اصولی ترین روش درست کردن جوجه کباب خانگیجوجه کباب نمناک از جمله دستور تهیه های اصولی و اساسی می باشد که توسط بیشتر سرآشپز های رستوران ها رواج داده شده است ، پس همراه این پست باشید تا از این کباب خوش طعم هم لذت آشپزی و لذت مزه را ببرید.ابتدا لازم است که مواد جوجه کباب را آماده کنید : مواد لازم برای جوجه کبابجوجه:۷۵۰ گرم الی ۱ کیلو گرمآبلیمو:۲ قاشق سوپخوری زعفران حل شده (یا پاپریکا):مقداریروغن زیتون:۲ قاشق غذاخوریپیاز:۲ عددنمک و فلفلمواد مرینت شده جوجهمراحل اولیه آمادهسازی جوجه کبابوزن صحیح جهت برگزیدن جوجه کباب از ۷۵۰ گرم تا یک کیلو گرم است و این اندازه کباب جهت مصرف دو نفر معمولا کفایت میکند.جوجه را پس از شستن و پاک کردن حسابی خشک می کنیم و آنرا به طریق زیر خرد می نمائیم.طرز تهیه جوجه کباب اصولی و خوشمزهمرحله اولبال های جوجه را به طوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا می کنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا می نماییم (می توانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم).مرحله دومبعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا می نماییم.مرحله سومسپس به نسبت هر یک جوجه ۲ قاشق روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پایکارا و پیاز خرد شده مخلوط می نماییم.مرحله چهارمو جوجه را ۴ تا ۵ ساعت در این سس می خوابانیم.جوجه هارو چجوری به سیخ بزنیم ؟مرحله اولبعد قطعات جوجه را سیخ می کشیم ، به طوریکه ران ها و ماهیچه به یک سیخ و بال ها و گردن به سیخ دیگر و سینه ها به سیخ سوم باشند.مرحله دومابتدا سیخ های ران و بال را روی آتش یکنواخت می گذاریم و کمی آتش را باد می زنیم و سیخ ها را پشت و رو می کنیم.مرحله سومسپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به آنها میزنیم و کمی که برشته شد سیخ های سینه را روی آتش قرار می دهیم(چون گوشت سینه لطیف تر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود) وقتی قطعات جوجه طلایی و برشته شد.مرحله چهارم(و در طول مدت برشته شدن باید مرتب از سس روغن زیتون و آبلیمو روی آن بدهیم) کباب ها را منظم به طوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس می چینیم.مرحله پنجمسپس اطراف آن را با جعفری تزئین می کنیم و تا قبل از سرد شدن سرو می کنیم.جوجه کبابنکته های مهم جوجه کباببرش مرغ ها را باید طوری خرد کنید که نه خیلی کوچک و نه خیلی بزرگ باشند و در ابتدای قطعه قطعه کردن مرغ ، چربی ها را از آن جدا کنید.بهترین نوع خرد کردن پیاز برای مزه دار کردن جوجه ها این است که پیازها را خلالی خرد کنید.برای طعم دار کردن جوجه ها ابتدا آن را با روغن مایع (نه کره) کاملا بپوشانید و بعد نمک و آبلیمو را اضافه کنید تا جوجه ها سفت نشوند.به جای اینکه زعفران را به همه ی مواد جوجه کباب بزنید که تمامی مواد بوی زعفران و طعم اون رو بگیرند بهتره است یک ساعت در داخل زعفران دم کرده بخوابانید.نکات تکمیلی در مورد جوجه کبابزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد . جوجه کباب را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
قدم به قدم تهیه جوجه کباب اصولی با نکات آشپز معروف
اصولی ترین روش درست کردن جوجه کباب خانگیجوجه کباب نمناک از جمله دستور تهیه های اصولی و اساسی می باشد که توسط بیشتر سرآشپز های رستوران ها رواج داده شده است ، پس همراه این پست باشید تا از این کباب خوش طعم هم لذت آشپزی و لذت مزه را ببرید.ابتدا لازم است که مواد […]
- 699 بازدید
- بدون دیدگاه