داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

6

طرز تهیه موکا؛ قهوه با لایه های شیر و شکلات

  • کد خبر : 26096
  • 16 دی 1400 - 22:19
طرز تهیه موکا؛ قهوه با لایه های شیر و شکلات

طرز تهیه قهوه موکا یا همان کافی موکاقهوه موکا از نوشیدنی‌های گرم بر پایه اسپرسو است که از ترکیب سس شکلات، قهوه و شیر و فوم شیرتهیه می شود. قهوه موکا بین دوستداران قهوه و شکلات که طعم تلخ قهوه را به تنهایی نمی پسندند، محبوبیت فراوانی دارد. در برخی کشورها کافی موکا را با […]


طرز تهیه قهوه موکا یا همان کافی موکاقهوه موکا از نوشیدنی‌های گرم بر پایه اسپرسو است که از ترکیب سس شکلات، قهوه و شیر و فوم شیرتهیه می شود. قهوه موکا بین دوستداران قهوه و شکلات که طعم تلخ قهوه را به تنهایی نمی پسندند، محبوبیت فراوانی دارد. در برخی کشورها کافی موکا را با نام موکاچینو می شناسند. در این بخش از رویش طرز آماده سازی کافه موکا را به سبک کافی شاپ ها و به صورت لایه لایه را به شما همراهان آشپزخانه رویش آموزش دهیم.مواد لازم برای تهیه قهوه موکامواد لازممقدارقهوه۳۰ میلی لیترپودر شکلات۱۵ گرمپودر کاکائو۱۵ گرمشیر۱۰۰ میلی لیترآببه مقدار لازمآموزش مرحله به مرحله تهیه قهوه موکا لایه لایهبرای آماده کردن قهوه موکا یا موکاچینوی خوشمزه ی خود، مراحل زیر را با دقت دنبال کنید:مرحله اول:آماده کردن سس شکلاتپودر کاکائو و پودر شکلات را با هم مخلوط کرده و مقداری آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا حالت کاراملی و شیره ای پیدا کند.مرحله دوم:دم کردن قهوهقهوه را آماده کنید، برای تهیه قهوه دمی اگر دستگاه قهوه جوش دارید. مخزن زیرین آن را با دو لیوان آب پر کنید و در ظرف بالایی پودر قهوه را بریزید به مقداری که پر شود و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید زمانی که شروع به جوشیدن کرد بلافاصله از روی حرارت بردارید. برای درست کردن قهوه بدون دستگاه پودر قهوه و مقداری آب سرد را مخلوط کرده و در شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید زمانی که شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید.مرحله سوم:آماده کردن شیر و فوم گیریمقداری از شیر را روی حرارت قرار دهید تا به دمای جوش نزدیک شود اما اجازه ندهید زیاد بجوشد.مقداری از شیر را برای درست کردن کف شیر و تزیین نگه دارید. برای تهیه کف شیر، شیر گرم (با دمای حدودا ۶۰ درجه سانتی‌گراد) را در فرنچ‌پرس بریزید و ظرف را تا نیمه پر کنید، با بالا و پایین کردن دسته مخصوص فرنچ پرس کف مورد نظر شما به دست می‌آید. می توانید با همزن دستی نیز کف شیر تهیه نمایید، بدین صورت که با استفاده از همزن دستی (لیسک) شیر گرم را به صورت رفت و برگشتی بزنید تا کف شیر حاصل شود.مرحله چهارم:سرو و تزئین کافه موکالیوانی را بردارید و ابتدا سس شکلاتی که آماده کرده اید را داخل آن بریزید، سپس قهوه خوش عطر و سپس شیر جوشیده شده را به آرامی روی آنها بریزید و در آخر کف شیر را اضافه کنید.برای تزئین می توانید از خامه زده شده و کمی وانیل و دارچین استفاده نمایید.نکات مهمبه جای پودر شکلات میتوانید از سس های شکلات آماده هم استفاده کنید.اگر دوست دارید قهوه شما کمی طعم تلخ تری داشته باشد، به جای پودر شکلات میتوانید چند تکه شکلات تلخ را به روش بنماری حل کنید (یعنی تکه های شکلات را در ظرفی ریخته و روی بخار آب در حال جوش قرار دهید و هم بزنید تا شکلات آب شود) و به مخلوط اضافه کنید.توصیه میشود از قهوه اسپرسو استفاده کنید اما اگر طعم تند اسپرسو را دوست ندارید، از قهوه دمی که طعم تلخی کمتری دارد، استفاده نمایید.برای تهیه سریع قهوه موکا که حالت لایه لایه ندارد، می توانید قهوه و آب سرد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند سپس آن را از روی حرارت بدارید. شیر را داغ کنید و تکه های شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا در شیر حل شود. شکر، قهوه و خامه را به شیر اضافه کنید و دائماً روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود. سپس در لیوان دلخواه ریخته و تزئین کرده و نوش جان کنید.قهوه موکا را می توانید به صورت سرد هم سرو نمایید یعنی بعد از آماده شدن قهوه موکا آن را برای چند دقیقه در یخچال قرار دهید.می توانید به جای استفاده از خامه از بستنی استفاده نمائید.نکات تکمیلی در مورد کافی موکاکافی موکا جزو نوشیدنی – نوشیدنی گرم میباشد و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد . کافی موکا را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
آموزش چند مدل پنکیک فوری با آب، بدون شیر و ...
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=26096

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها