داغ‌ترین‌ها

تیپ و قیافه ایرج طهماسب ۴۲ سال پیش + عکس تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم

6

طرز تهیه خمیر سمبوسه جنوبی خوشمزه

  • کد خبر : 26261
  • 30 دی 1400 - 23:20
طرز تهیه خمیر سمبوسه جنوبی خوشمزه

طرز تهیه خمیر سمبوسه خانگی با کیفیتسمبوسه یکی از انواع غذاهای جنوبی و پرطرفدار است که دارای محبوبیت زیادی می باشد. این غذای محبوب ایرانی با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. در برخی از رسپی ها مواد سمبوسه را داخال نان لواش قرار داده و درون روغن سرخ می کنند اما در […]


طرز تهیه خمیر سمبوسه خانگی با کیفیتسمبوسه یکی از انواع غذاهای جنوبی و پرطرفدار است که دارای محبوبیت زیادی می باشد. این غذای محبوب ایرانی با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. در برخی از رسپی ها مواد سمبوسه را داخال نان لواش قرار داده و درون روغن سرخ می کنند اما در برخی دستورها برای تهیه سمبوسه از خمیر مخصوص سمبوسه استفاده می شود. طرز تهیه خمیر سمبوسه در منزل به راحتی امکان‌پذیر است. در این بخش از نمناک با طرز تهیه خمیر سمبوسه در منزل آشنا می شوید.مواد لازم برای تهیه خمیر سمبوسهمواد لازممقدارآرد۳ پیمانهنمک۱ قاشق چایخوریمایه خمیر۱ قاشق چایخوریروغن گیاهی۱ قاشق چایخوریآب گرم۱ پیمانهطرز تهیه خمیر سمبوسه در منزلدرون ظرفی مایه خمیر و یک پیمانه آب نسبتا داغی بریزید و اجازه دهید مایه خمیر به خوبی درون آب داغ حل شود.در ظرف دیگری آرد و نمک را با یکدیگر به خوبی مخلوط کرده و الک نمایید.به تدریج مایه خمیر را با آرد و نمک مخلوط کنید.روغن را به مخلوط آرد اضافه کنید.خمیر سمبوسه را با کمک دست ورز دهید تا خمیر حالت لاستیکی شکل بیابد.خمیر سمبوسه خمیر را به قطعه های کوچک و مساوی تقسیم کنید.قطعه های خمیر را گلوله کنید و به مدت ۶۰ دقیقه روی خمیرها را بپوشانید تا اصطلاحا ور آید یا افزایش حجم پیدا کند.بعد از به عمل آمدن خمیر با کمک وردنه به قطر ۳ میلی‌متر گلوله های خمیری را باز کنید.داخل خمیر باز شده مواد میانی آماده شده سمبوسه را قرار داده و خمیر را بپیچید.سمبوسه های پیچیده شده را درون روغن تفت دهید.نکات مهمخمیر سمبوسه بدون مخمر نیز می توانید تهیه کنید.به جای یک لیوان آب گرم می توانید از یک لیوان شیر گرم استفاده کنید.این مقدار خمیر برای تهیه ۱۰ تا ۱۵ عدد سمبوسه کافی است. نکات تکمیلی در مورد خمیر سمبوسهزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه خمیر سمبوسه را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
خشک کردن توت سفید بدون اینکه سیاه بشه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=26261

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها