داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

3

طرز تهیه گاناش شکلاتی خوشمزه و لذیذ در خانه

  • کد خبر : 24620
  • 29 مهر 1400 - 14:38
طرز تهیه گاناش شکلاتی خوشمزه و لذیذ در خانه

گاناش شکلاتیگاناش در واقع یک روکش شکلاتی است که برای کیک شیرینی و روی بستنی استفاده می شود. گاناش بسیار سریع و آسان تهیه می شود و در شیرینی پزی بسیار کاربردی است. طرز تهی گاناش را در این بخش از آشپزی رویش بخوانید. مواد لازم گاناش شکلاتیمواد لازم میزان لازم خامه۲۰۰ گرموانیلنوک قاشق چایخوریشکلات […]


گاناش شکلاتیگاناش در واقع یک روکش شکلاتی است که برای کیک شیرینی و روی بستنی استفاده می شود. گاناش بسیار سریع و آسان تهیه می شود و در شیرینی پزی بسیار کاربردی است. طرز تهی گاناش را در این بخش از آشپزی رویش بخوانید. مواد لازم گاناش شکلاتیمواد لازم میزان لازم خامه۲۰۰ گرموانیلنوک قاشق چایخوریشکلات تخته ای۲۵۰ گرمکره۲۰ گرمطرز تهیه گاناش شکلاتیمرحله اول : شکلات ها ریز خرد کنید. انتخاب شکلات تاثیر مستقیمی بر کیفیت گاناش شما دارد میزانی شیرینی و تلخی گاناش نیز بسته به درصد شکلات دارد. مرحله دوم : خامه و کره را در یک شیر داغ کن نچسب بریزید و هم بزنید سپس روی حرارت قرار دهید . مرحله سوم : مواد را مدام هم بزنید تا در یکدیگر حل شوند سپس وانیل را به آن اضافه کنید. مرحله چهارم : شکلات های خرد شده را نیز به خامه و کره اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها نیز آب شوند و یک کرم روان به دست بیاید. گاناش حاضر است. نکات مهم در تهیه گاناش شکلاتیاگر میزان خامه و شکلات یک اندازه باشد گاناش روان می شود. اگر شکلات دو برابر خامه با شد غلیظ می شود و با کمک ماسوره می توان آن را روی کیک بریزید.اگر شکلات نصف خامه باشد می توان از آن به عنوان سس استفاده کرد.

بیشتر بخوانید
نکات مربای به؛ راز قرمز شدن، شکرک نزدن و له نشدن آن
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=24620

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها