طرز تهیه کیک زعفرانی بدون فر در قابلمه
کیک زعفرانی یکی از انواع کیک ها می باشد که این کیک بسیار راحت است و طعم و مزه متفاوتی دارد و مانند دیگر کیک شما می توانید این کیک را هم در فر و هم در قابلمه تهیه کنید.
کیک زعفرانی به دلیل داشتن زعفران هم خوش رنگ و هم نشاط آور است و می توانید برای دورهمی و مهمانی و عصرانه این کیک خوشمزه را تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه این کیک خوشمزه را در رویش بخوانید.
مواد لازم کیک زعفرانی بدون فر
مواد لازم | میزان لازم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد | ۲ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق مربا خوری |
روغن مایع | ۲/۳ پیمانه |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذا خوری |
گلاب | ۱ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه کیک زعفرانی خوشمزه
مرحله اول : آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و سه بار الک کرده تا سبک شود. زعفران را ساییده و با مقداری یخ بگذارید تا دم بکشد.
مرحله دوم : در یک کاسه گود تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر هم بزنید تا مواد کاملا با یکدیگر حل شوند و مواد کرمی رنگ و کشدار شود.
مرحله سوم : روغن و شیر را به مواد بالا اضافه کنید و دوباره شروع به همزدن بکنید تا روی آن کف ببندد و شل شود.
مرحله چهار: گلاب را به مواد اضافه کنید و هم بزنید ، گلاب عطر و طعم فوق العاده ای به کیک زعفرانی می دهد.
مرحله پنجم :پس از اضافه کردن گلاب زعفران دم کرده را به مایع کیک اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ مواد کیک تغییر کند.
مرحله ششم : آرد و بکینگ پودری را که الک کرده اید را در سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا مایع کیک کمی منسجم تر بشود.
مرحله هفتم : شما می توانید هم از قالب استفاده کنید و هم از قابلمه خالی بدین منظور ابتدا کف و دور تا دور ظرف مورد نظرتان را چرب کنید. سپس روی آن کاغذ روغنی و یا آرد بپاشید.
مرحله هشتم : روی گاز شعله پخش کن را قرار دهید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گاز بگذارید. درب قابلمه را دم کنی ببندید و بگذارید تا حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه کیک بپزد. سپس با کمک یک خلال چوبی از پخت آن اطمینان حاصل کنید. اگر مایع کیک به خلال نچسبید یعنی کیک حاضر است.
مرحله نهم : پس از این که کیک شما حاضر شد، گاز را خاموش کنید. درب قابلمه را دوباره بگذارید تا کیک از حرارت بیفتد و خنک شود. کیک را از قالب و یا قابلمه خارج کنید. کیک شما حاضر است می توانید آن را سرو کنید.
رویش مدیا