داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

6

طرز تهیه سس فرانسوی خونگی؛ به همین راحتی

  • کد خبر : 26209
  • 24 دی 1400 - 22:49
طرز تهیه سس فرانسوی خونگی؛ به همین راحتی

طرز تهیه سس فرانسوی خوشمزه خانگیسُس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه‌دادن به انواع غذاها به کار می‌رود. سس انواع مختلفی دارد که سس فرانسوی یکی از خوشمزه ترین آنها است. سس فرانسوی در تمامی سوپر مارکت ها و فروشگاه ها موجود می باشد اما می توانید این سس بی نظیر را در […]


طرز تهیه سس فرانسوی خوشمزه خانگیسُس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه‌دادن به انواع غذاها به کار می‌رود. سس انواع مختلفی دارد که سس فرانسوی یکی از خوشمزه ترین آنها است. سس فرانسوی در تمامی سوپر مارکت ها و فروشگاه ها موجود می باشد اما می توانید این سس بی نظیر را در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. در این بخش از آشپزخانه نمناک شما را با طرز تهیه سس فرانسوی آشنا خواهیم کرد.مواد لازم برای تهیه سس فرانسویمواد لازممیزان لازمآب نصفپیمانهسرکه( سرکه بالزامیک یا ساده یا سرکه سیب ) نصف پیمانهپودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات ۱ عددسس خردل فرانسوی یا سس دیژون یک ق غروغن زیتونیک پیمانهنمک و فلفلبه مقدار لازمطرز تهیه سس فرانسویمرحله اول:برای تهیه سس فرانسوی آب، سرکه و خردل را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا به خوبی ترکیب شود.مرحله دوم:به جای پودر آرومات که در سس فرانسوی استفاده می شود، پودر عصاره مرغ را بریزید.مرحله سوم:زمانی که مخلوط کن در حال کار کردن و ترکیب مواد است، از بالا داخل ظرف مخلوط کن روغن زیتون را آرام آرام اضافه کنید.مرحله چهارم:در صورت تمایل از نمک و فلفل استفاده کنید.سس فرانسوی شما آماده است، می توانید با غذا و سالاد خود میل فرمایید نوش جان….نکات مهماگر می خواهید سس فرانسوی را به مصرف سالادهای سبز برسانید، می توانید سس مایونز را با سس گوجه فرنگی, شکر, سرکه, نمک و فلفل مخلوط کنید تا سس فرانسوی به دست آید.در حالت عادی روغن با مایعات ترکیب نمیشود و آب زیر و روغن روی ترکیب می ایستد، سس خردل رل کاتالیزور این سس را ایفا میکند و مانع از بریدن سس می شود و باعث ترکیب آب و سرکه با روغن زیتون می شود.به جای خردل می‌توانید از عصاره قره قوروت یا عصاره تمرهندی استفاده کنید اما سس رنگ زیبایی نخواهد داشت.برای اینکه سس بریده نشود و روغن از سس جدا نباشد، روغن زیتون را کم کم به مخلوط کن بیافزایید.هر ۱ قاشق سوپ خوری سس فرانسوی هفتاد و پنج گرم کالری انرژی دارد.سس فرانسوی به عنوان چاشنی برای انواع سالاد، استیک، مرغ و انواع غذاهای گوشتی استفاده می‌گردد.

بیشتر بخوانید
نذری خوب چی بدم که زیاد گرون در نیاد؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=26209

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها