آموزش مراحل پخت کیک در پلوپزکیک ها جزو خوشمزه ترین خوراکی ها در سراسر دنیا هستند که در طعم های متفاوتی تهیه می شوند. در بسیاری از رسپی ها برای تهیه کیک از فر استفاده می شود اما می توان کیک را بدون فر نیز تهیه نمود پس اگر به فر دسترسی ندارید می توانید کیک را به کمک انواع کیک پز های برقی و یا قابلمه در منزل بپزید. در ادامه این بخش از آشپزخانه رویش طرز تهیه کیک در پلوپز را آموزش می دهیم.مواد اولیهمواد لازممیزان لازمتخم مرغ۴ عددشکر۱ لیوانوانیلیکچهارم قاشق چایخوریکره آبشده۲۰۰ گرمشیر یا آب میوه دلخواه۸۰ سیسیآرد شیرینی پزی۱ لیوانبیکینگ پودر۱ قاشق چایخوریطرز تهیه:آرد و بیکینگ پودر را ۳ بار با هم الک کنید.زرده و سفیده تخممرغ ها را جدا کنید.زردههای تخممرغ را با شکر و وانیل مخلوط کنید و با همزن آنقدر بزنید که رنگ آنها روشن شود و پف کندکره آبشده و شیر یا آب میوه را با هم مخلوط کنید.سفیدههای تخممرغ را به مخلوط کره و آرد بیفزاید و به آرامی و با استفاده از قاشق چوبی به شکل دورانی هم بزنید تا پف سفیدهها نخوابد.پلوپز را از قبل روشن کنید تا کمی گرم شود.کف ظرف را چرب و آردپاشی کنید.مایه کیک را درون پلوپز بریزید و درب آن را ببندید.درجه حرارت پلوپز را زیاد کنید.بعد از ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درجه پلوپز را کم و ۱۵ دقیقه دیگر صبر کنید و در این مدت، درب پلوپز را باز نکنید اما مراقب باشید تا کیک نسوزد.کیک شما آماده است، نوش جانتاننکات مهممواد اولیه این کیک برای ۴ نفر می باشد.می توانید در پلوپز انواع کیک در طعم های متفاوت را بپزید.می توانید طی زمان پخت کیک، درِ پلوپز را دمکنی بگذارید.بعد از پخت کیک بلافاصله پلوپز را از پریز بکشید و در آن را باز کرده ووقتی کیک از داغی افتاد، سریع کیک را خارج کرده، بگذارید خنک شود، سپس سرو کنید.
فرمول پخت کیک اسفنجی، بدون فر با پلوپز
آموزش مراحل پخت کیک در پلوپزکیک ها جزو خوشمزه ترین خوراکی ها در سراسر دنیا هستند که در طعم های متفاوتی تهیه می شوند. در بسیاری از رسپی ها برای تهیه کیک از فر استفاده می شود اما می توان کیک را بدون فر نیز تهیه نمود پس اگر به فر دسترسی ندارید می توانید […]
- 677 بازدید
- بدون دیدگاه