داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

6

طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی

  • کد خبر : 24861
  • 12 آبان 1400 - 16:10
طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی

مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مودلمه یک غذا واقعا خوشمزه و عالی می باشد که تقریبا در پیک نیک ها از این غذا استفاده میشد که کمتر کسی وجود دارد که به این غذا علاقه نداشته باشد.حالا ما در ادامه همراه شما هستیم تا این غذای فوق العاده خوشمزه را همراه با هم درست […]


مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مودلمه یک غذا واقعا خوشمزه و عالی می باشد که تقریبا در پیک نیک ها از این غذا استفاده میشد که کمتر کسی وجود دارد که به این غذا علاقه نداشته باشد.حالا ما در ادامه همراه شما هستیم تا این غذای فوق العاده خوشمزه را همراه با هم درست کنیم و از خوردن نهایت لذت را ببریم. برگ مو:به مقدار لازم گوشت چرخ کرده:۳۰۰ گرم برنج:یک پیمانه سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:۳۰۰ گرم پیاز متوسط:دو عدد لپه:یک پیمانه نمک:به مقدار کممواد لازم برای چاشنی دلمه آب:یک پیمانه سرکه:نصف پیمانه شکر:یک قاشق غذا خوری نمک:به مقدار کمطرز تهیه دلمه برگ مولپه و برنج را جداگانه خیس کنید.و بعد نیم پز کنید.تابه ای را روی حرا رت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را به همراه کمی زرد چوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید.وقتی رنگ پیاز طلایی شد ، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. برنج و لپه نیم پز شده را به گوشت درحال تفت خوردن اضافه کنید و هم بزنید.در آخر سبزی را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از کمی پاشیدن نمک روی مواد ، آنها را از روی حرارت بردارید.و مواد را داخل برگها به صورت بقچه ای بپیچید.اگر برگهایی که استفاده میکنید تازه هستند باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشند تا نرم شوند و نشکنند. سپس دلمه ها را به صورت فشرده و از پشت داخل قابلمه بچینید و چاشنی را روی آن بریزید.در قابلمه را ببندید تا دلمه ها با حرارت کم و با بخار چاشنی بپزند. طعم چاشنی دلمه:برای چاشنی دلمه از سرکه یا آبلیمو ، آب ، نمک و شکر استفاده کنید و به اندازه دلخواه از آنها استفاده کنید.دقت کنید سرکه را هنگام دم گذاشتن دلمه ها اضافه نکنید .فوت و فن پیچیدن دلمه هابرای پیچیدن دلمه ها روشهای مختلفی وجود داره که مرسوم ترینشون بقچه ای هست و رولی.اگر برگهایی که استفاده میکنین تازه هست باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشه تا نرم بشه و موقع پیچیدن نشکنه.برگها رو که آماده کردین، پهن کنین و مواد رو داخلش بریزین و بپیچیدش. نکات:اگر سرکه را در هنگام دم گذاشتن اضافه کنیم باعث سفت شدن برگ ها می شود.می توانید به جای سرکه از آبلیموی تازه نیز استفاده کنیدنکات تکمیلی در مورد دلمه برگ مودلمه برگ مو جزو دلمه و کوفته میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد . دلمه برگ مو را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
طرز تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی، با رسپی مخصوص
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=24861

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها