داغ‌ترین‌ها

تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد

8

طرز تهیه خمیر پیتزا ده دقیقه ای به سبک حرفه ای ها

  • کد خبر : 25046
  • 21 آبان 1400 - 16:58
طرز تهیه خمیر پیتزا ده دقیقه ای به سبک حرفه ای ها

طرز تهیه خمیر پیتزا در ده دقیقه اگر برای تهیه غذا عجله دارید و می خواهید در کمترین زمان ممکن پیتزا و یا نان و هر غذایی که با خمیر تهیه می شود را آماده کنید راحل شما این خمیر پیتزا ۱۰ دقیقه ای می باشد.طرز تهیه این خمیر ساده و سریع را در رویش […]


طرز تهیه خمیر پیتزا در ده دقیقه اگر برای تهیه غذا عجله دارید و می خواهید در کمترین زمان ممکن پیتزا و یا نان و هر غذایی که با خمیر تهیه می شود را آماده کنید راحل شما این خمیر پیتزا ۱۰ دقیقه ای می باشد.طرز تهیه این خمیر ساده و سریع را در رویش بخوانید. مواد لازم خمیر پیتزا ۱۰ دقیقه ای مواد لازممیزان لازمآرد۵ لیوانمخمر۲ قاشق چایخوریروغن نباتی۱/۲ پیمانهشیر خشک۲ قاشق غذا خوریشکر۳ قاشق غذا خوریآب گرم۲ فنجانطرز تهیه خمیر پیتزامرحله اول : برای تهیه خمیر پیتزا فوری ابتدا در یک ظرف مناسب ۲ پیمانه آرد را سه بار الک کنید. مرحله دوم : شکر را نیز الک کرده و به آرد اضافه کنید. مرحله سوم : شیر خشک را نیز الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید. مرحله چهارم : مخمر را در ۲ فنجان آب گرم ریخته و اجازه دهید تا واکنش نشان دهد .مرحله پنجم : پس از واکنش نشان دادن مخمر آن را به همراه آب به مواد خمیر اضافه کنید و ورز دهید.سپس کنار بگذارید تا تخمیر شود و استراخت کند.مرحله ششم : پس از تخمیر شدن خمیر ۳ پیمانه آرد را به همراه ۱/۲ پیمانه روغن نباتی به مواد خمیر اضافه کنید و ورزد هید تا خمیر کاملا انسجام یابد.

بیشتر بخوانید
دلیل خراب شدن سمنو و روش صحیح نگهداری سمنو
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=25046

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها