داغ‌ترین‌ها

چاقی و ریزش مو ربطی بهم دارند؟ دلیل پنهان عرق کردن زیاد در خواب روز ایمنی حمل و نقل، گامی به سوی آینده‌ای امن‌تر راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند

43

“میرزاقاسمی با رب گوجه” مجلسی و خوش رنگ

  • کد خبر : 11577
  • 11 خرداد 1400 - 18:28
“میرزاقاسمی با رب گوجه” مجلسی و خوش رنگ
“میرزاقاسمی با رب گوجه” مجلسی و خوش رنگ

مواد لازم برای میرزاقاسمی با رب گوجه

  • بادمجان قلمی و شیرین :۴ عدد
  • رب گوجه :۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ :۴ عدد
  • سیر:۲ حبه سیر
  • پیاز:۱ عدد پیاز
  • نمک ،فلفل و زردچوبه :به مقدار کافی

میرزاقاسمی با رب گوجه

طرز تهیه میرزاقاسمی با رب گوجه :

روی بادمجان های تمیز را باچنگال چند سوراخ ایجاد کنید و بر روی گاز کباب کنید تا بافت آن نرم شود و پوست آن به راحتی کنده شود.

(برای راحت تر کنده شدن پوست بادمجان ها انها را بعد از کباب شدندر آب سرد قرار دهید )سپس بادمجان ها را ساطوری کنید.

پیاز را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید.سیر را هم پوست بکنید و رنده کنید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و بعد از داغ شدن روغن ، پیازها را داخل انها تفت دهید تا طلایی شوند.

بعد از سرخ شدن پیازها سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. مقداری نمک ،فلفل و زردچوبه را هم به پیاز و سیر در حال تفت اضافه کنید تا یک دقیقه ای تفت بخورند و بوی خامی آنها گرفته شود.

بعد رب گوجه فرنگی را به آنها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ رب باز شود. مرحله بعد نوبت اضافه کردن بادمجون هاست.

بادمجان های ساطوری شده را به بقیه مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب آن کشیده شود و به روغن بیفتتد.

در آخر هم تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بیشتر بخوانید
شیرینی های معروف عربی که حتما باید امتحان کنید

میرزاقاسمی با رب گوجه

میرزاقاسمی با رب گوجه فوق العاده خوشمزه

میرزاقاسمی با رب گوجه ، طرز تهیه میرزاقاسمی با رب گوجه

۴.۶۱۳

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=11577

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها