داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

6

علت “سفت شدن کباب تابه ای” چی میتونه باشه!

  • کد خبر : 20163
  • 05 تیر 1400 - 4:49
علت “سفت شدن کباب تابه ای” چی میتونه باشه!

چه کنیم کباب تابه ای سفت نشود؟ کمتر کسی پیدا شود که کباب تابه ای دوست نداشته باشد، چون کباب تابه ای بسیار کباب خوشمزه ای است که در ماهی تابه و بر روی گاز درست می شود. غذایی فوق العاده خوشمزه که بسیار سریع و با گوشت چرخ کرده تهیه می شود. البته اگر […]

چه کنیم کباب تابه ای سفت نشود؟

کمتر کسی پیدا شود که کباب تابه ای دوست نداشته باشد، چون کباب تابه ای بسیار کباب خوشمزه ای است که در ماهی تابه و بر روی گاز درست می شود.

غذایی فوق العاده خوشمزه که بسیار سریع و با گوشت چرخ کرده تهیه می شود. البته اگر ترفندهای آن را بلد باشید و خدایی نکرده این کباب لذیذ را خشک نپزید!

کباب تابه ای
علت خشک شدن کباب تابه ای

دلایل سفت شدن کباب تابه ای خانگی

برای اینکه مایه کباب تابه ای شما سفت نشود باید چربی گوشتتان به اندازه کافی باشد.

اگر چربی گوشت کم باشد بهتر است به آن یک عدد تخم مرغ اضافه کنید.

هنگام پخت کباب حتما در تابه را در تمام طول مدت پخت ببندید.

بهترین گوشت برای تهیه کباب تابه ای ترکیب مساوی از گوشت گوسفند و گوساله است. اگر فقط از گوشت گوساله استفاده کنید کباب سفت می شود.

برای پختن کباب تابه ای باید ابتدا حرارت زیاد باشد. بعد که دو طرف کباب سرخ شد باید حرارت را کم کنید. اگر از ابتدا حرارت متوسط یا کم باشد گوشت آب می اندازد که نهایتا منجر به خشک شدن کباب می شود.

رویش مدیا

بیشتر بخوانید
طرز تهیه سالاد جدید و خوشمزه با انار
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=20163

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها