داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

3

علت “سفت شدن کباب تابه ای” چی میتونه باشه!

  • کد خبر : 20163
  • 05 تیر 1400 - 4:49
علت “سفت شدن کباب تابه ای” چی میتونه باشه!

چه کنیم کباب تابه ای سفت نشود؟ کمتر کسی پیدا شود که کباب تابه ای دوست نداشته باشد، چون کباب تابه ای بسیار کباب خوشمزه ای است که در ماهی تابه و بر روی گاز درست می شود. غذایی فوق العاده خوشمزه که بسیار سریع و با گوشت چرخ کرده تهیه می شود. البته اگر […]

چه کنیم کباب تابه ای سفت نشود؟

کمتر کسی پیدا شود که کباب تابه ای دوست نداشته باشد، چون کباب تابه ای بسیار کباب خوشمزه ای است که در ماهی تابه و بر روی گاز درست می شود.

غذایی فوق العاده خوشمزه که بسیار سریع و با گوشت چرخ کرده تهیه می شود. البته اگر ترفندهای آن را بلد باشید و خدایی نکرده این کباب لذیذ را خشک نپزید!

کباب تابه ای
علت خشک شدن کباب تابه ای

دلایل سفت شدن کباب تابه ای خانگی

برای اینکه مایه کباب تابه ای شما سفت نشود باید چربی گوشتتان به اندازه کافی باشد.

اگر چربی گوشت کم باشد بهتر است به آن یک عدد تخم مرغ اضافه کنید.

هنگام پخت کباب حتما در تابه را در تمام طول مدت پخت ببندید.

بهترین گوشت برای تهیه کباب تابه ای ترکیب مساوی از گوشت گوسفند و گوساله است. اگر فقط از گوشت گوساله استفاده کنید کباب سفت می شود.

برای پختن کباب تابه ای باید ابتدا حرارت زیاد باشد. بعد که دو طرف کباب سرخ شد باید حرارت را کم کنید. اگر از ابتدا حرارت متوسط یا کم باشد گوشت آب می اندازد که نهایتا منجر به خشک شدن کباب می شود.

رویش مدیا

بیشتر بخوانید
خوشمزه ترین قیمه نذری با این ترفند پخته میشه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=20163

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها