داغ‌ترین‌ها

ژست مثلا هنری علی شادمان در تولد ۲۸ سالگی اش سس اصلی ذرت مکزیکی اینطوری درست میشه + آموزش شوخی دور از انتظار ترلان پروانه با قیافه خودش+ عکس عجیب ترین بیماری هایی که در جهان وجود دارند تولد امید زندگانی در صفحه برادرش امین + عکس جذاب طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده برای ۴ نفر تیپ و قیافه ایرج طهماسب ۴۲ سال پیش + عکس تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی

11

نکته ای درمورد خراب شدن طرح کیک زبرا

  • کد خبر : 25702
  • 24 آذر 1400 - 19:49
نکته ای درمورد خراب شدن طرح کیک زبرا

علت خراب شدن طرح کیک زبراکیک زبرا یکی از خوشمزه ترین کیک ها است که در طرح های دو یا سه رنگ تهیه می شود و به دلیل راه راه بودن نام آنرا زبرا (گور خر) گذاشته اند. کیک زبرا را در خانه می توان به راحتی تهیه نمود اما برای تهیه این کیک باید […]


علت خراب شدن طرح کیک زبراکیک زبرا یکی از خوشمزه ترین کیک ها است که در طرح های دو یا سه رنگ تهیه می شود و به دلیل راه راه بودن نام آنرا زبرا (گور خر) گذاشته اند. کیک زبرا را در خانه می توان به راحتی تهیه نمود اما برای تهیه این کیک باید نکاتی را رعایت نمود تا طرح کیک خراب نشود. در این بخش از رویش علت خراب شدن طرح کیک زبرا و طریقه طرح دادن کیک زبرا را آورده ایم.چرا طرح کیک زبرا خراب می شود؟۱. مرحله ریختن مایه کیک در قالب را با دقت و حوصله انجام نمی دهید.۲. از دو پیمانه هم‌اندازه استفاده نمی کنید.با مراجعه به مطلب زیر میتوانید طرز تهیه کیک زبرا را به طور مرحله به مرحله بیاموزید و از بروز این مشکلات جلوگیری کنید.طرز تهیه کیک زبرا خوشمزه خانگیراه حل چیست؟ طریقه طرح دادن کیک زبرابرای جلوگیری از خراب شدن طرح کیک زبرا ترفندها و روش های زیر را با دقت انجام دهید:پس از تهیه مایه کیک آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و در دو کاسه بریزید.برای درست کردن قسمت کاکائویی، پودر کاکائو را با آب گرم ترکیب نمایید تا کاملا در آب حل شود، سپس به یکی از کاسه ها اضافه کرده و به آرامی با لیسک ترکیب کنید تا رنگ مایه کیک قهوه ای شود.فر را روشن کنید تا به خوبی گرم شود.درون قالب را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده کیک بپوشانید.از دو تا ملاقه هم‌اندازه استفاده کنید. با یکی از ملاقه‌ها کمی از مواد ساده را بریزید و اجازه دهید به صورت دایره ای وارد قالب شوند.با ملاقه دیگر به همان اندازه از مواد شکلاتی را روی مواد ساده بریزید و اجازه دهید همان فرم دایره‌ای را بگیرد.از مرکز دایره شروع به ریختن کنید تا کارتان آسان‌تر شود.مواد ساده و شکلاتی را تا آخر بریزید.با خلال دندان ابتدا از طرف مرکز آن را به چهار قسمت تقسیم کنید و همین روند را ادامه دهید.کیک را حدود ۳۰ دقیقه و با دمای ۱۸۰درجه در فر قرار دهید و با خلال دندان پخته شدن آن را چک کنید.

بیشتر بخوانید
چیکار کنیم که کوفته نه وا بره نه سفت بشه؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=25702

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها