نکات مهم در مورد تهیه سمبوسه
سمبوسه یکی از غذا های فوری و آسانی می باشد که میان دانشجویان بسیار پرطرفدار می باشد. شما می توانید با انجام چند نکته این غذا را به خوبی تهیه کنید.
به مواد سمبوسه میتوانید سیب زمینی نگینی شده و یا آب پز و له شده اضافه کنید این کار کاملا سلیقه ای می باشد.
برای خوشطعم تر کردن و تندتر کردن سمبوسه می توانید میزان اندکی فلفل سبز تند را ریز خرد کنید و به همراه باقی مواد تفت دهید.
شما میتوانید بجای نون لواش خمیر تهیه کنید و مواد را میان خمیر بگذارید.
استفاده از نان یوفکا یا فیلو موجب می شود که سمبوسه ها روغن کمتری به خود بگیرند و تند تر سرخ و ترد شوند.
برای آماده کردن سمبوسه میتوانید از سوسیس های خانگی هم استفاده کنید. که در این شکل باید فلفل را از دستور آن حذف کنید.
سبزی تازه می تواند طعم و عطر بهتری به سمبوسه بدهد.
ادویه های ویژه سمبوسه را می توانید از عطاری ها تهیه کنید.
اضافه کردن گوشت چرخ کرده به سمبوسه اختیاری است. ولی اگر نیت اضافه کردن دارید آن را پس از تفت دادن پیاز ها به تابه اضافه کنید و تفت دهید و به مواد سمبوسه اضافه کنید.
سمبوسه پیتزایی
اگر دوست دارید سمبوسه پیتزایی تهیه کنید می توانید از موادی همچون، قارچ، سوسیس ، فلفل دلمه ای ، گوشت چرخ کرده پنیر پیتزا علاوه بر سایر مواد استفاده کنید و به این صورت که سوسیس و قارچ ها را تفت دهید و به سایر مواد سمبوسه اضافه کنید و هنگام قرار دادن مواد سمبوسه در نان مقداری پنیر پیتزا به آن اضافه کنید.
می توانید مقداری آرد را با آب، به حالت خمیری در بیاورید و مواد را درون آن قرار دهید و در روغن قرار دهید تا سمبوسه شما پخته شود. اما درست کردن این نوع سمبوسه به مهارت بیشتری نیاز دارد و سختی بیشتری دارد. سمبوسه ها را با سس قرمز لذیذ تر میل کنید.
رویش مدیا