طرز تهیه سس گوجه فرنگی سریع
سس گوجه فرنگی خانگی طرز تهیه پیچیده ای ندارد، اما واضح است که این سس را وقتی بر روی پیتزا و یا سیب زمینی سرخ کرده میریزیم چه طعمی جذاب تری را برای ما می سازد. پس در منزل برای تهیه خودتان دست به کار شوید.
سس گوجه فرنگی می تواند طعم یک غذا را ۱۰۰ درصد عوض کند و به خصوص برای برخی غذاهای سرخ کردنی مانند پیتزا، مخلوط و سیب زمینی سرخ کرده و سمبوسه و فلافل نیز طعم بسیار جذاب تری را ایجاد می کند.
مواد لازم سس گوجه فرنگی
مواد لازم | میزان لازم |
گوجه | ۲ کیلو |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
سرکه سفید | نصف پیمانه |
نمک | ۴ قاشق سوپ خوری |
فلفل قرمز | 1/2 قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق سوپ خوری |
برگ بو | ۷ برگ |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
مواد لازم سس گوجه فرنگی
طرز تهیه سس گوجه فرنگی
مرحله اول:برای تهیه این سس عالی و کاربردی ابتدا گوجه ها را خوب بشورید. سپس گوجه های شسته شده را به صورت نگینی درشت خرد کنید.
مرحله دوم :یک عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. و در قابلمه مناسب پیاز ها را کمی تفت دهید.
مرحله سوم :دو حبه سیر را پوست گرفته و رنده کنید. سیر رنده شده را به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند.
مرحله چهارم :گوجه های خرد شده را به پیاز ها اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا گوجه ها آب بی اندازند.
مرحله پنجم : شکر را به گوجه ها اضافه کنید.
مرحله ششم : نمک و فلفل را به سس اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله هفتم : نصف پیمانه سرکه سفید را به سس اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله هشتم : برگ بو ها را نیز بشورید سپس ریز ریز خرد کنید و به سس اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید تا مواد کاملا بپزد.
مرحله نهم :با کمک یک گوشتکوب برقی و هرچیزی که می توانید مواد را کاملا یکدست کنید. بگذارید حدود ۱۰ دقیقه مواد بپزد.
مرحله دهم : شما در این مرحله می توانید سس را از صافی عبور دهید و به این صورت از آن استفاده کنید.
مرحله یازدهم : هم اینکه سس را همین گونه استفاده کنید. این کار بستگی به نوع مصرف شما دارد.
نکات مهم در تهیه سس گوجه فرنگی
برای تهیه این سس می توانید از انواع سرکه استفاده کنید.
سیر را نیز می توانید به صورت حبه ای در سس بریزید و در آخر آن را خارج کنید.
شما می توانید از پونه کوهی نیز برای طعم دهی به سس نیز استفاده کنید.
در صورت نبود گوشتکوب برقی می توانید از غذا ساز آبمیوه گیر نیز استفاده کنید.
طعم سس را در آخر بچشید اگر نمک کم داشت به آن اضافه کنید.
سس گوجه فرنگی می تواند طعم یک غذا را ۱۰۰ درصد عوض کند و به خصوص برای برخی غذاهای سرخ کردنی مانند پیتزا، مخلوط و سیب زمینی سرخ کرده و سمبوسه و فلافل نیز طعم بسیار جذاب تری را ایجاد می کند.
نکات تکمیلی در مورد سس گوجه فرنگی
سس گوجه فرنگی جزو سس و رب میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
رویش مدیا