داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

6

طرز تهیه چیز کیک اسنیکرز؛ یک خوشمزه ی جدید

  • کد خبر : 26249
  • 29 دی 1400 - 23:19
طرز تهیه چیز کیک اسنیکرز؛ یک خوشمزه ی جدید

آموزش کامل طرز تهیه چیز کیک اسنیکرزچیزکیک یا همان کیک پنیر، از محبوبترین دسرها برای دورهمی های خانوادگی یا دوستانه است که از مواد ساده تشکیل میشود و دستور پخت بسیار آسانی دارد. چیز کیک‌ها انواع مختلفی دارند، چیز کیک اسنیکرز یکی از چیز کیک های خوشمزه و فوق العاده با طعمی جادویی از پنیر، […]


آموزش کامل طرز تهیه چیز کیک اسنیکرزچیزکیک یا همان کیک پنیر، از محبوبترین دسرها برای دورهمی های خانوادگی یا دوستانه است که از مواد ساده تشکیل میشود و دستور پخت بسیار آسانی دارد. چیز کیک‌ها انواع مختلفی دارند، چیز کیک اسنیکرز یکی از چیز کیک های خوشمزه و فوق العاده با طعمی جادویی از پنیر، خامه، کارامل، شکلات و بیسکوییت است که می توانید دستور تهیه آن را از این بخش از آشپزخانه نمناک آموخته و برای عزیزانتان تهیه کنید.مواد لازم برای تهیه چیز کیک اسنیکرزمواد لازممقداربیسکوییت دایجستیو۲۰۰ گرمکره۱۲۰ گرمتخم مرغ۲ عددزرده تخم مرغ۱ عددپنیر ماسکارپونه۳۵۰ گرمخامه۱۰۰ گرمشکر۱/۲ پیمانهآرد سفید۲ قاشق غذاخوریگاناش ۱ پیمانهشکلات اسنیکرز۴ عددبادام زمینی تست شده۱/۲ پیمانهآموزش چیز کیک اسنیکرز به صورت مرحله به مرحلهبرای تهیه چیز کیک اسنیکرز باید طبق دستور به سه مرحله زیر عمل کنید:مرحله اول:طرز تهیه کراست لبه دارفر رو روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم شود.بیسکوئیت ها رو به وسیله غذاساز یا هر وسیله دیگه کاملاً پودر می کنیم.کره را آب کرده و اجازه می دهیم خنک شود، سپس به بیسکوییت ها می افزاییم.کره و بیسکوئیت را به خوبی با هم مخلوط می کنیم.یک قالب ۲۲ سانتی را با روغن مایع چرب می کنیم.مخلوط کره و بیسکوئیت را داخل قالب می ریزیم.به خوبی و با حوصله با انتهای یک استکان صاف و یا پشت قاشق مخلوط را فشار می دهیم تا از دیواره ها دو تا سه سانت بالاتر بیاد و در واقع یک کراست لبه دار درست شود.قالب را ده دقیقه داخل فر گرم شده قرار میدهیم.بعد از ده دقیقه قالب را از فر خارج می کنیم و زمانی که از حرارت افتاد، داخل یخچال قرار می دهیم.مرحله دوم:درست کردن فیلینگپنیر ماسکاپورنه یا پنیر خامه ای بدون نمک را از قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسد.پنیر را داخل یک ظرف مناسب میریزیم.پنیر و شکر را با همزن برقی مخلوط می کنیم تا یکدست و لطیف شود.به مخلوط پنیر و شکر، آرد را بیافزایید و هم بزنید.به مخلوط پنیری تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و بعد از افزودن وانیل با دور متوسط همزن هم می زنیم.سپس خامه را اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا همه مواد کاملاً با هم یکدست شوند.دو عدد از شکلات های اسنیکرز را به تکه های کوچیک تقسیم می کنیم.شکلات ها را به فیلینگ می افزاییم و با لیسک هم می زنیم.قالب را از یخچال خارج می کنیم و فیلینگ را روی کراست خنک شده میریزیم و به صورت یکنواخت پخش می کنیم.قالب را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۲ دقیقه قرار می دهیم. نکته:حتما یک ظرف پر از آب داخل فر قرار دهید.بعد از گذشت ۱۲ دقیقه درجه فر را کاهش داده و روی دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار می دهیم.بعد از پخت، فر را خاموش می کنیم. زمانی چیز کیک پخته است که کناره های چیز کیک کاملاً سفت و مرکزش حالت ژلاتینی داشته باشد.اجازه دهید چیز کیک ۱ ساعت در داخل فر خاموش بماند.بعد از یک ساعت چیز کیک را از فر خارج و ۷-۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید.مرحله سوم:طرز تهیه گاناش۱۰۰ گرم خامه را داخل یک تابه نچسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.وقتی خامه از کناره هایش شروع به حباب زدن نمود، ۱۵۰ گرم شکلات را به آن بیافزایید و حرارت رو خاموش نمایید.خیلی سریع شکلات و خامه را ترکیب نمایید تا کامل یکدست شوند.بعد از خنک شدن بادم زمینی های تست شده را خرد و به ترکیب شکلات و خامه اضافه کنید.چیز کیک را از یخچال خارج و مخلوط گاناش و بادام زمینی را روی فیلینگ پخش کنید و مجدداً برای ۱ ساعت دیگر داخل یخچال قرار دهید.پس از یک ساعت کناره های چیزکیک را با یک چاقوی تیز، از قالب جدا کرده و داخل ظرف سرو قرار دهید.دو تا اسنیکرز باقی مونده رو هم خرد می کنیم و روی گاناش به سلیقه خودمون میریزیم.نکات مهماز پنیر خامه ای پر چرب و بی نمک استفاده کنید.قبل از استفاده از پنیر آن را از یخچال بیرون آورده و اجازه دهید تا دمای آن به دمای اتاق برسد.تخم مرغ ها نیز بهتر است دمای اتاق برسد.نگران لغزنده بودن کیک بعد از زمان پخت نباشید زیرا کرم پنیری بعد از خارج شدن از فر تا زمانی که دمای آن کم شود به پخت خود ادامه می دهد.این دسر را می توانید دو روز در یخچال نگهداری کنید.چیز کیک را با شکلات اسکینرز تزئین نمایید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه پای گوشت تابه ای؛ یه غذای متنوع و جدید
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=26249

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها