طرز تهیه کامل و ساده کرم شانتی یا همان شانتیلیکرم شانتیلی یک نسخه شیرین تر از کرم زده شده است که حالت نرم و اطلسی دارد و حس خوبی به شما می دهد و قطعاً از امتحان آن لذت خواهید برد. این کرم شانتی در مقایسه با خامه فرم گرفته چربی کمتری دارد و رژیمی تر است و می توان از آن برای تهیه کیک و شیرینی تر و انواع دسر استفاده کرد.کرم شانتی در فروشگاه های لوازم قنادی به صورت پودر وجود دارد اما می توان در خانه نیز آن را تهیه کرد. در این بخش از آشپزخانه رویش دو روش تهیه کرم شانتیلی را به شما آموزش خواهیم داد.روش اول تهیه کرم شانتی یا شانتیلیروش اول به طرز تهیه کرم شانتی ترکیه ای معروف است که با نمونه های دیگر متفاوت است.زمان آماده سازی: ۲۵دقیقهمواد لازممقدارتخم مرغ(سفیده)۲ عددشکر۱ استکانآب ۳ قاشق غذاخوریوانیل۱ پاکتنمکبه مقدار لازمطرز تهیه مرحله به مرحله کرم شانتی یا شانتیلیمراحل تهیه کرم شانتی یا شانتیلی در منزل به شرح زیر است:مرحله اولمقداری نمک و سفیده تخم مرغ ها را بزنید و کنار بگذارید.مرحله دومدرون یک قابلمه شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.مرحله سومبعد از جوشیدن آب و شکر، این محلول را روی ترکیب نمک و سفیده تخم مرغ بریزید و با میکسر آن را به مدت ده دقیقه مخلوط نمایید. مدت زمان مخلوط کردن باید ده دقیقه باشد زیرا اگر مقدار مخلوط کردن کمتر از ده دقیقه شود، از کیفیت کرم کاسته می شود.مرحله چهارم بعد از ده دقیقه مخلوط کردن وانیل را اضافه کرده و پنج دقیقه دیگر هم بزنید تا کرم شانتی آماده مصرف شود.روش دوم تهیه کرم شانتی یا شانتیلیروش دوم این کرم، به سبک فرانسوی ها بوده و کمی در مواد اولیه با روش قبلی متفاوت است.زمان آماده سازی: ۸ دقیقهمواد لازممقدارگیاه وانیل۱/۲ یک گیاهخامه زده شده۱ فنجانشکر دانه ریز۲ قاشق غذاخوریعصاره وانیلنصف فنجاندستورالعمل و طرز تهیهدستورالعمل آماده کردن کرم شانتی: مرحله یکابتدا گیاه وانیل را به صورت طولی با نوک یک چاقوی تیز از وسط باز کنید. دانه های ریز داخل آن را با چاقو بیرون بکشید و آن ها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و پوست گیاه را کنار بگذارید.مرحله دوخامه زده شده را روی دانه های وانیل بریزید. میکسر برقی را روشن کنید و تمام مواد را میکس کنید و ۵ دقیقه این کار را انجام دهید تا کاملا نرم شود. سپس یک پوشش پلاستیکی روی آن بکشید و اجازه دهید خنک شود تا بتوانید آن را میل کنید.نکته:برای تهیه کرم شانتی یا شانتیلی بادام از نصف قاشق چای خوری عصاره بادام به جای عصاره وانیل استفاده کنید.همچنین می توانید شکر سفید را به جای شکر دانه ریز استفاده کنید.اگر احساس می کنید که کرم یا خامه خیلی سفت و خشک شده است؛ کمی خامه زده شده به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا نرم شود؛ قرار نیست که کره درست کنید، بلکه می خواهید خامه شیرین داشته باشید.ارزش غذایی کرم شانتی یا شانتیلی۷۹ کالری۰.۴ گرم پروتئین۳.۲ گرم کربوهیدرات۷.۳ گرم چربی۲۷.۲ میلی گرم کلسترول۷.۶ میلی گرم سدیمنکات مهم و مفیدهنگامی که می خواهید از خامه استفاده کنید؛ تمام مواد و تجهیزات باید خنک باشد.اگر آشپزخانه گرم است، کاسه، لوازم و مواد آن را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید و بعد شروع به کار کنید. همچنین خامه زده شده تا زمانی که قرار است استفاده شود، باید داخل یخچال باشد.حداقل ۳۵ درصد خامه زده شده باید از چربی شیر باشد تا پف کند.باقیمانده کرم شانتی یا شانتیلی را می توانید داخل کیک و کلوچه استفاده کنید یا حتی داخل هات چاکلت و قهوه بریزید و لذت ببرید.
آموزش ۲ رسپی معروف کرم شانتی یا شانتیلی
طرز تهیه کامل و ساده کرم شانتی یا همان شانتیلیکرم شانتیلی یک نسخه شیرین تر از کرم زده شده است که حالت نرم و اطلسی دارد و حس خوبی به شما می دهد و قطعاً از امتحان آن لذت خواهید برد. این کرم شانتی در مقایسه با خامه فرم گرفته چربی کمتری دارد و رژیمی […]
- 853 بازدید
- بدون دیدگاه