داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

13

شگردی برای پخت سریع لپه های دیر پز

  • کد خبر : 25262
  • 02 آذر 1400 - 17:49
شگردی برای پخت سریع لپه های دیر پز

لپه دیر پز راچگونه بپزیم؟لپه یکی از پرمصرف ترین حبوبات در ایران است که در پخت بسیاری از غذاهای اصیل مانند خورش قیمه و… مورد استفاده قرار می گیرد. لپه از طریق دو نیم کردن نخود ریز تولید می شود و از نظر کیفیت تنوع زیادی دارد.اگر اهل آشپزی باشید، احتمالا با این مشکل مواجه […]


لپه دیر پز راچگونه بپزیم؟لپه یکی از پرمصرف ترین حبوبات در ایران است که در پخت بسیاری از غذاهای اصیل مانند خورش قیمه و… مورد استفاده قرار می گیرد. لپه از طریق دو نیم کردن نخود ریز تولید می شود و از نظر کیفیت تنوع زیادی دارد.اگر اهل آشپزی باشید، احتمالا با این مشکل مواجه شده اید که برخی لپه ها در غذا به خوبی پخته نمی شوند و اصطلاحا دیرپز هستند. به نظر شما لپه دیرپز راچگونه بپزیم؟ این بخش از آشپزخانه رویش را مطالعه نمایید تا با ترفندهای پختن لپه دیرپز آشنا شوید.ترفندهای پختن لپه دیرپزاگر لپه های شما دیرپز است، ترفندهای زیر را به کار ببرید:لپه را جداگانه بپزیدهمیشه لپه را جداگانه بپزید تا اگر لپه دیرپز بود،مواد غذایی دیگر شما هدر نرود. اگر لپه شما دیرتر از حد معمول پخته می شود، پیشنهاد می کنیم، لپه ها را نیم پز کرده یا کامل بپزید و در فریزر قرار دهید تا در زمان تهیه غذا به مشکل روبرو نشوید.لپه را خیس کنیدبهتر است قبل از پخت لپه دیرپز، لپه ها را چندین ساعت در آب ولرم خیس کنید. خیس کردن لپه علاوه بر اینکه زمان پخت را کاهش می دهد سبب می شود نفخ لپه نیز گرفته شود. شما می توانید مقدار زیادی لپه خیس کنید و لپه های خیس شده را در فریزر قرار دهید و زمانی که نیاز داشتید، از آن استفاده کنید.از زودپز کمک بگیریداگر لپه های شما دیرپز است و شما زمان کمی برای تهیه غذا دارید، بهتر است لپه ها را در زودپز بپزید اما مراقب باشید زمان کمی به این کار اختصاص دهید، یک ربع الی نیم ساعت برای پخت لپه کافی است زیرا زیاد ماندن لپه در زودپز سبب می شود لپه، وا برود و له شود.نمک را ابتدای غذا نیافزاییدافزودن نمک به غذا در ابتدای پخت موجب دیر پختن گوشت و حبوبات می شود پس بهتر است نمک را آخر غذا به آن بیافزایید تا مواد غذایی راحت تر بپزند و ید آن در حداکثر مقدار حفظ شود.

بیشتر بخوانید
املت منه من خوشمزه با فرمول اصلی ترکیه ای ها
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=25262

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها