نکاتی برای خوشمزه و لعاب دار شدن عدسیعدسی یا آش عدس، یکی از آشهای اصیل ایرانی است که بسیار مقوی، خوشمزه بوده و در تمامی نقاط کشور طبخ می شود. عدسی غذای خوشمزه ای است که معمولاً به عنوان صبحانه خورده میشود اما میتوان در وعده های دیگر و یا به عنوان پیش غذا آن را سرو نمود.برخی از کدبانوهای ایرانی این غذا را بسیار خوشمزه و لعاب دار درست می کنند، آیا میدانید راز لعاب دار و خوشمزه شدن عدسی در چیست؟ اگر عدسی های شما همیشه شل و آبکی می شود و طعم خوبی ندارد، این بخش از آشپزخانه نمناک کمکتان خواهد کرد. پیش از ورود به نکات میتوانید با ورود به مطلب " آموزش صفرتاصد پخت عدسی مجلسی خوشمزه " ، مراحل پخت عدسی را مشاهده کنید.چگونه عدسی لعاب دار رستورانی بپزیم؟برای اینکه عدسی شما لعاب دار شود و آبکی نباشد، نکات زیر را رعایت کنید:استفاده از عدس مرغوببرای تهیه عدسی بهتر است از عدس ریز و مرغوب استفاده نمایید زیرا عدس های نامرغوب و دیرپز لعاب خوبی در غذا ایجاد نمی کنند پس عدسی بخرید که چروک و سوراخ سوراخ نباشد و وقتی در کاسهای از آب آن را خیس میکنید، عدسها ته ظرف باقی بمانند و به سطح آب نیایند. اگر عدسهای شما دیرپز هستند آنها را یا از چند ساعت قبل خیس کرده یا در زودپز نیم پز کنید.افزودن آردبرای لعاب دار شدن عدسی می توانید یک قاشق آرد را تفت داده و به آن اضافه کنید و یا می توانید برای عدسی ۴ نفری، ۱۵ دقیقه قبل از سرو غذا ۱ قاشق چایخوری آرد ذرت را در آب سرد حل کنید و به عدسی اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید.اضافه کردن سیب زمینیبرای اینکه عدسی شما غلیظ و لعاب دار شود، سیب زمینی را فراموش نکنید زیرا سیب زمینی باعث ایجاد لعاب در غذا میشود. شما میتوانید سیب زمینیها را خرد کنید و داخل موادتان بریزید تا بپزند اما پیشنهاد می کنیم برای غلیظ شدن عدسی سیب زمینیهای پخته شده را له کرده و بعد به موادتان اضافه کنید.له کردن عدسیبرخی خانم ها برای پخت عدسی روش دیگری دارند، آنها ابتدا عدس و سیب زمینی را می پزند و سپس پیازداغ را به آن می افزایند و با گوشتکوب مواد را می کوبند تا غلیظ و لعاب دار شود.افزودن بلغورروش های متفاوتی برای پخت عدسی وجود دارد، برخی درون عدسی بلغور جو می ریزند. ترکیب عدس و بلغور سبب لعاب دار و غلیظ شدن عدسی خواهد شد.استفاده از آب گوشتاگر میخواهید عدسی غلیظ تر و مقویتر و خوش طعمتر شود میتوانید به جای استفاده از آب از آب مرغ یا گوشت برای پخت آن استفاده کنید.روش های آشپزهای حرفه ای برای خوشمزه تر شدن عدسیبرای خوشمزه تر شدن عدسی این روش های سرآشپزان حرفه ای را امتحان کنید:برای خوشمزه تر شدن عدسی درون آن پیاز و سیر بریزید، سیر و پیاز را خرد یا رنده و با روغن تفت دهید تا طلایی شود. سبک و شیشهای شدن پیاز برای تهیه عدسی کافی نیست.برای خوشمزه تر شدن عدسی و از بین بردن طعم و بوی بد عدس قبل از پختن آن با مقداری آب خیس کنید و در زمان پخت عدس را جوشانده و کف آن را بگیرید.برای خوشمزه تر شدن عدسی به مقدار آبی که برای پختن عدسی اضافه میکنید، توجه نمایید.برای خوشمزه تر شدن عدسی از عدس ریز و مرغوب استفاده کنید،عدس های خارجی زودتر وا رفته و پوست آنها جدا میشود.برای خوشمزه تر شدن عدسی کمی قارچ را خرد کرده و به عدسی اضافه کنید و اجازه دهید کمی با هم بپزند.برای خوشمزه تر شدن عدسی، ادویه بسیار مهم است. پودر کاری بهترین ادویه برای عدسی است که همان طعم سنتی و قدیمی را به آن میدهد. زردچوبه، گلپر و زیره نیز طعم خوبی به عدسی خواهند داد.برای خوشمزه تر شدن عدسی، کمی گوشت چرخکرده، پیاز، رب و کمی ادویه را با هم تفت داده و به عدسی خود اضافه کنید، از آب گوشت، قلم یا گوشت ریش شده هم میتوانید استفاده کنید.برای خوشمزه تر شدن عدسی، هنگام سرو عدسی آبلیموی تازه یا آبغوره به آن اضافه کنید.برای خوشمزه تر شدن عدسی، می توانید عدسیتان را حتی با کمی کشک، خامه یا ماست هم سرو کنید.اضافه کردن رب گوجه فرنگی به عدسی سلیقهای است و میتوانید این غذا را بدون رب گوجه فرنگی نیز امتحان کنید.
شگرد خوشمزه و لعاب دار شدن عدسی
نکاتی برای خوشمزه و لعاب دار شدن عدسیعدسی یا آش عدس، یکی از آشهای اصیل ایرانی است که بسیار مقوی، خوشمزه بوده و در تمامی نقاط کشور طبخ می شود. عدسی غذای خوشمزه ای است که معمولاً به عنوان صبحانه خورده میشود اما میتوان در وعده های دیگر و یا به عنوان پیش غذا آن […]
- 684 بازدید
- بدون دیدگاه