علت اصلی چسبیدن ته چین به قابلمه و قالبته چین مرغ از معروفترین غذاهای ایرانی است که از ترکیب ماست و تخم مرغ و زعفران و برنج تهیه می شود. طرز تهیه تهچین بسیار ساده است اما یکی از نکات مهم در پخت آن حفظ فرم کیکی و نچسبیدن آن به قابلمه است. اگر می خواهید ته چین به قابلمه نچسبد، نکات زیر که در این بخش از آشپزخانه رویش آورده ایم را رعایت نمایید.عامل چسبیدن برنج به کف قابلمه و قالبچندین عامل وجود دارد که باعث چسبیدن برنج به کف قابلمه و قالب میشود که شامل:جنس قابلمهته چین را بهتر است در ظرفی نچسب مانند تابه یا ظروف تفلون که قطر بیشتر و عمق کمتر داشته باشد، تهیه نمود. خوب نبودن جنس قابلمه سبب چسبیدن برنج به کف قابلمه میشود حتی اگر شما روغن به میزان کافی نیز استفاده کرده باشید. زمان پخت ته چین از ظروف پخت نچسب استفاده نمایید تا برنج به کف قابلمه نچسبد.عدم استفاده از روغن کافینریختن روغن باعث چسبیدن برنج به کف قابلمه میشود. اگر می خواهید ته چین شما به کف ظرف نچسبد باید مقدار مناسبی روغن را در کف ظرف بریزید. برای داشتن یک ته چین بی نظیر مقدار مناسبی کره و یا روغن زمان انتقال برنج به داخل قابلمه اضافه کنید و تمام کف و دیواره ظرف بمالید و سپس برنج را کف ظرف بریزید.برای تهیه یک ته چین عالی و بی نقص، پیشنهاد می کنیم حتما از آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه ته چینی که در آشپزخانه رویش و در مطلب " طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی " گفته شده است، بهره ببرید.راز تهیه یک ته چین خوب و قالبیبرای پخت تهچین قالبی می توانید از ظروف پریکس نیز استفاده کنید. داخل ظرف پیرکس را با یک قلمو آغشته به روغن، چرب کنید و مواد ته چین را درون ظرف بریزید و بر روی ظرف پیرکس حاوی ته چین یک فول نازک بکشید و ظرف پیرکس را در فر قرار دهید. مدت زمانی که ته چین نیاز دارد در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد فر کاملا پخته شود، یک ساعت است.برای برشته شدن ته دیگ تهچین و طلایی و ترد شدن آن لازم است میزان روغن کف قابلمه کمی بیشتر از روش پخت سایر برنجها باشد.برای تهیه ته چین قالبی برنج مخلوط با ماست و تخم مرغ و زعفران را ابتدا ته ظرف ریخته و آن را خوب فشار دهید تا کاملا فشرده شوند. سپس مرغ و زرشک تفت داده شده را به آن اضافه کنید و دوباره خوب آن را به کف ظرف فشار دهید. سپس باقیمانده برنج را دوباره در ظرف بریزید و خوب آن را فشار دهید. در انتها کره و روغن بر روی سطح برنج بریزید.ضخامت تهچین را در نظر بگیرید نباید خیلی نازک و یا ضخیم باشد.اگر این نکات رعایت گردد، فرم برنج قالبی شکل خواهد بود و به جدارهها نخواهد چسبید.
نچسبیدن ته چین به قالب و قابلمه ۲ تا راه داره
علت اصلی چسبیدن ته چین به قابلمه و قالبته چین مرغ از معروفترین غذاهای ایرانی است که از ترکیب ماست و تخم مرغ و زعفران و برنج تهیه می شود. طرز تهیه تهچین بسیار ساده است اما یکی از نکات مهم در پخت آن حفظ فرم کیکی و نچسبیدن آن به قابلمه است. اگر می […]
- 924 بازدید
- بدون دیدگاه