آموزش و طرز تهیه نان حزقیال خانگینان حزقیال یکی از سالم ترین مواد غذایی است که برخلاف نان سفید از آرد گندم تهیه نمی شود. این نوع نان سرشار از مواد مغذی و فیبر بوده و از انواع غلات کامل ارگانیک و حبوبات تهیه می شود.در این بخش از رویش شما را با طرزتهیه نان حزقیال( Ezekiel) می گوییم.مواد لازم برای پخت نان حزقیال( Ezekiel)مواد لازممقدارتوت سفیدنصف فنجانجو نصف فنجانارزن گندمنصف فنجانعدس نصف فنجانلوبیا چیتی۲ قاشق غذا خوریلوبیا قرمز۲ قاشق غذا خوریسویا۲ قاشق غذا خوریآب گرم (۴۵ درجه سانتی گراد)۴ فنجانعسل۱ فنجانروغن زیتوننصف فنجانمخمر خشک فعال۲ قاشقنمک۲ قاشق سوپ خوریآموزش پخت نان حزقیال در منزلدرون یک کاسه بزرگ آب، عسل، روغن زیتون و مخمر را بریزید و مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بماند.تمام دانه ها و لوبیا ها را مخلوط کنید.مخلوط دانه ها و لوبیا را آسیاب کنید تا شبیه آرد شود.به مخلوط مخمر آرد آسیاب شده تازه و نمک را بیافزایید و خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود.خمیر را درون دو تابه چرب شده بریزید و اجازه دهید یک ساعت در مکان گرم بماند تا خمیر به بالای ماهیتابه برسد.در انتها مواد را در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که نان ها قهوه ای طلایی شوند بپزید.پس از گذشت یک ساعت خمیر را درون فر به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید.دمای فر باید ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) باشد.زمانی که نان ها قهوه ای طلایی شدند، آنها را از فر خارج کنید و پس از سرد شدن نوش جان نمایید.
دستور پخت نان حزقیال خانگی؛ لطیف و خوشمزه
آموزش و طرز تهیه نان حزقیال خانگینان حزقیال یکی از سالم ترین مواد غذایی است که برخلاف نان سفید از آرد گندم تهیه نمی شود. این نوع نان سرشار از مواد مغذی و فیبر بوده و از انواع غلات کامل ارگانیک و حبوبات تهیه می شود.در این بخش از رویش شما را با طرزتهیه نان […]
- 677 بازدید
- بدون دیدگاه