس داخل تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد ،حرارت را کم کنید و خرماهای له شده را درون آن بریزید و کمی حرارت دهید.

بعد به مقدار دلخواه زنجبیل و دارچین را به خرما اضافه کنید و خیلی کم تفت دهید.

بعد از تفت دادن خرماها نوبت به تفت دادن آرد میرسد. که باید از قبل آرد را الک کنید و داخل تابه ای بر روی حرارت کم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود ،مراقب باشید آرد نسوزد و سیاه نشود. به آرد در حال تفت مقدار کمی روغن هم اضافه کنید و مدام هم بزنید.وقتی آرد کاملا تفت خورد، حرارت را خاموش کنید.

در ادامه کف یک سینی ، یک کیسه فریزر پهن کنید و روی آن را با روغن چرب کنید.

سپس مخلوط خرما و دارچین را روی سینی بریزید و روی آن را با قاشق صاف کنید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه کیک پرتقالی مجلسی با بافت عالی

مقداری از آرد تفت داده شده را نیز روی خرما ها بریزید.

بعد با گردو و یا پسته روی مواد را بپوشانید.با کمک کیسه فریزر که زیر مواد رولت خرمایی است ، شیرینی را رول کنید.

سپس رولت های خرمایی را به مدت چهار تا پنج ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند و کاملا سفت شوند.

بعد رولت های خرمایی را از یخچال خارج کنید و آن ها را برش دهید.

برای تزئین رولت می توانید از کنجد، پور پسته و نارگیل استفاده کنید.

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=11418

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها