کیک چیتا جزو کیک و شیرینی های خوشمزه ای است که می توان به راحتی در خانه تهیه کنید و در کنار خانواده تان میل کنید.
مواد لازم برای کیک چیتا
- شیر :۲ قاشق غذاخوری سرخالی
- آرد :۲۰۰ گرم
- کره به دمای محیط رسیده :۱۵۰ گرم
- شکر :۲۰۰ گرم
- تخم مرغ :۴ عدد درشت
- وانیل :۱/۴ قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت :۵۰ گرم
- بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری سر پر
- نمک :یک پینس
- پودر کاکائو، پودر زعفران یا رنگ های خوراکی :به مقدار لازم
کیک چیتا یا پلنگی
طرز تهیه کیک چیتا
در ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و بگذارید تا گرم شود.
یک قالب گرد ۲۲ سانتی متری یا یک قالب مربع ۲۰ سانتی تهیه کنید و آن را با برس آشپزی چرب کنید و آرد را روی آن با دست کمی بپاشید در آخر کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.
دو ظرف بردارید و با استفاده از الک یک ظرف را با ۲ قاشق پودر کاکائو الک شده پر کنید و در ظرف دیگر با استفاده از الک نصف قاشق غذا خوری آرد و مقداری پودر زعفران بریزید.
در ظرف دیگر باقی مانده آرد و نشاسته و بکینگ پودر و نمک را به ترتیب الک کنید و بگذارید کنار.
ظرفی بردارید و در آن ۴ عدد تخم مرغغ درشت بشکنید و با استفاده از همزن سفید و زرده آن را خوب با هم ترکیب کنید بعد از ترکیب کردن تخم مرغ ها مقداری وانیل را به آن ها اضافه کنید و دوباره شروع به همزدن بکنید.
کره را با همزن هم بزنید و در حال همزدن به آرامی و کم کم شکر را به آن اضافه کنید. مخلوط کره و شکر را با سرعت بالا میزنیم تا کاملا فرم کرمی و پف کرده به خود بگیر برای این کا تقریبا ۵ دقیق تایم نیاز است.
تخم مرغ های که با وانیل مخلوط شده اند را طی چند مرحله به شکر و کره اضافه کنیده و بعد از هر بار اضافه کردن این ترکیب خوب هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند.
مخلوط تهیه شده از آرد را هم طی چند مرحله به کره اضافه می کنیم و با سرعت پایین تا زمانی که به طور کامل مخلوط شوند ادامه می دهیم.
در ادامه شیر را اضافه کرده و چند ثانیه با سرعت بالا هم می زنیم تا کل مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.
۱۲۰ گرم از مواد را به ظرف حاوی پودر کاکائو اضافه می کنیم و خوب مخلوط میکنیم و داخل یک قیف میریزیم و کنار می گذاریم.
۶۰ گرم از مخلوط را به ظرف حاوی مواد آرد و زعفران اضافه می کنیم و به اندازه سر سوزن از رنگ قرمز درون مواد ریخته و خوب مخلوط میکنیم و اگر در تهیه این بخش از زعفران استفاده نمی کنید و یا زعفران در دسترس نبود می توانیم از رنگ زرد استفاده کنیم تا به رنگ دلخواهمان برسیم مواد را در قیف میریزیم و می گذاریم تا کناری بماند.
به مواد باقی ماندمان ۲ قاشق غذاخوری سر پر آرد الک شده اضافه می کنیم و آن ها را خوب مخلوط میکنیم، ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری (حدود ۱۲۰ گرم) از این مواد سفید را کف قالب پخش کرده و بقیه را در قیف میریزیم.
پس از طرح زدن در فر ۱۸۰ درجه که از قبل آماده کرده بودیم می گذاریم تا به مدت ۴۰ دقیقه بپزد.
نکات تکمیلی در مورد کیک چیتا
کیک چیتا جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰دقیقه میباشد .
کیک چیتا را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .
رویش مدیا