داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

4

فرمول پخت کیک اسفنجی، بدون فر با پلوپز

  • کد خبر : 26156
  • 19 دی 1400 - 22:39
فرمول پخت کیک اسفنجی، بدون فر با پلوپز

آموزش مراحل پخت کیک در پلوپزکیک ها جزو خوشمزه ترین خوراکی ها در سراسر دنیا هستند که در طعم های متفاوتی تهیه می شوند. در بسیاری از رسپی ها برای تهیه کیک از فر استفاده می شود اما می توان کیک را بدون فر نیز تهیه نمود پس اگر به فر دسترسی ندارید می توانید […]


آموزش مراحل پخت کیک در پلوپزکیک ها جزو خوشمزه ترین خوراکی ها در سراسر دنیا هستند که در طعم های متفاوتی تهیه می شوند. در بسیاری از رسپی ها برای تهیه کیک از فر استفاده می شود اما می توان کیک را بدون فر نیز تهیه نمود پس اگر به فر دسترسی ندارید می توانید کیک را به کمک انواع کیک پز های برقی و یا قابلمه در منزل بپزید. در ادامه این بخش از آشپزخانه رویش طرز تهیه کیک در پلوپز را آموزش می دهیم.مواد اولیهمواد لازممیزان لازمتخم‌ مرغ۴ عددشکر۱ لیوانوانیلیک‌چهارم قاشق چایخوریکره آب‌شده۲۰۰ گرمشیر یا آب میوه دلخواه۸۰ سی‌سیآرد شیرینی‌ پزی۱ لیوانبیکینگ پودر۱ قاشق چایخوریطرز تهیه:آرد و بیکینگ پودر را ۳ بار با هم الک کنید.زرده و سفیده تخم‌مرغ ها را جدا کنید.زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کنید و با همزن آنقدر بزنید که رنگ آن‌ها روشن شود و پف کندکره آب‌شده و شیر یا آب میوه را با هم مخلوط کنید.سفیده‌های تخم‌مرغ را به مخلوط کره و آرد بیفزاید و به آرامی و با استفاده از قاشق چوبی به شکل دورانی هم بزنید تا پف سفیده‌ها نخوابد.پلوپز را از قبل روشن کنید تا کمی گرم شود.کف ظرف را چرب و آردپاشی کنید.مایه کیک را درون پلوپز بریزید و درب آن را ببندید.درجه حرارت پلوپز را زیاد کنید.بعد از ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درجه پلوپز را کم و ۱۵ دقیقه دیگر صبر کنید و در این مدت، درب پلوپز را باز نکنید اما مراقب باشید تا کیک نسوزد.کیک شما آماده است، نوش جانتاننکات مهممواد اولیه این کیک برای ۴ نفر می باشد.می توانید در پلوپز انواع کیک در طعم های متفاوت را بپزید.می توانید طی زمان پخت کیک، درِ پلوپز را دمکنی بگذارید.بعد از پخت کیک بلافاصله پلوپز را از پریز بکشید و در آن را باز کرده ووقتی کیک از داغی افتاد، سریع کیک را خارج کرده، بگذارید خنک شود، سپس سرو کنید.

بیشتر بخوانید
چرا لپه قیمه هام له میشن؟ راه حلش چیه؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=26156

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها