داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

8

راز خانم هایی که کباب تابه ای شون معروفه

  • کد خبر : 26370
  • 09 بهمن 1400 - 23:49
راز خانم هایی که کباب تابه ای شون معروفه

راه و روش حرفه ای ها برای خوشمزه شدن کباب تابه ایکباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار است که می توانیم از آن به عنوان یک غذای ساده برای شام یا ناهار یا به عنوان یک غذای مجلسی استفاده کنیم. این غذا از ترکیب گوشت چرخ شده، پیاز، انواع ادویه، سس، […]


راه و روش حرفه ای ها برای خوشمزه شدن کباب تابه ایکباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار است که می توانیم از آن به عنوان یک غذای ساده برای شام یا ناهار یا به عنوان یک غذای مجلسی استفاده کنیم. این غذا از ترکیب گوشت چرخ شده، پیاز، انواع ادویه، سس، گوجه و… تهیه می شود. در این بخش از آشپزخانه نمناک تکنیک هایی را آورده ایم که به شما در خوشمزه تر شدن کباب تابه ای کمک خواهد کرد، طوری هرگز طعم این غذای خوشمزه فراموشتان نخواهد شد.میتوانید بهترین دستور تهیه کباب تابه ای خوشمزه را با آموزش تصویری و مرحله به مرحله، تنها با یک کلیک بر روی مطلب " طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه خونگی" بیاموزید.گوشت مرغوباولین راز خوشمزه شدن کباب تابه ای، به گوشت چرخ شده آن مربوط می شود. حتی‌الامکان از گوشت تازه استفاده نمایید. معمولا کباب تابه‌ای را با گوشت گوسفند می‌پزند که چرب‌تر است، اما اگر دوست داشته باشید می‌توانید به صورت نصف نصف از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید. حتی می‌توانید به جای گوشت قرمز کباب تابه‌ای را با مرغ بپزید. اگر گوشت شما یخ زده می باشد حتما بعد از باز شدن یخ آب اضافی آن را کاملا بگیرد.رنده کردن پیازبرای تهیه کباب تابه ای خوشمزه نباید پیاز را خرد نمایید، بلکه باید پیازها را رنده کرده و آب آن را بگیرید، زیرا اینگونه گوشتتان تردتر می‌شود. اگر پیاز را رنده نکنید و از قطعه‌های درشت آن در کباب تابه‌ای استفاده کنید، ممکن است پیاز ها خوب سرخ نشوند و تکه های درشت آن زیر دندان حس شود.استفاده از ادویهادویه در طعم کباب تابه ای تاثیرگذار است پس با ادویه مناسب به غذایتان طعم دهید. ادویه های کباب که شامل (فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق، زردچوبه و نمک) می شود را به ترکیب پیاز و گوشت چرخ کرده اضافه کنید. شما می توانید هم سماق را به مواد گوشت اضافه کنید هم در آخر روی کباب ها مقداری سماق بریزید. کمی دارچین هم به گوشت اضافه کنید، اضافه کردن دارچین اختیاری است ولی طعم کباب را خیلی خوب میکند.برای تهیه سس کباب تابه نیز از ادویه هایی مانند نمک و فلفل سیاه، پودر سیر نیز در این مرحله میتوانید استفاده کنید.ورز دادن گوشتبرای اینکه کباب تابه ای خوشمزه تر شود و طعم مواد در هم ادغام گردد، مواد گوشت و ادویه را خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط و منسجم شوند. برای این کار می توانید ۴۰ بار گوشت را داخل کاسه بکوبید تا منسجم شود یا مواد را با کمک استند میکسر یا تیغه خمیر زن غذاساز ورز دهید.استراحت دادن گوشتبرای این که مزه مواد خوب به خورد هم بروند، روی ظرفی که گوشت را ورز داده اید سلفون بکشید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت کمی تغییر رنگ بدهد و تیره‌تر و به اصلاح بیات شود.تفت دادن رببرای تهیه سس کباب تابه ای حتما رب را درون آب حل نکنید بلکه ابتدا آن را در یک تابه جداگانه خوب تفت دهید تا کاملا سرخ شود. این کار باعث می شود سس خوشرنگ تر و خوشمزه تری داشته باشیم.افزودن زعفرانبرای خوشمزه تر شدن سس کباب تابه بعد از تفت دادن سس گوجه فرنگی نصف فنجان آب به همراه زعفران دم کرده، کمی آبلیمو و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.برای لذیذتر شدن کباب تابه ای زمانی که گوشت ها در حال سرخ شدن هستند، ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را با ۲۵ گرم کره ذوب شده مخلوط کنید و در زمان پخت کباب با یک قلموی تمیز روی کباب بکشید.کم کردن شعلهاگر می خواهید کباب تابه ای شما خشک نشود و لذیذ تر شود، حرارت را کم کنید و اجازه دهید کباب تابه ای با شعله ملایم طبخ شود، اگر حرارت زیاد باشد مایه کباب آب نمی اندازد و خیلی سریع خشک می شود.استفاده از کرهبرای خوشمزه تر شدن کباب تابه ای اگر طعم کره را دوست دارید، هنگام سرخ شدن کباب تابه ای به آن کمی کره هم اضافه کنید و اجازه دهید هر سمت کباب ها به مدت ۲ دقیقه درون کره سرخ شود.استفاده از گوجهبرای خوشمزه شدن کباب تابه ای می توانید زمانی که گوشت را داخل تابه قرار داده اید، گوجه را به تنهایی روی کباب ها بگذارید و سس را کنار غذا سرو کنید یا سس را به همراه گوجه به کباب اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا سس به خورد گوشت برود.استفاده از فلفل دلمه ایبرای خوشمزه شدن کباب تابه ای می توانید فلفل سبز را لابه لای کباب بگذارید تا عطر فلفل را به خود بگیرد و لذیذتر شود.

بیشتر بخوانید
کیک خیس شکلاتی کافی شاپی اصل، فقط با این فرمول
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=26370

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها