فینگر فود ساندویچی؛ موزارلای گریل شده
برای تجربه ی یک دورهمی به یادماندنی و یا عصر خانواده ی لذت بخش، فینگر فودها پیشنهادی عالی هستند بخصوص اگر کمی چرب و چیلی تر باشند مثل موزارلای گریل شده ای که رسپی آن را در این بخش از آشپزخانه رویش آورده ایم.
مواد لازم
- ۴۵۰ گرم پنیر موزرلا تازه
- ۸ عدد نان تست
- ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
- ۱/۲ فنجان خامه پر چرب
- ۱ قاشق چای خوری آویشن تازه
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- کمی جوز هندی
- ۱/۴ فنجان روغن زیتون
- ۲ قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
برای راحتی بیشتر، مراحل را به صورت مجزا خواهیم گفت:
مرحله ۱
موزارلا را روی ۴ برش نان قرار دهید ، روی آن را با نان های باقی مانده بپوشانید تا ساندویچ درست شود سپس اطراف نان را با برش تمیز کنید.
مرحله ۲
داخل کاسه ای تخم مرغ ها را خوب هم بزنید و خامه، برگهای آویشن، نمک و جوز هندی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله ۳
داخل تابه ای ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید ، حالا ۱ قاشق غذاخوری کره به آن اضافه کنید.
ساندویچ های آماده شده را درون مخلوط تخم مرغ آغشته کنید به طوریکه تخم مرغ هم زده به طور کامل روی آن را بگیرد.
ساندیچ های غلط داده شده را درون تابه قرار داده و به خوبی سرخ کنید تا حدی که هر دو طرف آن قهوه ای طلایی شود.
برای ساندویچ های دیگر هم این مراحل را تکرار کنید تا تمامی فینگر فودهای خوشمزه ی شما اماده شوند.
برای سرو غذای جدیدتان را داخل ظرف مورد نظر بچینید و ۱ قاشق باقی مانده از کره مواد اولیه تان را روی ساندیچ ها بگذارید تا به آرامی ذوب شود ، میتوانید ساندویچ هارا نصف کنید تا ظاهر جذاب تری داشته باشند.
رویش مدیا