داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

5

دستور پخت نان حزقیال خانگی؛ لطیف و خوشمزه

  • کد خبر : 25338
  • 06 آذر 1400 - 18:19
دستور پخت نان حزقیال خانگی؛ لطیف و خوشمزه

آموزش و طرز تهیه نان حزقیال خانگینان حزقیال یکی از سالم ترین مواد غذایی است که برخلاف نان سفید از آرد گندم تهیه نمی شود. این نوع نان سرشار از مواد مغذی و فیبر بوده و از انواع غلات کامل ارگانیک و حبوبات تهیه می شود.در این بخش از رویش شما را با طرزتهیه نان […]


آموزش و طرز تهیه نان حزقیال خانگینان حزقیال یکی از سالم ترین مواد غذایی است که برخلاف نان سفید از آرد گندم تهیه نمی شود. این نوع نان سرشار از مواد مغذی و فیبر بوده و از انواع غلات کامل ارگانیک و حبوبات تهیه می شود.در این بخش از رویش شما را با طرزتهیه نان حزقیال( Ezekiel) می گوییم.مواد لازم برای پخت نان حزقیال( Ezekiel)مواد لازممقدارتوت سفیدنصف فنجانجو نصف فنجانارزن گندمنصف فنجانعدس نصف فنجانلوبیا چیتی۲ قاشق غذا خوریلوبیا قرمز۲ قاشق غذا خوریسویا۲ قاشق غذا خوریآب گرم (۴۵ درجه سانتی گراد)۴ فنجانعسل۱ فنجانروغن زیتوننصف فنجانمخمر خشک فعال۲ قاشقنمک۲ قاشق سوپ خوریآموزش پخت نان حزقیال در منزلدرون یک کاسه بزرگ آب، عسل، روغن زیتون و مخمر را بریزید و مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بماند.تمام دانه ها و لوبیا ها را مخلوط کنید.مخلوط دانه ها و لوبیا را آسیاب کنید تا شبیه آرد شود.به مخلوط مخمر آرد آسیاب شده تازه و نمک را بیافزایید و خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود.خمیر را درون دو تابه چرب شده بریزید و اجازه دهید یک ساعت در مکان گرم بماند تا خمیر به بالای ماهیتابه برسد.در انتها مواد را در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که نان ها قهوه ای طلایی شوند بپزید.پس از گذشت یک ساعت خمیر را درون فر به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید.دمای فر باید ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) باشد.زمانی که نان ها قهوه ای طلایی شدند، آنها را از فر خارج کنید و پس از سرد شدن نوش جان نمایید.

بیشتر بخوانید
آموزش چند مدل پنکیک فوری با آب، بدون شیر و ...
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=25338

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها