داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

5

پخت “مربای هویج” خوش طعم و خوش رنگ با بهترین و ساده ترین روش

  • کد خبر : 19465
  • 02 تیر 1400 - 9:33
پخت “مربای هویج” خوش طعم و خوش رنگ با بهترین و ساده ترین روش

طرز تهیه مربای هویج مربای هویج یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در تمام جهان است. مربای هویج از مشهور ترین مرباها برای صبحانه افراد مختلف می باشد که به دلیل طعم خوب و جا افتاده آن نسبت به برخی از مربای های دیگر مانند مربای سیب ، مربای به و یا مربای […]

طرز تهیه مربای هویج

مربای هویج یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در تمام جهان است. مربای هویج از مشهور ترین مرباها برای صبحانه افراد مختلف می باشد که به دلیل طعم خوب و جا افتاده آن نسبت به برخی از مربای های دیگر مانند مربای سیب ، مربای به و یا مربای زردآلو بسیار پر استفاده تر می باشد. از آنجا که اصولا هویج در همه فصول وجود دارد، مربای هویج را در همه فصل ها می توانید تهیه کنید.

این مربای خوشمزه با دستور تهیه های متفاوتی تهیه می شود و اصولی ترین روش تهیه این مربا با هویج رنده شده می باشد. در صورتی که بخواهید مربای هویج را به صورت مجلسی درست کنید، می توانید هویج را به صورت خلالی خرد کنید و یا یه حالت ورقه ای برش بزنید و سعی کنید آن ها را به شکل گل دربیاورید.

در ادامه ما در این بخش از آشپزی رویش طرز تهیه این مربای محبوب را آموزش می دهیم.

مواد لازم مربای هویج

مواد لازممقدار
هویج۵۰۰ گرم
شکر۵۰۰ گرم

خلال پسته و بادام (تزئین)

۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
هل۲ حبه
آب۲ پیمانه

نکته : استفاده از شکر را متناسب با هویج مصرف شده قرار دهید.

مواد مربای هویج

طرز تهیه مربای هویج

مرحله اول: برای تهیه مربای هویج ابتدا هویج ها را شسته ، سپس پوست بگیرید و در ادامه برای تمیز شدن هویج ها دوباره اقدام به شست و شوی آن ها کنید.

هویج پوست کنده

مرحله دوم: هویج های شسته شده را با رنده دندانه متوسط رنده کنید.

هویج رنده شده

مرحله سوم: در یک قابلمه مناسب هویج ها را بدون روغن حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ خامی هویج گرفته شود.

تفت دادن هویج

مرحله چهارم: ۲ پیمانه آب را به هویج های تفت داده شده اضافه کنید تا زمانی که هویج ها کمی نرم شوند.

پختن هویج

مرحله پنجم: شکر را به هویج های پخته شده اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که شکر ها آب شده و تبدیل به شهد شوند.

شکر و هویج
چرا مربا شکرک می زند؟

مرحله ششم: در این مرحله باید زعفران دم کرده را به مواد بالا اضافه کنید.

زعفران دم کرده

مرحله هفتم: هم اکنون دو حبه هل را به همراه دو قاشق غذاخوری گلاب به مواد مربا اضافه کنید.

هل و گلاب

مرحله هشتم: یک قاشق غذاخوری آبلیمو را به مربای هویج اضافه کرده و شروع به هم زدن کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

ترکیب مواد مربای هویج

در نهایت مربا را پس از آنکه مقداری خنک شد درون ظرف های مناسب بریزید و در صورت تمایل با خلال های گفته شده تزئین و در یخچال نگهداری نمایید.

نکته : میتوانید خلال ها را به مواد مربا اضافه کنید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه کباب کوبیده خوشمزه خانگی بدون گوشت

همچنین بخوانید : نکات کلیدی پخت مربا

نکات مهم و کلیدی در درست کردن مربای هویج

  • برای جلوگیری از شکرک زدن مربای هویج آن را روی حرارت کم قرار دهید تا پخته شود.
  • بسته به ذائقه تان میتوانید میزان شکر را کمی کمتر کنید.
  • در دستور تهیه مربای هویج اگر مربا را ۲۴ ساعت درون همان قابلمه ایی که پخته شده نگهداری کنید بهتر است و در صورت شکرک زدن به مربا کمی آب و گلاب اضافه کنید و مدت ۵ دقیقه دیگه قابلمه را روی حرارت بگذارید تا مربا بجوشد و بعد از زمان ذکر شده مربا را از روی گاز بردارید و بعد از خنک شدن کامل آن را درون ظرف مربا بریزید
  • برای اینکه مربای هویج شما طعم متفاوت تری داشته باشد متوانید در آن از پوست پرتقال تازه استفاده کنید و در صورت تمایل میوانید پوست پرتقال خشک شده را به اندازه نصف پیمانه به مربا اضافه کنید
  • این نکته را در نظر داشته باشید قبل از افزودن پوست پرتقال به مربا آن را به صورت جدا گانه بجوشانید و بعد آن را به مدت چند ساعت داخل آب سرد قرار بدهید و چند بار آب آن را عوض کنید
  • در زمان پخت برای اینکه ازغلظت مربا مطمئن باشید بعد از پخت کمی از آن را داخل ظرف ریخته و بعد از اینکه کامل سرد شد در صورتی که به خوبی غلیظ شده باشد مربای شما آماده ست
  • نکته دیگری که باعث میشود شما مربای بهتری داشته باشید این است که آن را درون ظرف تفلون یا لعابی بپزید
  • برای اضافه کردن آبلیمو باید ۱۰ دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت آن را به مربا اضافه کنیم.
بیشتر بخوانید
آموزش گشنیز پلو با مرغ؛ غذای مجلسی شیک و راحت

نکات تکمیلی در مورد مربای هویج

مربای هویج جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
مربای هویج را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .

رویش مدیا

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=19465

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها