ادویه مخصوص برای خوشمزه شدن ماهیبا نزدیک شدن نوروز تقریبا تمام خانواده های ایرانی در تکاپو و جنب و جوش برای اجرای آداب و رسوم استقبال از سال جدید هستند. یکی از رسوم مهم نوروز که هنوز هم فراموش نشده است، رسم مهم غذای شب عید است. سبزی پلو با ماهی غذای محبوب و معروف بیشتر ایرانیان است که برای شب عید آماده می کنند. پیشنهاد می کنیم با این بخش از نمناک همراه شوید تا امسال عید طعم بی نظیری از ماهی را با ادویه هایی که در ادامه آورده ایم، تجربه کنید.با این ادویه ها ماهی شب عید را خوشمزه تر از هر سال بپزیداستفاده از ادویه ماهی به دلیل طبع گرم ادویه ها سبب متعادل شدن طبع ماهی و از بین رفتن بوی بد ماهی و خوشمزه شدن آن می شود.مواد لازم ادویه ماهیمواد لازممقدارپودر آویشن۳ قاشق چایخوریپودر زیره۲ قاشق چایخوریپودر پیاز۲ قاشق چایخوریفلفل قرمز۲ قاشق چایخورینمک۲ قاشق چایخوریپودر تخم گشنیز۲ قاشق چایخوریزردچوبه یا کاری۲ قاشق چایخوریفلفل سیاه۱ قاشق چایخوریپودر سیر۱ قاشق چایخوریدستور تهیه ادویه ماهیبرای تهیه ادویه ماهی خوشمزه به روش زیر عمل کنید:حتما ادویه ها را خودتان بگیرید و پودر کنید.تمام ادویه ها پودر شده را داخل یک کاسه مناسب بریزید.ادویه ها را به خوبی با هم مخلوط نمایید.ادویه ها را یک شیشه مناسب و تمیز و خشک بریزید.شیشه ادویه را در جای خشک و خنک نگهداری نمایید.این ادویه برای پخت انواع ماهی ها مورد استفاده قرار می گیرد.حدود نیم تا یک ساعت قبل از طبخ ماهی مقداری از این ادویه ترکیبی را روی ماهی بریزید تا ماهی شما به خوبی مزه دار شود، سپس با هر روشی که می خواهید ماهی را طبخ کنید.قاشق تمیز برای استفاده از ادویه به کار ببرید.
ادویه ماهی رستورانی؛ رازی که دنبالش بودی
ادویه مخصوص برای خوشمزه شدن ماهیبا نزدیک شدن نوروز تقریبا تمام خانواده های ایرانی در تکاپو و جنب و جوش برای اجرای آداب و رسوم استقبال از سال جدید هستند. یکی از رسوم مهم نوروز که هنوز هم فراموش نشده است، رسم مهم غذای شب عید است. سبزی پلو با ماهی غذای محبوب و معروف […]
- 885 بازدید
- بدون دیدگاه