داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

1

ترفند های کاربردی برای تهیه خورش فسنجان لذیذ و مجلسی

  • کد خبر : 24693
  • 03 آبان 1400 - 15:08
ترفند های کاربردی برای تهیه خورش فسنجان لذیذ و مجلسی

نکات مهم و کاربردی در تهیه خورش فسنجون برای یکنواخت شدن خورشت،بهتر است پیاز را با رنده ریز رنده کنید. اگر بخواهید خورش فسنجان را با گوشت قرمز تهیه کنید بهتر است برای قشنگ تر شدن خورشت ،گوشت چرخ کرده را به صورت قلقلی آماده کنید و داخل خورشت بریزید.برای اینکه گردو خوب روغن از […]


نکات مهم و کاربردی در تهیه خورش فسنجون برای یکنواخت شدن خورشت،بهتر است پیاز را با رنده ریز رنده کنید. اگر بخواهید خورش فسنجان را با گوشت قرمز تهیه کنید بهتر است برای قشنگ تر شدن خورشت ،گوشت چرخ کرده را به صورت قلقلی آماده کنید و داخل خورشت بریزید.برای اینکه گردو خوب روغن از خودش پس بدهد باید آن را خوب با آسیاب خرد کنید و یا با چرخ گوشت چرخ کنید.گردو را زیاد تفت ندهید زیرا تلخ می شود.گردو را نباید خام داخل خورشت بریزید زیرا طعم و بو بدی به خورشت میدهد.برای به روغن افتادن خورشت بعد از تفت دادن گردو ، سریعا به آن آب سرد یا چند تکه یخ اضافه کنید.اگر خورشت فسنجان ترش دوست دارید؛ باید باز هم برای طعم بهتر و خوش رنگ تر شدن خورشت ،حدود یک قاشق غذا خوری سر خالی شکر به آن اضافه کنید.برای لعاب دار شدن خورشت میتوانید در نیم ساعت آخر با توجه به مقدار خورشت ، یک عدد سیب درختی را با رنده ریز داخل آن رنده کنید تا غلیظ تر شود.رب انار را با گردو تفت دهید تا خوش رنگ تر شود.بهتر است زعفران را جایگزین زردچوبه کنید تا علاوه بر رنگ آن، عطر و طعم مطبوعی را به خورشت بدهد.اگر دوست داشته باشید مزه خورشتان ملس شود از رب انار ملس به همراه شکر و یا شیره خرما استفاده نمایید. در غیر اینصورت از رب انار ترش و قیسی استفاده کنید .استفاده از هر گونه ادویه جات کاملا سلیقه ای است .همچنین می توانید یک قاشق چای خوری دارچین را با برگ بو جایگزین نمایید.شما می توانید در تهیه این غذا از هر نوع گوشتی که دوست دارید استفاده کنید. شما می توانید برای خوش رنگ تر شدن خورش تتان یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کنید. میزان ترشی و شیرینی این خورش کاملا ذائقه ای می باشد و شما می توانید میزان شکر و رب انار را با توجه به این موضوع اضافه کنید.

بیشتر بخوانید
روش پخت سریع برنج در عرض 10 دقیقه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=24693

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها