داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

2

راز خوشمزگی ترشی کلم قرمز رستوران ها

  • کد خبر : 24258
  • 03 شهریور 1400 - 19:50
راز خوشمزگی ترشی کلم قرمز رستوران ها

ترفندها و طرز تهیه ترشی کلم قرمز با طعمی عالی در اغلب رستوران ها در کنار غذا دورچین های مختلفی سرو می شود که یکی از آنها کلم قرمز است. ترشی کلم قرمز یکی از ترشی های محبوب است که در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد و در کنار انواع غذاهای سنتی […]

ترفندها و طرز تهیه ترشی کلم قرمز با طعمی عالی

در اغلب رستوران ها در کنار غذا دورچین های مختلفی سرو می شود که یکی از آنها کلم قرمز است. ترشی کلم قرمز یکی از ترشی های محبوب است که در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد و در کنار انواع غذاهای سنتی و فست فودی سرو می شود.

اگر شما نیز طعم این ترشی محبوب را می پسندید، می توانید در خانه با روشی که در این بخش از آشپزخانه رویش آورده ایم، یک ترشی کلم قرمز عالی به سبک رستوران ها تهیه کنید.

ترشی

راز و رمز مزه عالی کلم قرمزهای رستورانی چیست؟

برای تهیه یک ترشی کلم قرمز خوشمزه باید:

  1. به مقدار نمک و سرکه توجه کنید.
  2. از کلم پلاسیده یا مانده استفاده نکنید زیرا باعث افت کیفیت ترشی شما می شود و کلم ترد و تازه را انتخاب کنید.
  3. باید بدانید که کیفیت و طعم ترشی کلم قرمز فوری افت می کند و روش اول تهیه بهتر است.
  4. برای متعادل کردن طعم ترشی کلم قرمز یک قاشق غذاخوری سر خالی شکر را در سرکه کامل حل کنید و روی کلم ها بریزید.
  5. می توانید به جای شکر از مقداری شیره انگور یا خرما استفاده کنید تا ترشی طعم و غلظت خوبی داشته باشد.
  6. برای خوش طعم شدن کلم قرمز می توانید دانه خردل، برگ بو و فلفل سیاه را به مایع اضافه کنید. به جای برگ بو می توانید از تخم گشنیز استفاده کنید.
  7. برای اینکه ترشی کلم قرمز شما طعم بیشتری داشته باشد می توانید چند حبه سیر و یک عدد فلفل تند به آن اضافه کنید.
  8. می توانید یک هویج کوچک را رنده کنید و به ترشی اضافه کنید تا ترشی شما رنگ زیباتری داشته باشد.
  9. بهتر است کلم قرمز را در ظرف شیشه ای بریزید زیرا سرکه موجود در ترشی با ترکیبات موجود در ظرف های پلاستیکی واکنش نشان می دهد.
  10. برای نگهداری ترشی حتما از ظرف های شیشه ای که درب محکمی دارند استفاده کنید.
بیشتر بخوانید
فوت و فن فرم دادن خامه معمولی صبحانه

طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی

برای تهیه ترشی کلم قرمزدر خانه تنها کافیست به دستورالعمل زیر توجه کنید و تمامی نکات آن را به خاطر بسپارید.

مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز (یک شیشه کوچک)

  • کلم قرمز ۵۰۰ گرم
  • نمک نصف قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز به اندازه کافی
کلم قرمز

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

برای تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی:

  1. برگ های کلم قرمز را جدا کرده و خوب بشویید.
  2. بعد از اینکه آب کلم قرمز خارج شد با یک دستمال تمیز برگ های کلم قرمز را به طور کامل خشک کنید.
  3. برگ های کلم قرمز را به صورت نوارهای باریک و یک اندازه برش بزنید.
  4. سپس کلم قرمز های برش خورده را در یک قابلمه مناسب بریزید.
  5. روی تمام قسمت های کلم قرمز نمک بپاشید و کلم قرمز ها را با نمک خوب مخلوط کنید.
  6. بر روی قابلمه یک سلفون کشیده و آنرا به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.
  7. بعد ازگذشت ۳۰ دقیقه کلم قرمز ها را داخل یک ظرف شیشه ای مناسب بریزید.
  8. روی کلم قرمزها به قدری سرکه بریزید که یک بند انگشت روی آنها را بگیرد.
  9. پس از ریختن سرکه روی کلم ها ابتدا روی شیشه را با یک کیسه فریزر پوشانده و سپس درب انرا محکم ببندید تا هوایی وارد ظرف نشود.
  10. ظرف را در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم خورشید قراردهید.
  11. یک هفته زمان لازم است تا ترشی شما آماده شود.
  12. پس از گذشت یک هفته و باز کردن درب ظرف ترشی را در یخچال نگهداری کنید.
ترشی کلم

طرز تهیه ترشی کلم قرمز یک روزه

برای تهیه ترشی کلم قرمز سریع:

  1. ابتدا کلم ها را بشویید و در آبکش بریزید تا آب آنها برود.
  2. کلم ها را خشک کرده و به صورت نوارهای باریک و یک اندازه برش بزنید.
  3. سرکه را به همراه مقداری آب داخل یک قابلمه بریزید.
  4. مقداری نمک و شکر را به مخلوط سرکه و آب اضافه کنید و آنرا روی حرارت قرار دهید تا شکر و نمک به طور کامل حل شوند و مخلوط سرکه و آب به نقطه جوش برسند.
  5. کلم قرمزها را به مخلوط سرکه و آب در حال جوش بیافزایید.
  6. حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید کلم قرمزها به مدت ۱۰ دقیقه درون مخلوط آب و سرکه بجوشند. (اگر می خواهید ترشی نرم تری داشته باشید، کلم قرمز ها را ۲۰ دقیقه بجوشانید.)
  7. قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید ترشی در دمای محیط خنک شود.
  8. پس از اینکه ترشی خنک شد، آنرا درون ظرف های شیشه ای درب دار ریخته و در یخچال قرار دهید.
  9. می توانید ترشی کلم قرمز را پس خنک شدن سرو نمایید.
بیشتر بخوانید
دلیل خراب شدن سمنو و روش صحیح نگهداری سمنو

رویش مدیا

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=24258

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها