راز و روش حرفه ای ها برای خوشمزه شدن آبگوشتآبگوشت یا دیزی یکی از غذاهای اصیل و سنتی ما ایرانیان است که در جمعهای خانوادگی به خصوص در آخر هفته مهمان سفره های ماست. برای تهیه آبگوشت معمولا از گوشت، حبوبات، پیاز، گوجه و… استفاده می شود. در گذشته این غذا بیشتر طبخ می شد و در مهمانیها هم به عنوان یک غذای مقوی در سفره قرار میگرفت. اگر آبگوشت خوش رنگ و لعاب مادربزرگتان را به یاد آوردید، در آشپزخانه نمناک نکاتی را به شما می گوییم تا طعم آبگوشتتان مانند طعم آبگوشت مادربزرگتان شود.چه کار کنیم آبگوشتمان خوشمزه بشه؟نکات زیر را رعایت کنید تا آبگوشتی خوشمزه و خوش رنگ تهیه نمایید.گوشت گوسفندی به همراه دنبهاولین نکته خوشمزه شدن آبگوشت به گوشت آن مربوط می شود. بهترین گوشت برای درست کردن یک آبگوشت بی نظیر گوشت گوسفندی به همراه قلم و دنبه است. فراموش نکنید که گوشت گوسفندی همراه با چربی کافی می تواند بهترین انتخاب برای آبگوشت شما باشد.تهیه آبگوشت با گوشت گوساله هم امکانپذیر است اما بی شک گوشت گوساله نمی تواند لذت طعم گوشت گوسفندی را به غذای شما بدهد.خیس کردن نخود و لوبیانخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب خیس کنید. خیس خوردن نخود و لوبیا نه تنها سبب گرفته شدن نفخ آن خواهد شد بلکه در طعم نهایی و پخت سریعتر و بهتر آن تاثیذر دارد پس حبوبات را بخیسانید و چند مرتبه آبش را عوض کنید.گرفتن کف گوشتبسیاری از خانم ها برای اینکه رنگ آبگوشتشان خوب و خوش رنگ شود، در زمان جوشاندن گوشت کف روی آن را می گیرند اما توصیه می شود آب و کف اولیه گوشت را دور نریزید چون عملا بخش زیادی از ریزمغذیهای گوشت با این کار از بین میرود.استفاده از ظرف سنگیبرای خوش طعم شدن آبگوشت بهتر است آن را در ظروف سفالی و سنگی بپزید، اگر از دیزی سنگی استفاده می کنید، حتما از شعله پخش کن بین شعله مستقیم و ظرف دیزی استفاده کنید. با استفاده از این ظرف زمان پخت طولانی تر و درعوض طعم غذا خیلی بهتر و غذا جا افتاده تر می شود.کم کردن حرارتبرای لذیذ تر شدن آبگوشت در تمام مراحل پخت باید شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا جا بیفتد. آبگوشت هرچه مدت زمان بیشتری برای پخت داشته باشد و با حرارت ملایم طبخ شود، جا افتاده تر و خوشمزه و خوش رنگ تر می شود.استفاده از پیاز و سیربرای اینکه طعم آبگوشت خوب و خوشمزه شود و بوی زهم گوشت تا حدودی گرفته شود، حتما درون آبگوشت سیر و پیاز بریزید. بسیاری از افراد از سیر و پیاز به صورت درسته استفاده می کنند و در آخر پخت آنها را خارج می کنند و برخی دیگر پیاز و سیر را خرد کرده و کمی با گوشت تفت می دهند.مقدار مناسب آبیکی از نکاتی که در تهیه یک آبگوشت بی نظیر باید رعایت شود، این است که آب را همان ابتدای پخت به مقدار مناسب اضافه نمایید تا مزه غذا در اثر اضافه کردن چند مرحله آب در طول پخت، تحت تاثیر قرار نگیرد. حتما شش برابر حجم مواد آبگوشت، آب از قبل جوشیده سرد اضافه کنید.افزودن گوجه فرنگیاستفاده از گوجه در طعم آبگوشت تاثیر دارد. شما اگر از گوچه استفاده نمایید، نیاز کمتری به رب دارید و آبگوشت شما لذیذتر خواهد شد پس در زمان پخت آبگوشت گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و به دو نیم کرده و درون غذا بریزید.تفت دادن ربدر صورتی که غذای شما رنگ دلخواهتان را نداشت می توانید از یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی سرخ شده در کمی روغن، داخل غذا استفاده کنید.سرخ کردن پیازبرخی افراد برای تهیه آبگوشت پیازها را خرد کرده و با گوشت تفت می دهندو عقیده دارند این کار سبب خوشمزه شدن آبگوشت می شود.افزودن ادویه های لازمبهترین ادویه ها برای آبگوشت زرد چوبه و فلفل سیاه است. برای خوشمزه تر شدن آبگوشت حتما زردچوبه را با رب یا همان ابتدا با پیاز تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود. فلفل سیاه را به میزان دلخواه به غذا اضافه کنید.افزودن نمکافزودن نمک به آبگوشت در همان ابتدای پخت ممکن است سبب دیرپز شدن گوشت شود اما اگر می خواهید آبگوشتتان خوشمزه شود و زمان کافی برای پخت آبگوشت دارید، نمک را حتما در ابتدا به گوشت ها بزنید، در طعم آبگوشت بسیار تاثیر گذار است.استفاده از زعفرانبرای خوشمزه و خوش رنگ شدن آبگوشت هنگام سرخ کردن رب یک قاشق چای خوری زعفران دم کرده هم به آن بیفزایید تا نتیجه بهتری بگیرید.کوبیدن دنبهبرای خوشمزه شدن و خوشرنگ شدن آبگوشت، دنبه را در آخرهای پخت درآورده و در یک کاسه دیگه کوبیده و روی حرارت ملایم بگذارید و با رب گوجه تفت داده به آبگوشت اضافه نمایید.
راز خانم هایی که آبگوشت شون معروفه
راز و روش حرفه ای ها برای خوشمزه شدن آبگوشتآبگوشت یا دیزی یکی از غذاهای اصیل و سنتی ما ایرانیان است که در جمعهای خانوادگی به خصوص در آخر هفته مهمان سفره های ماست. برای تهیه آبگوشت معمولا از گوشت، حبوبات، پیاز، گوجه و… استفاده می شود. در گذشته این غذا بیشتر طبخ می شد […]
- 481 بازدید
- بدون دیدگاه