طرز تهیه فلافل تند آبادانی با رسپی ساندویچی های جنوبفلافل یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و ارزان قیمت در سراسر جهان است که در جنوب کشورمان به خصوص شهر زیبای آبادان به صورت متفاوت و خوشمزه ای طبخ می شود. اگر یک بار طعم فلافل را در آبادان امتحان نمایید، طعم اصیل آن هیچگاه از خاطرتان نخواهد رفت، طعمی متفاوت که با عطر تند ادویهها و گرمای قلب مردمان جنوب در هم آمیخته شده و لذتی بیتکرار برای مسافران میسازند. در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه فلافلی متفاوت به سبک جنوبی ها را برایتان آورده ایم، این غذا را در کنار خانواده تهیه کرده تا دوباره طعم فلافل آبادانی برای شما تداعی شود.مواد لازم برای تهیه فلافل اصل جنوبیمواد لازممقدارنخود۳۰۰ گرمسیر۳ یا ۴ حبهپیاز ۲ عدد متوسطجعفری یا گشنیز خردشده تازه۱ قاشق چایخوریتخم گشنیز سابیده شده۱ قاشق چایخوریپودر زیره۱ قاشق چایخوریفلفل قرمز، زردچوبه، نمک، ادویه مخصوص فلافل۱ قاشق چایخوریطرز تهیه فلافل خوشمزه خونگینخود را به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یک ظرف آب بخیسانید تا کاملا نرم شده و نفخش برطرف شود.پس از اینکه نخودها به خوبی خیس خوردند آنها را به همراه سیر و پیاز دو مرتبه چرخ کنید.جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کنید.تخم گشنیز را به همراه زیره آسیاب کرده و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مایه فلافل اضافه کنید.برای اینکه فلافلتان تند شود و به سبک جنوبی ها باشد می توانید مقداری فلفل قرمز تند هم اضافه کنید.مواد فلافل را خوب مخلوط کنید تا ادویه ها با هم ترکیب شوند.مواد فلافل را دو ساعت درون یخچال قرار دهید تا مواد به خورد یکدیگر رفته و طعم فلافل عالی تر شود.مایه فلافل را از یخچال خارج نمایید و درون یک ظرف گود مانند شیر داغ کن روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید.پس از اینکه روغن داغ شد، مایه فلافل را با قالب فلافل شکل دهید و درون روغن بیاندازید.اگر قالب مخصوص فلافل ندارید، مقداری از مایه فلافل ببردارید و مانند کوکو کوچک به آن شکل دهید و آن را کمی تخت کنید و داخل روغن بیندازید.فلافل ها باید به صورت شناور در روغن سرخ شوند.فلافل ها را سرخ کنید و داخل یک توری فلزی بریزید تا روغن اضافی شان خارج شود.فلافل ها را می توانید با سس گوجه یا سس خردل یا سس انبه نوش جان نمایید.نکات مهم برای خوشمزه شدن فلافلآب نخودهای خیس شده را طی ۲۴ساعت،چندین بار عوض کنید.ادویه فلافل از ترکیب پودر انبه، فلفل سیاه، پودر زیره سیاه، زردچوبه، پودر زنجبیل، پودر سیر، پودر پیاز، پودر جعفری خشک، بیکینگ پودر تشکیل شده است.روغنی که فلافل را در آن سرخ می کنید، بهتر است زیاد باشد تا فلافل ها مغز پخت شوند.نباید بیش از حد ظرفیت ظرف فلافل داخل آن فلافل بیندازید زیرا اینکار باعث می شود فلافل ها به هم بچسبند.حرارت زیر ظرف فلافل باید خیلی ملایم باشد تا فلافل ها به طور کامل مغز پخت شوند.بهتر است از افزودن سیب زمینی، آرد و… برای تهیه فلافل استفاده نکنید.داخل فلافل تخم مرغ نزنید چون اصلا در رسپی فلافل تخم مرغ وجود ندارد.
فلافل اصل جنوب با طرز تهیه ای که قبلا جایی نخوندی
طرز تهیه فلافل تند آبادانی با رسپی ساندویچی های جنوبفلافل یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و ارزان قیمت در سراسر جهان است که در جنوب کشورمان به خصوص شهر زیبای آبادان به صورت متفاوت و خوشمزه ای طبخ می شود. اگر یک بار طعم فلافل را در آبادان امتحان نمایید، طعم اصیل آن هیچگاه […]
- 571 بازدید
- بدون دیدگاه