داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

3

راز خوشمزگی ترشی کلم قرمز رستوران ها

  • کد خبر : 24258
  • 03 شهریور 1400 - 19:50
راز خوشمزگی ترشی کلم قرمز رستوران ها

ترفندها و طرز تهیه ترشی کلم قرمز با طعمی عالی در اغلب رستوران ها در کنار غذا دورچین های مختلفی سرو می شود که یکی از آنها کلم قرمز است. ترشی کلم قرمز یکی از ترشی های محبوب است که در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد و در کنار انواع غذاهای سنتی […]

ترفندها و طرز تهیه ترشی کلم قرمز با طعمی عالی

در اغلب رستوران ها در کنار غذا دورچین های مختلفی سرو می شود که یکی از آنها کلم قرمز است. ترشی کلم قرمز یکی از ترشی های محبوب است که در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد و در کنار انواع غذاهای سنتی و فست فودی سرو می شود.

اگر شما نیز طعم این ترشی محبوب را می پسندید، می توانید در خانه با روشی که در این بخش از آشپزخانه رویش آورده ایم، یک ترشی کلم قرمز عالی به سبک رستوران ها تهیه کنید.

ترشی

راز و رمز مزه عالی کلم قرمزهای رستورانی چیست؟

برای تهیه یک ترشی کلم قرمز خوشمزه باید:

  1. به مقدار نمک و سرکه توجه کنید.
  2. از کلم پلاسیده یا مانده استفاده نکنید زیرا باعث افت کیفیت ترشی شما می شود و کلم ترد و تازه را انتخاب کنید.
  3. باید بدانید که کیفیت و طعم ترشی کلم قرمز فوری افت می کند و روش اول تهیه بهتر است.
  4. برای متعادل کردن طعم ترشی کلم قرمز یک قاشق غذاخوری سر خالی شکر را در سرکه کامل حل کنید و روی کلم ها بریزید.
  5. می توانید به جای شکر از مقداری شیره انگور یا خرما استفاده کنید تا ترشی طعم و غلظت خوبی داشته باشد.
  6. برای خوش طعم شدن کلم قرمز می توانید دانه خردل، برگ بو و فلفل سیاه را به مایع اضافه کنید. به جای برگ بو می توانید از تخم گشنیز استفاده کنید.
  7. برای اینکه ترشی کلم قرمز شما طعم بیشتری داشته باشد می توانید چند حبه سیر و یک عدد فلفل تند به آن اضافه کنید.
  8. می توانید یک هویج کوچک را رنده کنید و به ترشی اضافه کنید تا ترشی شما رنگ زیباتری داشته باشد.
  9. بهتر است کلم قرمز را در ظرف شیشه ای بریزید زیرا سرکه موجود در ترشی با ترکیبات موجود در ظرف های پلاستیکی واکنش نشان می دهد.
  10. برای نگهداری ترشی حتما از ظرف های شیشه ای که درب محکمی دارند استفاده کنید.
بیشتر بخوانید
ایراد کجای کاره که باقلوا خمیر میشه؟

طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی

برای تهیه ترشی کلم قرمزدر خانه تنها کافیست به دستورالعمل زیر توجه کنید و تمامی نکات آن را به خاطر بسپارید.

مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز (یک شیشه کوچک)

  • کلم قرمز ۵۰۰ گرم
  • نمک نصف قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز به اندازه کافی
کلم قرمز

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

برای تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی:

  1. برگ های کلم قرمز را جدا کرده و خوب بشویید.
  2. بعد از اینکه آب کلم قرمز خارج شد با یک دستمال تمیز برگ های کلم قرمز را به طور کامل خشک کنید.
  3. برگ های کلم قرمز را به صورت نوارهای باریک و یک اندازه برش بزنید.
  4. سپس کلم قرمز های برش خورده را در یک قابلمه مناسب بریزید.
  5. روی تمام قسمت های کلم قرمز نمک بپاشید و کلم قرمز ها را با نمک خوب مخلوط کنید.
  6. بر روی قابلمه یک سلفون کشیده و آنرا به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.
  7. بعد ازگذشت ۳۰ دقیقه کلم قرمز ها را داخل یک ظرف شیشه ای مناسب بریزید.
  8. روی کلم قرمزها به قدری سرکه بریزید که یک بند انگشت روی آنها را بگیرد.
  9. پس از ریختن سرکه روی کلم ها ابتدا روی شیشه را با یک کیسه فریزر پوشانده و سپس درب انرا محکم ببندید تا هوایی وارد ظرف نشود.
  10. ظرف را در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم خورشید قراردهید.
  11. یک هفته زمان لازم است تا ترشی شما آماده شود.
  12. پس از گذشت یک هفته و باز کردن درب ظرف ترشی را در یخچال نگهداری کنید.
ترشی کلم

طرز تهیه ترشی کلم قرمز یک روزه

برای تهیه ترشی کلم قرمز سریع:

  1. ابتدا کلم ها را بشویید و در آبکش بریزید تا آب آنها برود.
  2. کلم ها را خشک کرده و به صورت نوارهای باریک و یک اندازه برش بزنید.
  3. سرکه را به همراه مقداری آب داخل یک قابلمه بریزید.
  4. مقداری نمک و شکر را به مخلوط سرکه و آب اضافه کنید و آنرا روی حرارت قرار دهید تا شکر و نمک به طور کامل حل شوند و مخلوط سرکه و آب به نقطه جوش برسند.
  5. کلم قرمزها را به مخلوط سرکه و آب در حال جوش بیافزایید.
  6. حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید کلم قرمزها به مدت ۱۰ دقیقه درون مخلوط آب و سرکه بجوشند. (اگر می خواهید ترشی نرم تری داشته باشید، کلم قرمز ها را ۲۰ دقیقه بجوشانید.)
  7. قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید ترشی در دمای محیط خنک شود.
  8. پس از اینکه ترشی خنک شد، آنرا درون ظرف های شیشه ای درب دار ریخته و در یخچال قرار دهید.
  9. می توانید ترشی کلم قرمز را پس خنک شدن سرو نمایید.
بیشتر بخوانید
راز دم کردن چای ایرانی خوش رنگ و شفاف

رویش مدیا

لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=24258

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها