فوت کوزه گری برای تهیه بهترین خورشت قیمه خانگی :برای اینکه بتوانید یک خورش قیمه خوشمزه و خوش رنگ تهیه کنید باید نکات تهیه این غذای خوشمزه را به خوبی بدونید پس با رویش همراه باشید تا نکات تهیه قیمه خانگی را به شما آموزش دهیم.رمز و راز خوشمزه شدن خورش قیمه:انتخاب ظرف مناسب:اگر می خواهید خورش قیمه خوشمزه داشته باشید آن را در قابلمه مسی بپزید چون مزه خورش را عوض نمی کند.آماده سازی مواد اولیه:۱- لپه را قبل از اینکه استفاده کنید مدتی در آب بگذارید تا خیس بخورد و بعد آن را جوشانده و سپس در خورش استفاده کنید.۲-اگر تمایل داشتید که لپه را تفت دهید حتما آن را با گوشت تفت دهید و سپس در قابلمه بپزید.(این کار برای خوشمزه شدن خورشت توصیه می شود)۳-گوشت را با پیاز تفت دهید تا بوی زهم آن گرفته شود.۴-از خلال سیب زمنی که خودتان سرخ کرده اید استفاده کنید و سعی کنید از خلال های آماده استفاده نکنید.نکات ریز تهیه خورش قیمه:۱- اگر تمایل دارید خورش قیمه مقداری ترش مزه باشد از لیمو عمانی به جای آبلیمو استفاده کنید.(لیمو عمانی را چند سوراخ ریز کنید و سپس اضافه کنید)۲-لیمو عمانی را در ۲۰ دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید.۳-برای اینکه خورشت مزه عالی داشته باشد حتما یک قاشق پودر دارچین به خورشت اضافه کنید.۴-اگر تمایل داشتید از آب قلم نیز استفاده کنید چون خورشت را خوشمزه و پر خاصیت می کند.۵-از گوشت گوسفندی همراه با استخوان استفاده کنید.
رمز و راز خوشمزه شدن خورش قیمه + فوت کوزه گری
فوت کوزه گری برای تهیه بهترین خورشت قیمه خانگی :برای اینکه بتوانید یک خورش قیمه خوشمزه و خوش رنگ تهیه کنید باید نکات تهیه این غذای خوشمزه را به خوبی بدونید پس با رویش همراه باشید تا نکات تهیه قیمه خانگی را به شما آموزش دهیم.رمز و راز خوشمزه شدن خورش قیمه:انتخاب ظرف مناسب:اگر می […]
- 671 بازدید
- بدون دیدگاه