داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

14

روز جهانی انبه و تاریخچه ی آن

  • کد خبر : 23820
  • 02 مرداد 1400 - 8:30
روز جهانی انبه و تاریخچه ی آن

۲۲ جولای؛ روز جهانی انبه تابستان به پربارترین زمان خود رسیده است و دیگر نمی توانیم صبر کنیم تا ۲۲ جولای، روز جهانی انبه را جشن بگیریم. این میوه زرد به خاطر آبدار بودن و طعم شیرین خود در جهان مشهور است. انبه اساسا یک میوه تابستانی است و در تمام اندازه ها و شکل ها در این […]

۲۲ جولای؛ روز جهانی انبه

تابستان به پربارترین زمان خود رسیده است و دیگر نمی توانیم صبر کنیم تا ۲۲ جولای، روز جهانی انبه را جشن بگیریم. این میوه زرد به خاطر آبدار بودن و طعم شیرین خود در جهان مشهور است. انبه اساسا یک میوه تابستانی است و در تمام اندازه ها و شکل ها در این فصل موجود است.

بسیاری از مردم در هند، پاکستان و بنگلادش انبه را به طور کامل می خورند، بدون این که پوست بکنند. آن ها انبه را فشار می دهند تا داخل آن به حالت پالپ نرم و غلیظ در آید و سپس سوراخی روی پوست ایجاد می کنند تا پالپ خارج شود. به بهانه ی روز جهانی انبه، در بخش گوناگون رویش نگاهی خواهیم داشت به واقعیت های مفید درباره این میوه.

روز انبه

تاریخچه ی روز جهانی انبه

چنانچه در ابتدا گفتیم، روز ۲۲ جولای در تقویم جهانی به عنوان روز جهانی انبه تعیین شده است. انبه پنج هزار سال پیش در هند زراعت می شد و در قرن چهارم و پنجم قبل از میلاد به آسیای جنوبی منتقل شد. در قرن دهم بعد از میلاد زراعت در آفریقای شرقی آغاز شد.

انبه یک میوه هسته دار است و درخت آن یک درخت استوایی است. درخت انبه می تواند تا ۴۵ متر رشد کند و طول عمر بسیار زیادی داشته باشد.

روز تولد انبه

درخت انبه در هنگام نورستگی برگ های نارنجی مایل به قرمز دارد که در طول زمان از قرمز تیره به سبز رسیده و تغییر رنگ می دهند. ممکن است چهار تا پنج ماه طول بکشد تا انبه هایی که روی برگ درختان می رویند به طور کامل برسند و تا قبل از آن، سبز و سفت هستند.

بیشتر بخوانید
نوزاد زیبایی که در حال سنگ شدن است!

جالب است بدانید که آسیای جنوبی نیز نصف انبه مصرفی جهان را تولید می کند. گفته شده که طرح های بته جقه که در هند شکل گرفته بود بر پایه ی شکل انبه بوده است. انبه میوه ملی کشور های هند، پاکستان و فیلیپین است و درخت ملی بنگلادش نیز، درخت انبه است.

تاریخچه روز انبه

انبه در بسیاری از مناطق گرمسیر که برف نمی بارد، هم کاشته می شود. تقریبا نصف انبه مصرفی جهان در هند برداشت می شود و چین دومین منبع بزرگ این میوه است. از سال ۱۹۸۷ هر سال در هند در شهر دهلی، جشنواره ی بین المللی انبه برگزار می شود و پنجاه کشاورز برتر انبه از سراسر دنیا در این جشنواره شرکت می کنند.

مسابقات و امتحاناتی در مورد بسیاری از جنبه های مختلف انبه صورت می گیرد که برای مثال می توان به کاربرد های مختلف آن در آشپزی یا انواع مختلف انبه، که بیش از ۵۵۰ نوع از آن موجود است، اشاره کرد.


رویش مدیا

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=23820

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها