داغ‌ترین‌ها

ژست مثلا هنری علی شادمان در تولد ۲۸ سالگی اش سس اصلی ذرت مکزیکی اینطوری درست میشه + آموزش شوخی دور از انتظار ترلان پروانه با قیافه خودش+ عکس عجیب ترین بیماری هایی که در جهان وجود دارند تولد امید زندگانی در صفحه برادرش امین + عکس جذاب طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده برای ۴ نفر تیپ و قیافه ایرج طهماسب ۴۲ سال پیش + عکس تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی

6

راز خانم هایی که سالاد الویه شون معروفه

  • کد خبر : 26221
  • 26 دی 1400 - 22:50
راز خانم هایی که سالاد الویه شون معروفه

راز خانم های کدبانو برای خوشمزه شدن الویهسالاد الویه یکی از معروف ترین غذاهای بین اللمللی است که در ایران نیز محبوبیت زیادی دارد. این غذای خوشمزه که اصالتا متعلق به کشور روسیه می باشد، به صورت فینگر فود در مهمانی ها، تولد و حتی برای عصرانه سرو می شود. اکثر افراد طریقه تهیه الویه […]


راز خانم های کدبانو برای خوشمزه شدن الویهسالاد الویه یکی از معروف ترین غذاهای بین اللمللی است که در ایران نیز محبوبیت زیادی دارد. این غذای خوشمزه که اصالتا متعلق به کشور روسیه می باشد، به صورت فینگر فود در مهمانی ها، تولد و حتی برای عصرانه سرو می شود. اکثر افراد طریقه تهیه الویه را می دانند اما در این بخش از آشپزخانه نمناک رازهایی را برای خوشمزه تر شدن سالاد الویه آورده ایم که کمتر کسی از آن با خبر است.سالاد الویه را تبدیل به غذای دیگری نکنیدسالاد الویه از ترکیب مواد غذایی مانند تخم مرغ، سیب زمینی، مرغ (ژامبون)، خیار شور، نمک، فلفل سیاه، آبلیمو و سس مایونز به دست می آید. در کنار این مواد بسیاری از افراد به صورت دلخواه از مواد دیگری مانند فلفل دلمه ای، ذرت یا سوسیس و کالباس و…استفاده می کنند، استفاده از این مواد اختیاری است اما پیشنهاد می کنیم سالاد الویه را تبدیل به غذای دیگری نکنید.خیار شور را بشوییدبرای اینکه طعم سالاد الویه شما بهتر شود و غذای شما شور نشود، بهتر است قبل از استفاده از خیارشور، کمی آب روی آن بگیرید تا هم شوری از بین برود و هم بو و طعم بهتر پیدا کند.خیار شور را رنده نکنیدیکی از اشتباهاتی که برخی افراد در تهیه سالاد الویه مرتکب می شوند، رنده کردن خیارشور است، بهتر است خیار شور را رنده نکنید زیرا مواد آب می‌اندازند و شل می‌شوند. خیارشور‌ها را به صورت مکعبی ریز و نگینی خرد کنید و در آبکش یا سبد بریزید تا آب آن‌ها گرفته شود.هویج را رنده ریز نزنیدبرای اینکه هویج آب نیاندازد و موقع اضافه کردن به مواد، سالد الویه شل نشود، بهتر است هویج را با رنده درشت، رنده کنید و از رنده ریز استفاده نکنید.نمک به اندازه بزنیددر سالاد الویه شما از خیار شور استفاده می کنید پس لازم نیست بیش از حد نمک بیافزایید، بهتر است به خاطر استفاده از خیار شور در سالاد الویه، در افزودن نمک احتیاط کنید و یا نمک را حذف کنید.از تخم مرغ کمتری استفاده کنیداگر برای تهیه سالاد الویه خانگی، از مرغ استفاده می‌کنید، بهتر است از تخم مرغ آبپز کمتری استفاده نمایید.اندازه سیب زمینی باید متعادل باشدبرای تهیه یک سالاد الویه خوشمزه از مصرف زیاد سیب زمینی خودداری کنید و تعادل مواد را رعایت کنید زیرا در صورت استفاده زیاد از سیب زمینی مجبور خواهید شد از سس مایونز بیشتری استفاده کرده و طعم دیگر مواد به خوبی قابل تشخیص نخواهد بود.در صورت استفاده از کنسرو این نکته را فراموش نکنیداگر از کنسرو هویج، ذرت و نخود فرنگی استفاده می کنید، برای اینکه طعم خامی آنها از بین برود و شکل و شمایلشان حفظ گردد، باید قبل از استفاده، آن‌ها را در کمی کره تفت دهید.بوی زهم مرغ را از بین ببریداگر برای تهیه سالاد الویه از مرغ استفاده می کنید، برای خوشمزه شدن سالادتان حتما بوی زهم مرغ را هنگام طبخ از بین ببرید. فیله بدون استخوان یا سینه مرغ را با پیاز، هویج، فلفل دلمه، کمی فلفل سیاه و زردچوبه و آب بپزید.بیش از حد زردچوبه نیافزاییدهنگام پخت مرغ از افزودن بیش از حد زرد چوبه به آن خودداری کنید زیرا با اضافه کردن مرغ به سالاد الویه، رنگ آن تغییر خواهد کرد.از آب مرغ استفاده کنیدیکی از ترفندهای خوشمزه شدن سالاد الویه این است که آب مرغ را از صافی عبور دهید و به سیب زمینی‌های آبپز شده اضافه کنید تا مصرف مایونز کاهش یابد و هم طعم مرغ کاملا به خورد سالاد الویه برود. اگر میزان آب مرغ زیاد است، همه آن را اضافه نکنید.سس مایونز خانگی تهیه کنیداگر می خواهید طعم سالاد الویه شما بی نظیر شود، از سس مایونز خانگی استفاده کنید. سسی که خودتان در خانه تهیه می کنید، از سس هایی آماده خوشمزه تر خواهند بود.به سس ماست یا خامه بیافزاییدبرای خوشمزه شدن الویه مقداری خامه صبحانه، ماست چکیده یا ماست خامه‌ای به سس مایونز اضافه کنید.در افزودن آبلیمو دقت کنیداستفاده بیش از حد از آبلیمو، طعم الویه را تغییر می دهد پس در مصرف آبلیمو و اضافه کردن به سالاد الویه خانگی، دقت کنید. آبلیمو در حد یک قاشق غذاخوری یا کمتر، برای اینکه که بوی زهم تخم مرغ گرفته شود کافی است.فلفل سیاه فراموش نشودبهترین چاشنی سالاد الویه فلفل سیاه و آبلیموی تازه است پس حتما در تهیه سالاد الویه فلفل سیاه را فراموش نکنید.از شوید تازه استفاده کنیدبرای اینکه طعم لذیذ سالاد الویه را دوچندان کنید، هنگام سرو سالاد الویه به دلخواه روی آن مقداری شوید تازه خرد شده بریزید.سالاد الویه را به صورت سرد سرو کنیداگر می خواهید سالاد الویه را به صورت سرد سرو کنید، آن ساعتی در یخچال قرار دهید. سرو سالد الویه به صورت سرد سبب می شود، این غذای خوشمزه جا بیافتد. برای اینکه سالاد الویه قالبی داشته باشید، از قالب سیلیکونی (قالب ژله) به شکل قلب یا هر شکل دیگری استفاده ‌کنید و کمی قالب را با روغن مایع چرب کنید و الویه را در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید. وقتی الویه سرد شود به راحتی از قالب جدا می‌شود، روی الویه را با سس و خیار شور و… تزئین نمایید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه برنج فوری مجلسی برای مهمون سرزده
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=26221

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها