داغ‌ترین‌ها

طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که …

4

طرز تهیه شیرینی شاه پسند خانگی خوشمزه +فوت کوزه گری

  • کد خبر : 24592
  • 27 مهر 1400 - 14:02
طرز تهیه شیرینی شاه پسند خانگی خوشمزه +فوت کوزه گری

شیرینی شاه پسندشیرینی شاه پسند یکی از اقسام شیرینی های نوروزی می باشد که بسیار آسان تهیه می شود. این شیرینی به دلیل حجم کمش برای سرو در مهمانی ها بسیار مناسب است همچنین عطر و طعم دلنشین این شیرینی به محبوبیت آن افزوده است.طرز تهیه این شیرینی را در این بخش از آشپزخانه رویش […]


شیرینی شاه پسندشیرینی شاه پسند یکی از اقسام شیرینی های نوروزی می باشد که بسیار آسان تهیه می شود. این شیرینی به دلیل حجم کمش برای سرو در مهمانی ها بسیار مناسب است همچنین عطر و طعم دلنشین این شیرینی به محبوبیت آن افزوده است.طرز تهیه این شیرینی را در این بخش از آشپزخانه رویش بخوانید.مواد لازم شیرینی شاه پسندمواد لازم میزان لازم آرد سفید۱۲۵ گرمآرد نخود چی۱۲۵ گرمپودر قند۱۲۵ گرمروغن جامد۱۲۵ گرمپودر هل۱/۲ قاشق چایخوریزرده تخم مرغ ۱ عددشکلات برای تزیینترافل رنگی و پودر آجیلبرای تزیین طرز تهیه شیرینی شاه پسندمرحله اول : ابتدا در یک ظرف مناسب زرده تخم مرغ را به همراه حل با همزن هم بزنید.مرحله دوم :روغن جامد را نیز به مواد بالا اضافه کنید. مرحله سوم: پودر قند را الک کنید و به موادتان اضافه کنید و شروع به هم زدن بکنید تا یک مایع کرم رنگ و سبک به شما بدهد. مرحله چهارم : آرد نخودچی و آرد سفید را ترکیب کنید و دوبار الک کنید. مرحله پنجم : آرد الک شده را کم کم به مواد تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند سپس با دست آن را ورز دهید تا خمیر مانند شود.مرحله ششم : خمیر را سه مرتبه از چرخ گوشت رد کنید و حدود یک ساعت بگذارید تا در دمای محیط استراحت کند.مرحله هفتم :از خمیر برداشته و در دست گرد کنید تا مانند گلوله شود اصلا نباید خمیر ترک داشته باشید و صاف و یکدست باشد سپس با فاصله از هم داخل سینی بچینید.مرحله هشتم :سینی را در فری که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه گرم کرده اید بگذارید تا حدود ۲۰ دقیقه شیرینی ها بپزد. پس از پخت بگذارید ۱ ساعت استراحت کند. مرحله نهم :شکلات را به صورت بن ماری آب کنید و در ظرف های جدا خر چیز که برای تزیین میخواهید استفاده کنید بریزید مانند پودر پسته٬پودر نارگیل ترافل های رنگی و غیره. مرحله دهم : ابتدا سر شیرینی ها را در شکلات بزنید سپس در هر کدم از مواد تزیینی که می خواهید . شیرینی های شما حاضر است.

بیشتر بخوانید
چرا پنکیک پف نمی کند و میچسبد؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=24592

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها