داغ‌ترین‌ها

شوخی کاربران با کیسان دیباج بعد کشته شدن در گردن زنی بهترین و راحت ترین ورزش برای حفظ جان دیابتی ها دورهمی یوسف تیموری با فک و فامیل همسر اولش توضیح محسن کیایی درباره کاهش وزن ۳۵ کیلویی اش پیشنهاد آرایشگر سلبریتی ها برای تقویت مو شغل معین زد قبل خواننده شدن؛ برای اولین بار گفت دستور یه مربا هویج خوشمزه با تفاله هویج نظر شخصی شبنم قربانی درباره امین زندگانی آموزش کاپ کیک شکلاتی خوشمزه مخصوص وگان ها با نمک، اینجوری استرس رو سریع درمان میکنن عکس بامزه المیرا شریفی مقدم در روز اول مدرسه پست قبل ازدواجی کیوان ساکت اف برای شیدا خلیق تجمع آب در بدن نشانه چه مشکلی است؟ رویا نونهالی و همسرش جایی مشترک با ظریف و همسرش ادویه غذاهای گوشتی رستوران های لاکچری عشق مشترک محراب قاسم خانی و شقایق دهقان بعد جراحی و کشیدن دندان غذا و خوردنی چی بخورم؟ عکس زیرخاکی مسعود پزشکیان قبل ازدواج رفع شوری خیارشور با ترفند ساندویچی ها مازیار لرستانی با تیپ دامادی ظاهر شد

22

ایراد کجای کاره که باقلوا خمیر میشه؟

  • کد خبر : 26006
  • 11 دی 1400 - 21:49
ایراد کجای کاره که باقلوا خمیر میشه؟

علت خمیر شدن باقلواهای خانگی چیست؟باقلوا از محبوب‌ترین و خوشمزه ترین شیرینی هاست که در کشورهای مختلف از جمله ترکیه پخته و آماده می‌ شود. این شیرینی خوشمزه را می توانید در خانه تهیه و در کنار یک استکان چای داغ سرو نمایید. طرز تهیه باقلوای خانگی آسان است اما برای تهیه یک باقلوای ترد […]


علت خمیر شدن باقلواهای خانگی چیست؟باقلوا از محبوب‌ترین و خوشمزه ترین شیرینی هاست که در کشورهای مختلف از جمله ترکیه پخته و آماده می‌ شود. این شیرینی خوشمزه را می توانید در خانه تهیه و در کنار یک استکان چای داغ سرو نمایید. طرز تهیه باقلوای خانگی آسان است اما برای تهیه یک باقلوای ترد و خوشمزه باید نکاتی را رعایت نمود.چرا باقلوا خمیر می شود؟در پاسخ به این سوال میتوان ۲ دلیل را مطرح کرد که شامل:۱. اضافه کردن شربت وقتی باقلواها داغ هستنددر تهیه باقلوا به این نکته توجه کنید که زمانی که باقلواها داغ هستند، شربت را اضافه نکنید زیرا باقلوای شما خمیر می شود.۲. ریختن شربت داغ روی باقلواهمچنین شربت داغ را روی باقلواها نریزید زیرا احتمال خمیر شدن باقلواها وجود دارد.نکات مهم دیگربرای تهیه باقلوا، خمیر مخصوص باقلوا را که خمیری نازک و به صورت لایه لایه است را روی هم قرار داده و با مواد میانی مانند پسته و گردو و گاها بادام و فندق پر می کنند و در فر قرار می دهند تا آماده شود. سپس شربتی شیرین و خوشمزه را روی آن می ریزند تا باقلوا طعم شیرین و بی نظیری پیدا کند.برای تهیه باقلوا می توان از خمیرهای آماده استفاده نمود، درست کردن خمیر خانگی زمان بر بوده و با کمی غفلت کیفیت شیرینی را از بین می برد پس برای داشتن باقلوای خوشمزه و ترد بهتر است از خمیرهای آماده و مخصوص برای تهیه باقلوا استفاده نمایید.

بیشتر بخوانید
مهم‌ترین وسایل کیک پزی و شیرینی پزی را بشناسید
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=26006

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها