۱۲ مورد از مزایای خوردن هندوانه در دوران بارداری
مادر شدن یکی از زیباترین احساسات در جهان برای هر زنی است اما بارداری نه ماه از سختی های نامطلوب، از جمله گرسنگی غذا، نوسانات خلقی، و گوش دادن به توصیه های بدون توقف حتی از غریبه ها است ؛
فارغ از تمام سختی ها و شیرینی های این دوران بخش هایی در رابطه با مراقبت های این دوران وجود دارد که رعایت آنها مهم است و یکی از این بخش ها تغذیه است که شامل بخور نخورهای مادر می شود ؛ سوالی که شما کاربران رویش مدیا مطرح کرده بودید در مورد مصرف هندوانه در دوران بارداری بود که در موردش به طور کامل توضیح می دهیم.
۱. هندوانه در دوران بارداری سوزش سردل را کاهش می دهد:
هندوانه برای معده و مجراهای غذایی بسیار آرامش بخش است. زنان باردار از مشکلات گوارشی مانند اسیدیته و سوزش سر دل رنج می برند. هندوانه دارای ویژگی های خنک کننده ای است که به کاهش این مشکلات کمک می کند و باعث تسکین فوری می شود بنابراین دفعه بعد که مشکلات شکمی داشتید، برای درمان هندوانه بخورید و خوب شوید.
۲. کاهش تورم پا و دست در دوران بارداری با خوردن هندوانه:
تورم کم پا و دست، در دوران بارداری بسیار رایج است. هندوانه حاوی محتوای آب بالایی است که مسدود شدن رگ ها و عضلات را کاهش می دهد و در نتیجه کمک می کند تا از تورم جلوگیری شود.
۳. هندوانه در دوران بارداری حالت تهوع صبح را کاهش می دهد:
هندوانه، مصرفش در طول صبح ها، آرامش بخش است. همچنین حاوی خواص تغذیه ای و انرژی دهنده ای است که از وقوع بیماری صبح جلوگیری می کند این یک ایده خوب برای یک زن باردار است که روز را با یک لیوان آب هندوانه تازه شروع کند و امروز امتحانش کنید. توجه داشته باشید:اضافه کردن کمی لیمو و سنگ نمک به آب هندوانه مفید است، البته اگر طعمش را دوست داشته باشید.
۴. هندوانه در دوران بارداری از کمبود آب جلوگیری می کند:
به همه زنان باردار توصیه می کنند آب زیادی برای جلوگیری از کم آبی بدن مصرف کنند ؛ کم آبی بدن می تواند انقباضات زودرس را ایجاد کند و منجر به زایمان زودرس شود. هندوانه حاوی بیش از ۹۰% آب است و خوردن آن یک راه عالی برای هیدراته شدن است.
۵. کاهش گرفتگی عضلات با هندوانه در دوران بارداری:
در دوران بارداری، یک خانم از طیف گسترده ای از تغییرات می گذرد. اضافه وزن و تغییرات هورمون ها که سبب درد عضلات و استخوان ها می شود مصرف هندوانه با هر شکلش به بدن کمک می کند تا با این تغییرات بهتر عمل کند و گرفتگی عضلات را کاهش دهد.
۶. جلوگیری از رنگدانه ها و لکه های پوستی در دوران بارداری با خوردن هندوانه:
بسیاری از زنان باردار مبتلا به پوست رنگی هستند این مشکل تحریک کننده می تواند لذت را از حاملگی بگیرد. هندوانه حرکات روده را صاف و هضم غذا را آسان می کند این به نوبه خود، بافت پوست را به خوبی تحت تاثیر قرار می دهد ؛ رنگ آمیزی پوست در قسمت های مختلف بدن به وسیله پاکسازی منظم بدن به حداقل می رسد.
۷. هندوانه برای تقویت ایمنی در دوران بارداری:
هنگامی که حامله هستید، بدن شما برای دو نفر رشد می کند. هر گونه اتفاق در سلامتی شما می تواند به طور مستقیم بر رشد و تکامل نوزادان فرزند شما تأثیر بگذارد.
نگران نباشید خوردن هندوانه به طور مرتب می تواند به تقویت ایمنی شما کمک کند این میوه حاوی لیکوپن است، آنتی اکسیدانی که مسئول رنگ قرمز هندوانه می باشد، که به میزان ۵۰ درصد باعث کاهش احتمال ابتلا به پره اکلامپسی می شود. همچنین نقش مهمی در ایمنی شما دارد که ممکن است در دوران بارداریتان کاهش یابد.
۸. هندوانه در دوران بارداری برای درمان یبوست:
یبوست یک مشکل شایع در دوران بارداری است ؛ هندوانه یک درمان ایمن و قابل اعتماد برای اختلالات حرکات روده است.غنی از فیبر است که تشکیل مدفوع را تسریع می کند و به میزان آب برای عبورش در مجار روده کمک می کند و باعث کاهش فشار برای روده می شود.
۹. هندوانه در دوران بارداری جوش های ناشی از گرمی بدن را تسکین می دهد:
بارداری همچنین باعث گرمای بیشتر بدن می شود، که باعث بروز جوش هایی می شود که می تواند باعث تحریک و خارش شود. هندوانه با خواص خنک کننده و آبرسانی اش، یک راه حل عالی برای این بثورات است. این میوه تابستانی همچنین از خشکی مداوم پوست جلوگیری می کند، بدن را هیدراته و بدون خارش می کند.
۱۰. درمان عفونت ادراری (UTI) با مصرف هندوانه در دوران بارداری:
در مراحل اولیه بارداری، بسیاری از زنان از عفونت ادراری شکایت دارند (uti). یک مشکل رایج و در عین حال مزاحم که با ناتوانی برای مصرف داروهای مناسب مخلوط می شود.در اینجا یک فرمول طبیعی آزمایش شده برای پایان دادن به این اختلال وجود دارد.
هندوانه ؛ این میوه آبدار با توجه به محتوای آب بالایش و خواص ضد باکتری آن کامل است به این ترتیب هندوانه کمک می کند تا باکتری های ممانعت کننده از دستگاه ادراری را از بین ببرد و از ادرار مکرر و دردناک رهایی یابند.
۱۱. خوردن هندوانه در دوران بارداری دیدهای سالم را ترویج می دهد:
هندوانه همچنین حاوی بتا کاروتن، آنتی اکسیدان است که به ویتامین A تبدیل می شود به این ترتیب، این کار کمک می کند که رادیکال های آزاد را از بین ببرد که باعث آسیب جدی به سلول ها می شود. ویتامین A نیز به یک دید سالم مرتبط است، زیرا به محافظت از لایه بیرونی چشم (قرنیه) کمک می کند و همچنین انتقال دهنده عصبی نوری سالم را تسهیل می کند.
۱۲. مصرف هندوانه در دوران بارداری از تشکیل استخوان جنین پشتیبانی می کند:
هندوانه نیز به خصوص با وجود کلسیم و پتاسیم بسیار بالایش و مواد معدنی اش به طور مستقیم با رشد مناسب استخوان نوزاد شما مرتبط است. بنابراین فراموش نکنید که میزان مناسبی از هندوانه را هرروز بخورید.
راههای مصرف هندوانه در دوران بارداری:
شما می توانید خلاقانه و با استفاده از روش های مختلفی این میوه را استفاده کنید. بعضی از روش های آزمایش شده در متن زیر آورده شده است.
۱. طرز تهیه لیموناد هندوانه در دوران بارداری:
این ترکیبی کامل از طعم شیرین و ترش برای مادرانی است که می خواهند نوشیدنی های جدیدی را آزمایش کنند.
مواد لازم؛
- ۴ فنجان آب هندوانه
- ۱/۲ فنجان آب لیمو تازه
- ۱/۲ فنجان شکر
- ۴ فنجان آب سرد
- تکه های یخ
آنچه شما باید انجام دهید :
- قطعات هندوانه را در مخلوط کن بریزید تا مخلوطی صاف تهیه شود و سپس صافش کنید. آن را در یک شیشه بریزید و کنار بگذارید.
- برای نیمه دوم این دستورالعمل، شکر و نیم فنجان آب را در یک کاسه کوچک بریزید و هم بزنید. آن را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا حل شود. .
- سپس حدود ۵ دقیقه اجازه دهید بماند تا غلیظ شود.
- ظرف را از گرما بردارید و آن را کنار بگذارید و در یک ظرف جداگانه، نصف فنجان آب لیمو را در سه فنجان آب مخلوط کنید و مخلوط شکر را به آن اضافه کنید.
- تکه های یخ را به یک لیوان اضافه کنید و سه قاشق از پوره هندوانه قبلا ساخته شده در آن قرار دهید.
- لیمونادتان آماده است ، به آرامی آن را بنوشید.
۲. طرز تهیه ژله هندوانه در دوران بارداری:
مواد لازم:
- ۳ فنجان آب هندوانه
- ۱۰۰ گرم ژلاتین
- ۱/۲ فنجان شکر سفید
- ۱/۴ فنجان آب لیمو تازه
- ۱ قاشق چایخوری روغن کنولا
آنچه شما باید انجام دهید :
- در یک کاسه کوچک، ژلاتین را با یک فنجان آب هندوانه تازه ترکیب کنید و ۳ تا ۵ دقیقه صبر کنید.
- یک قابلمه کوچک را روی حرارت متوسط قرار دهید و باقیمانده آب هندوانه را به آن اضافه کنید. شکر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا حل شود.
- پوره لیمو و مخلوط ژلاتین را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- تابه را از روی حرارت بردارید.
- یک ظرف ۸ اینچی را بردارید و کمی روغن کنوولا در آن بریزد و به کل ظرف بزنید.
- مخلوط را داخل آن ریخته و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید یک شب در یخچال بماند.
- روز بعد، ژله را به مکعب های کوچک تبدیل کنید و روز بعدش بخورید.
یک نکته مهم و احتیاط در خوردن هندوانه :
هرچند هندوانه فوق العاده برای سلامتی خوب است، اما چند عارضه جانبی دارد، به ویژه هنگامی که زیاده روی می کنید. نگاهی به این موارد بیندازید:
- مصرف بیش از حد هندوانه می تواند منجر به بالا رفتن میزان گلوکز خون شود و به نوبه خود باعث دیابت حاملگی می شود.
- استفاده از هندوانه به عنوان یک پاک کننده سموم میتواند حتی مواد مغذی ضروری بدن را از بین ببرد.
- هندوانه به سرعت خراب می شود بنابراین، از مصرف هندوانه ای که مدت ها پیش داشتید اجتناب کنید، زیرا ممکن است باعث مشکلات گوارشی و منجر به تهوع و استفراغ شود.
- اگر شما قصد دارید که هندوانه را در رژیم خود قرار دهید حتما با پزشک خود مشورت کنید چراکه ممکن است شرایطی بدنی شما برای خوردن هندوانه مناسب نباشد پزشک شما بهترین وضعیت را می داند و می تواند میزان مناسب را برای حداکثر مزایا توصیه کند.
- در کل، خوردن هندوانه در دوران بارداری بسیار امن است، به شرطی که شما آن را درست مصرف کنید ؛ دارای بسیاری از مزایای سلامتی، تسکین دهنده قلب، درمان تهوع و گرفتگی عضلانی می باشد.
۴.۷۲۳۳