داغ‌ترین‌ها

تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد

8

طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی خوشمزه

  • کد خبر : 25498
  • 14 آذر 1400 - 18:49
طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی خوشمزه

کاسرول مرغ و سیب زمینی کاسرول مرغ و سیب زمینی یکی از انواع پیش غذاهای خارجی و خوشمزه می باشد که اصالتا برای کشور فرانسه ایت و از محبوبیت خاصی برخوردار است شما می توانید طرز تهیه این پیش غذای لذیذ و راحت را در رویش بخوانید و برای مهمانی هایتان آن را تهیه کنید.مواد […]


کاسرول مرغ و سیب زمینی کاسرول مرغ و سیب زمینی یکی از انواع پیش غذاهای خارجی و خوشمزه می باشد که اصالتا برای کشور فرانسه ایت و از محبوبیت خاصی برخوردار است شما می توانید طرز تهیه این پیش غذای لذیذ و راحت را در رویش بخوانید و برای مهمانی هایتان آن را تهیه کنید.مواد لازم کارسول مرغ و سیب زمینیمواد لازممیزان لازممرغ۴۰۰ گرمسیب زمینی۳ عددفلفل دلمه ای۱ عددنخود فرنگی۱/۲ پیمانهذرت ۱/۲ پیمانهپنیر چدار۱/۲ پیمانهپنیر موزرلا۱ پیمانهرب گوجه فرنگی۴ قاشق غذا خوریآب لیمو تازه۲ قاشق غذاخوریروغن زیتون ۲ قاشق غذا خوریپودر سیر و پاپریکا۱/۲ قاشق غذا خوریسس خردل۱ قاشق غذا خورینمک و فلفلبه میزان لازمطرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی مرحله اول : ابتدا سینه مرغ را شسته و تمیز کنید سپس استخوان های آن را جدا کنید و به صورت مکعبی آن را خرد کنید. مرحله دوم :سیب زمینی ها را خوب شسته سپس پوست بگیرید و به صورت مکعبی با اندازه متوسط خرد کنید. مرحله سوم : در یک ظرف رب گوجه فرنگگی را به همراه روغن زیتون و سس خرد هم بزنید تا کاملا یک دست شوند. مرحله چهارم : پودر سیر ٬پاپریکا و نمک و فلفل سیاه و قرمز را نیز به رب اضافه کنید و هم بزنید می توانید در این مرحله مقداری آویشن نیز به سس اضافه کنید.۱ قاشق غذاخوری از سس را کنار بگذارید.مرحله پنجم : سیب زمینی ها را در یک ظرف پیرکس بریزید و با سس مخلوط کنید. در ادامه ظرف پیرکس را در فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید پس از گذشت ۲۰ دقیقه سیب زمینی ها را زیر و رو کنید. در کل حدود ۱ ساعت سیب زمینی ها باید در فر بپزند. مرحله ششم : مرغ های خرد شده را در یک تابه مناسب بریزید و با همان یک قاشق سسی که جدا کرده اید ترکیب کنید سپس با کمی روغن آن را روی حرارت قرار دهید و تفت دهید تا تغییر رنگ بدهند.مرحله هفتم : فلفل دلمه ای را شسته سپس ریز و نگینی خرد کنید و به مرغ اضافه کنید. مرحله هشتم : مرغ و فلفل دلمه ای را به سیب زمین اضافه کنید. مرحله نهم : ذرت و نخود فرنگی را نیز به مواد کاسرول اضافه کرده و مخلوط کنید. مرحله دهم : پنیر ها را ترکیب کرده و روی مواد درون پیرکس بریزید و روی آن را فویل بکشید سپس درون فر بگذارید تا بپزد در دقایق آخر ظرف را خارج کنید فویل را بردارید و بگذارید تا روی کاسرول نیز گریل شود.شما می توانید از هر ادویه و سبزیجاتی که دوست داردی در طبخ این غذا استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
چیکار کنیم دلمه برگ، نه وا بره نه سفت بشه؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=25498

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها