داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

6

آموزش مرحله به مرحله خرد و تکه کردن مرغ

  • کد خبر : 23189
  • 26 تیر 1400 - 13:59
آموزش مرحله به مرحله خرد و تکه کردن مرغ

چگونه مرغ را خرد کنیم؟ اکثر ما از نحوه خرد کردن مرغ به طور صحیح و بدون هدر دادن گوشت مرغ آگاهی نداریم برای همین سعی میکنیم این کار را به همان جاییکه مرغ را خریداری کردیم بسپاریم ولی ما میخواهیم با آموزش روش صحیح نحوه تکه کردن درست مرغ را آموزش دهیم تا دیگر […]

چگونه مرغ را خرد کنیم؟

اکثر ما از نحوه خرد کردن مرغ به طور صحیح و بدون هدر دادن گوشت مرغ آگاهی نداریم برای همین سعی میکنیم این کار را به همان جاییکه مرغ را خریداری کردیم بسپاریم ولی ما میخواهیم با آموزش روش صحیح نحوه تکه کردن درست مرغ را آموزش دهیم تا دیگر نگرانی نداشته باشید و با رضایت خاطر این کار را در منزل انجام دهید.

اگر مرغ کاملی خریداری کردید، نگران خرد کردن آن نباشید. آن را به منزل آورده و مراحل زیر را برای خرد کردن آن دنبال کنید؛ خرد کردن یک مرغ کامل، ارزانتر از مرغ خرد شده آماده است. از راهنمایی های این بخش از نکات خانه داری در رویش برای درست کردن خورشت های خوشمزه استفاده کنید ، به اضافه اینکه از تکه های مختلف برای پخت غذاهای متفاوت استفاده کنید.

خرد کردن مرغ
چگونه مرغ خرد کنیم ؟

ترفندهای ما برای خرد و تکه کردن صحیح مرغ

برای اینکه مرغ را از استخوان جدا کنید، به یک چاقوی محکم و غیر انعطاف پذیر با نوک تیز احتیاج دارید که بتوانید در اطراف استخوان ها کار کنید و برای بریدن گوشت و رگ و پی ها به چاقویی با تیغه ی نازک نیاز دارید. برای بهترین نتیجه ، از مرغی استفاده کنید که تازه از یخچال بیرون آمده و هنوز سرد است، زیرا گوشت کمی سفت تر است و راحت تر برش می خورد.

۱. قبل ازشروع ، هر رشته ای که برای بستن مرغ از آن استفاده شده است را ببرید، حفره ی شکم مرغ را چک کنید و امعا و احشام را خالی کنید، سپس آن را بر روی یک تخته ی برش بزرگ که زیرش یک حوله ی کاغذی مرطوب آشپزخانه قرار دارد ، بگذارید. بال ها را به وسیله قیچی آشپزخانه ببرید.

تیکه کردن مرغ
روش تکه کردن مرغ

۲. در نیمه ی راه، قسمت صدفی مانند را لمس کنید، گوشت گرد قلنبه ای که در بالای ران و جایی که پاها به بدن وصل می شوند قرار دارد. از نوک چاقو استفاده کنید و با دقت هر قسمت را جدا کنید ، به صورت حفره ببرید تا هیچ قسمتی از گوشت هدر نرود.

نحوه بریدن مرغ
 بهترین روش خرد کردن مرغ

۳. مرغ را برگردانید و از میان پوست و بین پا ها و بدن برش دهید، تا به قسمت برش در پشت مرغ برسید. پا ها باید درحال حاضر فقط از ناحیه ی مفصل به هم وصل باشند.

چگونه مرغ را تکه کنیم
چگونگی خرد کردن مرغ

۴.ابتدا پاهای مرغ را از یکدیگر باز کنید. سپس با استفاده از انگشتتان،مفصل پای مرغ را بیابید و آنرا برش دهید.بدین شیوه پاهای مرغ از یکدیگر به راحتی جدا می شوند و برای پای دیگر مرغ همین شیوه را مجددا انجام دهید. 

برش مرغ
آموزش خرد کردن مرغ

۵. پا را از بدن جدا کنید و از انگشتانتان استفاده کنید و جای مفاصل را پیدا کرده و برش دهید. پا باید به راحتی بریده شود. این کار را برای پای دیگر نیز انجام دهید.

ترفند تکه کردن مرغ
جدا کردن پا از بدن مرغ

۶. تیغه ی چاقو را تا جایی که می توانید نزدیک استخوان نگه دارید و با یک حرکت رفت و برگشتی گوشت را کم کم ببرید و از دست دیگر خود استفاده کنید تا جدا کردن سینه از استخوان راحت تر شود . در طول استخوان جناق در نزدیکی بال برش دهید. این کار را با سینه ی بعدی هم انجام دهید.

قطعه کردن مرغ
ترفند تکه کردن مرغ

۷. قسمت بیرون بال را از قسمت مفصل جدا کنید و اجازه دهید قسمت دیگر به سینه چسبیده بماند.

آموزش خرد کردن مرغ با عکس
جدا کردن بال مرغ

۸. سینه را با یک زاویه ی کم برش دهید به طوری که قسمتی که به بال متصل است کمی کوچکتر باشد.

برش سینه مرغ
روش برش دادن سینه مرغ

۹. ساق مرغ را از ران کامل جدا کنید، به این صورت که مفصل هر ران را لمس کنید و با چاقو محکم ببرید.

بریدن ران
جدا کردن ساق مرغ از ران

۱۰. در حال حاضر ۸ تکه گوشت مرغ اصلی دارید، به اضافه بال ها وقسمت صدفی مانند(گوشتی که در دو طرف استخوان لگن قرار دارد). از استخوان بندی مرغ و بال ها می توانید برای پخت خورشت( یا نوعی آب گوشت) استفاده کنید.

تقسیم مرغ به 8 تکه
روش خرد کردن مرغ به هشت قسمت

بیشتر بخوانید
انبه را به روش صحیح فریز کنید
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=23189

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها