طرز تهیه خمیر سمبوسه خانگی با کیفیتسمبوسه یکی از انواع غذاهای جنوبی و پرطرفدار است که دارای محبوبیت زیادی می باشد. این غذای محبوب ایرانی با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. در برخی از رسپی ها مواد سمبوسه را داخال نان لواش قرار داده و درون روغن سرخ می کنند اما در برخی دستورها برای تهیه سمبوسه از خمیر مخصوص سمبوسه استفاده می شود. طرز تهیه خمیر سمبوسه در منزل به راحتی امکانپذیر است. در این بخش از نمناک با طرز تهیه خمیر سمبوسه در منزل آشنا می شوید.مواد لازم برای تهیه خمیر سمبوسهمواد لازممقدارآرد۳ پیمانهنمک۱ قاشق چایخوریمایه خمیر۱ قاشق چایخوریروغن گیاهی۱ قاشق چایخوریآب گرم۱ پیمانهطرز تهیه خمیر سمبوسه در منزلدرون ظرفی مایه خمیر و یک پیمانه آب نسبتا داغی بریزید و اجازه دهید مایه خمیر به خوبی درون آب داغ حل شود.در ظرف دیگری آرد و نمک را با یکدیگر به خوبی مخلوط کرده و الک نمایید.به تدریج مایه خمیر را با آرد و نمک مخلوط کنید.روغن را به مخلوط آرد اضافه کنید.خمیر سمبوسه را با کمک دست ورز دهید تا خمیر حالت لاستیکی شکل بیابد.خمیر سمبوسه خمیر را به قطعه های کوچک و مساوی تقسیم کنید.قطعه های خمیر را گلوله کنید و به مدت ۶۰ دقیقه روی خمیرها را بپوشانید تا اصطلاحا ور آید یا افزایش حجم پیدا کند.بعد از به عمل آمدن خمیر با کمک وردنه به قطر ۳ میلیمتر گلوله های خمیری را باز کنید.داخل خمیر باز شده مواد میانی آماده شده سمبوسه را قرار داده و خمیر را بپیچید.سمبوسه های پیچیده شده را درون روغن تفت دهید.نکات مهمخمیر سمبوسه بدون مخمر نیز می توانید تهیه کنید.به جای یک لیوان آب گرم می توانید از یک لیوان شیر گرم استفاده کنید.این مقدار خمیر برای تهیه ۱۰ تا ۱۵ عدد سمبوسه کافی است. نکات تکمیلی در مورد خمیر سمبوسهزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه خمیر سمبوسه را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه خمیر سمبوسه جنوبی خوشمزه
طرز تهیه خمیر سمبوسه خانگی با کیفیتسمبوسه یکی از انواع غذاهای جنوبی و پرطرفدار است که دارای محبوبیت زیادی می باشد. این غذای محبوب ایرانی با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. در برخی از رسپی ها مواد سمبوسه را داخال نان لواش قرار داده و درون روغن سرخ می کنند اما در […]
- 640 بازدید
- بدون دیدگاه