نکات مهم در تهیه خورش قیمه بادمجانلیمو عمانی را بجای آبلیمو در خورشت بکار ببرید.برای خورشت قیمه استفاده از دارچین خیلی مهم است. درواقعه راز متفاوت شدن طعم خورشت قیمه همین دارچین است.در هنگام سرخ کردن گوشت ها بعد از سرخ کردن گوشت لپه ای که قبلاً خیس کردید را با گوشت، چند دقیقه تفت دهید. اینکار باعث می شود طعم و بوی بد لپه گرفته شود و خورشت شما عالی شود.از گوشت لقمه ای بجای گوشت چرخ کرده استفاده کنید و اگر گوشت لقمه ای ندارید از گوشت چرخ کرده قلقلی استفاده کنید.ادویه و رب گوجه که به خورشت اضافه می کنید حتماً سرخ کنید. رب گوجه و زردچوبه اگر سرخ نشوند طعم و بوی زهم می دهند و باعث عوض شدن طعم خورشت می شوند.برای اینکه گوشت خورشت جا بیافتد رب گوجه، نمک و لیمو را بعد از اینکه لپه و گوشت کاملاً پخت به خورشت اضافه کنید.برای سرخ کردن بادمجان و اینکه خیلی روغن نگیرد یکی از راه های سرخ کردن بادمجان با روغن کم را استفاده کنید.از یک عدد لیمو عمانی کوچک ( برای ۳ الی ۴ نفر) برای مزه دار کردن خورشت استفاده کنید. بعد از اینکه گوشت و لپه پخت آن را در خورشت بیندازید. خورشت قیمه بادمجان نباید خیلی ترش شود.وقتی لیمو عمانی و رب گوجه به خورشت اضافه می کنید یک الی ۲ قاشق چای خوری با توجه به میزان خورشتتان، به خورشت دارچین بزنید.علاوه بر رب گوجه یک یا دو عدد گوجه را به چهار قسمت تقسیم کنیم و وقتی بادمجان ها را به خورشت اضافه کردید، گوجه ها روی خورشت بچینید. طعم گوجه تازه موجب خوشمزه شدن خورشت قیمه بادمجان می شود و با وقتی که تنها از رب گوجه استفاده می کنی کاملاً متفاوت است.بهتر از کمی چوب دارچین درون خورش بریزید تا طعم بهتری بگیرد.بهتر است پیاز رار نرده کنید تا خورشت بافت یکدستی داشته باشد.برخ افراد به این خورش ۱ قاشق رب انار نیز اضافه می کنند.بعد از اضافه کردن بادمجان زمانی بین ۴۵ تا ۶۰ دقیقه صبر کنید تا بادمجان و گوجه خوب جابیفتاد و کاملاً نرم شوند.اگر گوشت لقمه ای بزرگ استفاده کنید شکل خورشتتون بهتر می شود و چون طعم گوشت بیشتر حس می شود، خورشتتان را خوشمزه تر می کند.گوشتی که برای تهیه این خورش مورد استفاده قرار می گیرد، گوشت خورشی است که یا از گوشت گوساله تهیه می شود که بهتر است مغز ران باشد یا گوشت گوسفند که در این صورت گوشت سردست را به شما توصیه می کنم.ظرف مناسب پخت این غذا، قابلمه مسی است و بهتر است خورش آماده شده را در ظرف سفالی و به رنگ فیروزه ای سرو کرد تا به این ترتیب غذا ظاهری زیبا پیدا کند.برای آماده کردن لپه، بعد از خیساندن، آن ها را چند دقیقه در آب بجوشانید و کف سیاه حاصل از جوشیدن را بگیرید تا بوی خاص آن از بین برود و افزودن این لپه ها به خورش، طعم بهتری به آن خواهد داد.می توانید از کمی آبغوره نیز در تهیه این غذا استفاده کنید. رب گوجه فرنگی و زعفران از عوامل رنگ دهنده به این خورش هستند .نوشیدنی ای که به شما پیشنهاد می کنم با این خورش میل کنید، دوغ، شربت به لیمو و شربت گل سرخ است که با نوشیدن آن ها وعده غذایی تان کامل خواهد شد .بادمجان ها را پس از شستن داخل آب نمک غلیظ قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.در تهیه خورش قیمه بادمجان برای پخت بهتر لپه آن را چند ساعت در آب خیس و آب آن را عوض کنید.گوشت و لپه را خوب بگذارید بجوشند و جا بیفتند.
فوت کوزه گری برای پخت قیمه بادمجان مجلسی
نکات مهم در تهیه خورش قیمه بادمجانلیمو عمانی را بجای آبلیمو در خورشت بکار ببرید.برای خورشت قیمه استفاده از دارچین خیلی مهم است. درواقعه راز متفاوت شدن طعم خورشت قیمه همین دارچین است.در هنگام سرخ کردن گوشت ها بعد از سرخ کردن گوشت لپه ای که قبلاً خیس کردید را با گوشت، چند دقیقه تفت […]
- 675 بازدید
- بدون دیدگاه