داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

9

وزن گرفتن استاندارد نوزاد از هفته ی اول تا ۶ ماهگی

  • کد خبر : 12529
  • 11 خرداد 1400 - 9:32
وزن گرفتن استاندارد نوزاد از هفته ی اول تا ۶ ماهگی
وزن گرفتن استاندارد نوزاد از هفته ی اول تا 6 ماهگی

وزن گرفتن نوزاد در ماههای اولیه بعد از تولد

یکی از مسایلی که مادران به ویژه در زایمان اول با آن مواجه می شوند، نگرانی از وزن گرفتن نوزاد است.اطمینان از تغذیه مناسب نوزاد و افزایش وزن در هرماه می تواند باعث آسودگی خیال والدین شود.مثل بسیاری از والدین، ممکن است تعجب کنید که آیا نوزاد شما به طور عادی در حال رشد است یا خیر.

کودکان سالم می توانند در گستره ای از اندازه ها باشند، اما روند رشد آنها نسبتاً قابل پیش بینی است. در چک آپ، یک پزشک به قد، وزن و سن کودک نگاه خواهد کرد تا ببیند آیا کودک شما در حال رشد است یا خیر، تا برای آن چاره ای بیندیشد.

وزن نوزاد دو ماهه

وزن گرفتن نوزاد در ماه های اولیه زندگی

وزن کودک و عوامل موثر بر آن

وزن متوسط یک نوزاد در حدود ۳.۲ تا ۳.۴ کیلوگرم است. اغلب نوزادان سالم به طور کامل ۲.۶ تا ۳.۸ کیلوگرم وزن دارند. وزن کم زاد و ولد کم تر از ۲.۵ کیلوگرمدر تمام مدت است و بزرگ تر از متوسط یک وزن بیش از ۴.۰ کیلوگرم است.

بسیاری از چیزها می توانند بر وزن زاد و ولد نوزاد تازه متولد شده تاثیر بگذارند.

آن ها شامل موارد زیر هستند:

-چند هفته بارداری به طول می انجامد:نوزادانی که پیش از موعد به دنیا می آیند معمولاً کوچک تر هستند و نوزادانی که به موقع به دنیا می آیند ممکن است بزرگ تر باشند.

-سیگار کشیدن:مادران که سیگار می کشند معمولاً نوزادان کوچک تری دارند.

-دیابت حاملگی:دیابت در دوران بارداری می تواند به یک کودک بزرگ تر از متوسط منجر شود.

بیشتر بخوانید
بهترین رفتار والدین هنگام لکنت زبان ناگهانی کودک

-وضعیت غذایی:تغذیه ضعیف در دوران بارداری می تواند به یک نوزاد کوچک تر منجر شود، در حالی که افزایش وزن اضافی می تواند منجر به یک نوزاد بزرگ تر شود.

-سابقه خانواده:بعضی نوزادان کوچک تر یا بزرگ تر به دنیا می آیند و ممکن است این در خانواده ی آنها مورثی باشد.

-جنسیت:به طور متوسط، نوزاد دختر نوزاد کمی کم وزن تر از پسران است.

-بارداری متعدد:یک نوزاد به احتمال زیاد دارای وزن زایمان بیشتری نسبت به خواهر و برادر متولد شده در دوران بارداری چندقلوها (دوقلوها, سه قلو و غیره) است.

وزن نوزاد یک ماهه

چه عواملی بر وزن گرفتن نوزاد تاثیر می گذارند؟

افزایش وزن کودک در سال اول:

هر کودک متفاوت است، اما آنچه را که به طور کلی در ۱۲ ماه اول زندگی می توانید انتظار داشته باشید این موارد هستند.

-دو هفته اول:

در طی چند روز اول زندگی، طببیعی است که نوزادان چه تغذیه با شیر مادر و چه با شیشه شیر که وزن کم کنند.

یک نوزاد شیشه شیری ممکن است تا ۵ درصد وزن بدن خود را از دست بدهد، و یک نوزاد با شیر مادر می تواند تا ۱۰ درصد کاهش وزن داشته باشد. اما در عرض دو هفته، اغلب نوزادان می توانند وزنی که از دست داده اند را به دست آورند و به وزن اول خود باز گردند.

وزن گرفتن نوزاد در ۱ ماهگی

نوزاد از زمان تولد تا ۶ ماهگی باید هر هفته ۱۴۱ تا ۱۹۸ گرم وزن اضافه نمایند و درماه ۲.۵۴ سانتی متر در ماه رشد کنند. افزایش قد و وزن نوزادان مختلف با یکدیگر متفاوت است اما بطور کلی قد نوزادان در یک ماهگی باید بین ۲.۵ تا ۳.۸ سانتیمتر بلندتر شود و وزن نوزاد نیز حدود ۹۰۰ گرم در این ماه افزایش خواهد داشت اما این میزان رشد ممکن است سریعتر و یا کندترباشد.

بیشتر بخوانید
خواب نوزاد در شبهای گرم تابستان با 10 راهکار مفید

چنانچه در بخش نوزاد در رویش مدیا گفته ایم بیشتر نوزادان حدود نیم کیلوگرم در طول ماه اضافه می کنند. در این سن، نوزادان به آن اندازه خواب آلود نیستند، شروع به داشتن یک الگوی تغذیه منظم می کنند، و در طول شیر دادن میک زدن های قوی تری دارند.

وزن استاندارد نوزاد

وزن گرفتن نوزاد در ماه اول بعد تولد

وزن گرفتن نوزاد در ۲ ماهگی

نوزاد باید در هر هفته به تدریج و پیوسته وزن بگیرد. دو ماه اول زندگی دوره رشد سریع بوده و نوزاد در این ماه ۲.۵ تا ۳.۸ سانتی متر رشد قدی و ۹۰۷ گرم وزن خواهد گرفت. در این ماه وزن و قد نوزاد دختران بهتر است اینگونه باشد ،وزن:۵.۳ کیلوگرم ، قد:۵۶.۱ سانتیمتر ، بهتر است وزن و قد نوزاد پسر دوماهه نز اینگونه باشد :وزن:۵.۶ کیلوگرم قد:۵۸.۴ سانتیمتر

وزن گرفتن نوزاد در ۳ ماهگی

در این ماه ، وزن گیری نوزاد از ۱۷۰ گرم در هفته به کمی کمتر از ۱۱۳ گرم در هفته کاهش می یابد و در حدود ۲ پاوند در این ماه و ماه های بعدی به وزن او اضافه می شود. وزن دختران در سه ماهگی بهتر است ۵/۳۵۰ کیلو گرم و وزن پسران در سه ماهگی بهتر است ۵/۷۵۰ کیلوگرم باشد.

وزن گرفتن نوزاد در ۴ ماهگی

نوزاد در انتهای ۴ ماهگی، حدودا به دو برابر وزن زمان تولدش می رسد. وزن نوزاد با یکدیگر متفاوت است اما به طور کلی نوزاد در۴ ماهگی بهتر است وزنی در حدود ۶.۵ کیلوگرم داشته باشد.

وزن گرفتن نوزاد در ۵ ماهگی

بیشتر بخوانید
عواقب تنها ماندن کودک در خانه

افزایش قد و وزن نوزادان مختلف با یکدیگر متفاوت است اما بطور کلی بهتر است وزن نوزاد ۵ ماهه در حدود ۵/ ۷ کیلوگرم باشد.

برای وزن گیری نوزاد

وزن گرفتن نوزاد در ماه پنجم

وزن گرفتن نوزاد در ۶ ماهگی

در ۶ ماهگی، نوزاد شروع به رشدی در حدود ۱.۲۷ سانتی متر در ماه و وزن گیری ۸۵ تا ۱۴۱ گرم در هفته می کند. به طور متوسط, نوزادان حدود نیم کیلوگرم در هر ماه برای شش ماه اول اضافه می کنند. وزن متوسط در عرض شش ماه حدود ۷.۳ کیلوگرم برای دختران و ۷.۹ کیلوگرم برای پسران است.

وزن گرفتن نوزاد یک سال

بین شش ماهگی تا یک سالگی، افزایش وزن کم می شود. اکثر نوزادان وزن تولد خود را تا پنج تا شش ماهگی دو برابر می کنند و زمانی که یک ساله هستند، سه برابر می شود. در یک سالگی، میانگین وزن یک دختربچه در حدود ۸.۹ کیلوگرم است و پسران در حدود ۹.۶ کیلوگرم است.

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=12529

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها