داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

12

آموزش ۲ رسپی معروف کرم شانتی یا شانتیلی

  • کد خبر : 25242
  • 01 آذر 1400 - 17:49
آموزش ۲ رسپی معروف کرم شانتی یا شانتیلی

طرز تهیه کامل و ساده کرم شانتی یا همان شانتیلیکرم شانتیلی یک نسخه شیرین تر از کرم زده شده است که حالت نرم و اطلسی دارد و حس خوبی به شما می دهد و قطعاً از امتحان آن لذت خواهید برد. این کرم شانتی در مقایسه با خامه فرم گرفته چربی کمتری دارد و رژیمی […]


طرز تهیه کامل و ساده کرم شانتی یا همان شانتیلیکرم شانتیلی یک نسخه شیرین تر از کرم زده شده است که حالت نرم و اطلسی دارد و حس خوبی به شما می دهد و قطعاً از امتحان آن لذت خواهید برد. این کرم شانتی در مقایسه با خامه فرم گرفته چربی کمتری دارد و رژیمی تر است و می توان از آن برای تهیه کیک و شیرینی تر و انواع دسر استفاده کرد.کرم شانتی در فروشگاه های لوازم قنادی به صورت پودر وجود دارد اما می توان در خانه نیز آن را تهیه کرد. در این بخش از آشپزخانه رویش دو روش تهیه کرم شانتیلی را به شما آموزش خواهیم داد.روش اول تهیه کرم شانتی یا شانتیلیروش اول به طرز تهیه کرم شانتی ترکیه ای معروف است که با نمونه های دیگر متفاوت است.زمان آماده سازی: ۲۵دقیقهمواد لازممقدارتخم مرغ(سفیده)۲ عددشکر۱ استکانآب ۳ قاشق غذاخوریوانیل۱ پاکتنمکبه مقدار لازمطرز تهیه مرحله به مرحله کرم شانتی یا شانتیلیمراحل تهیه کرم شانتی یا شانتیلی در منزل به شرح زیر است:مرحله اولمقداری نمک و سفیده تخم مرغ ها را بزنید و کنار بگذارید.مرحله دومدرون یک قابلمه شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.مرحله سومبعد از جوشیدن آب و شکر، این محلول را روی ترکیب نمک و سفیده تخم مرغ بریزید و با میکسر آن را به مدت ده دقیقه مخلوط نمایید. مدت زمان مخلوط کردن باید ده دقیقه باشد زیرا اگر مقدار مخلوط کردن کمتر از ده دقیقه شود، از کیفیت کرم کاسته می شود.مرحله چهارم بعد از ده دقیقه مخلوط کردن وانیل را اضافه کرده و پنج دقیقه دیگر هم بزنید تا کرم شانتی آماده مصرف شود.روش دوم تهیه کرم شانتی یا شانتیلیروش دوم این کرم، به سبک فرانسوی ها بوده و کمی در مواد اولیه با روش قبلی متفاوت است.زمان آماده سازی: ۸ دقیقهمواد لازممقدارگیاه وانیل۱/۲ یک گیاهخامه زده شده۱ فنجانشکر دانه ریز۲ قاشق غذاخوریعصاره وانیلنصف فنجاندستورالعمل و طرز تهیهدستورالعمل آماده کردن کرم شانتی: مرحله یکابتدا گیاه وانیل را به صورت طولی با نوک یک چاقوی تیز از وسط باز کنید. دانه های ریز داخل آن را با چاقو بیرون بکشید و آن ها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و پوست گیاه را کنار بگذارید.مرحله دوخامه زده شده را روی دانه های وانیل بریزید. میکسر برقی را روشن کنید و تمام مواد را میکس کنید و ۵ دقیقه این کار را انجام دهید تا کاملا نرم شود. سپس یک پوشش پلاستیکی روی آن بکشید و اجازه دهید خنک شود تا بتوانید آن را میل کنید.نکته:برای تهیه کرم شانتی یا شانتیلی بادام از نصف قاشق چای خوری عصاره بادام به جای عصاره وانیل استفاده کنید.همچنین می توانید شکر سفید را به جای شکر دانه ریز استفاده کنید.اگر احساس می کنید که کرم یا خامه خیلی سفت و خشک شده است؛ کمی خامه زده شده به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا نرم شود؛ قرار نیست که کره درست کنید، بلکه می خواهید خامه شیرین داشته باشید.ارزش غذایی کرم شانتی یا شانتیلی۷۹ کالری۰.۴ گرم پروتئین۳.۲ گرم کربوهیدرات۷.۳ گرم چربی۲۷.۲ میلی گرم کلسترول۷.۶ میلی گرم سدیمنکات مهم و مفیدهنگامی که می خواهید از خامه استفاده کنید؛ تمام مواد و تجهیزات باید خنک باشد.اگر آشپزخانه گرم است، کاسه، لوازم و مواد آن را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید و بعد شروع به کار کنید. همچنین خامه زده شده تا زمانی که قرار است استفاده شود، باید داخل یخچال باشد.حداقل ۳۵ درصد خامه زده شده باید از چربی شیر باشد تا پف کند.باقیمانده کرم شانتی یا شانتیلی را می توانید داخل کیک و کلوچه استفاده کنید یا حتی داخل هات چاکلت و قهوه بریزید و لذت ببرید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه قورمه سبزی همراه با نکات بی نظیر قورمه جاافتاده
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=25242

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها