داغ‌ترین‌ها

تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد

9

راز خانم هایی که خوراک لوبیاشون خوشمزه و غلیظه

  • کد خبر : 26686
  • 08 اسفند 1400 - 2:36
راز خانم هایی که خوراک لوبیاشون خوشمزه و غلیظه

ترفندهای عالی برای خوشمزه شدن خوراک لوبیا چیتی و قرمزخوراک لوبیا چیتی یکی از محبوب ترین غذاها در میان مردم جهان و یکی از پر مصرف ترین غذاهای کنسروی شناخته می شود. این غذای سالم را می توان با رسپی های متعددی طبخ کرد. اگر می خواهید از خوردن این غذای سالم و مقوی در […]


ترفندهای عالی برای خوشمزه شدن خوراک لوبیا چیتی و قرمزخوراک لوبیا چیتی یکی از محبوب ترین غذاها در میان مردم جهان و یکی از پر مصرف ترین غذاهای کنسروی شناخته می شود. این غذای سالم را می توان با رسپی های متعددی طبخ کرد. اگر می خواهید از خوردن این غذای سالم و مقوی در کنار خانواده تان لذت ببرید، در این بخش از آشپزخانه نمناک نکاتی را برای خوشمزه تر شدن خوراک لوبیا ارائه می دهیم تا طعم فوق‌العاده و بی نظیر آن در خاطرتان ماندگار شود.لوبیاها را بخیسانیدبرای اینکه لوبیای شما زودتر بپزد و نفخ آن گرفته شود، باید ابتدا لوبیاها را در کاسه ای بزرگ ریخته و به مدت ۶ ساعت خیس دهید، در این مدت ۲ مرتبه آب آن را تعویض نمایید. اگر زمان کافی برای خیساندن لوبیا چیتی ندارید، می توانید یک عدد خیار را نصف کنید و روی لوبیا قرار دهید. خیار موجب می شود که نفخ لوبیا از بین برود.پیاز داغ و سیرداغ فراموش نشودبرای اینکه طعم خوراک لوبیا شما عالی شود، پیاز داغ و سیرداغ فراموش نکنید. پیاز و سیر را بشویید و نگینی خرد کنید و با حرارت ملایم درون تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.سس تهیه کنیدبرای خوشمزه ترشدن خوراک لوبیا، گوجه فرنگی را شسته و روی تخته آشپزخانه خرد کنید. گوجه ها را مدام تفت دهید تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود و بعد کمی رب گوجه فرنگی را اضافه نمایید.سیب زمینی بیافزاییدبرای غلیظ و خوشمزه شدن خوراک لوبیا، سیب زمینی را پوست گرفته و بشویید و روی تخته آشپزخانه مکعبی کوچک خرد نمایید. می توانید سیب زمینی را خام درون خوراک لوبیا بریزید و یا اینکه داخل تابه ای روغن مقداری تفت دهید اما نباید سیب زمینی ها سرخ شوند. شما می توانید سیب زمینی را به صورت پوست کنده و سالم درون خوراک لوبیا بیاندازید و پس از پخت از خوراک لوبیا خارج کرده و پوره اش کنید و دوباره به خوراک بیافزایید.قارچ را فراموش نکنیدقارچ ها را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود، سپس به خوراک لوبیا بیافزایید و بگذارید بجوشد تا حسابی جا بیافتد.با ادویه طعم ببخشیدیکی از رازهای خوشمزه شدن خوراک لوبیا افزودن ادویه به آن است. می توانید برای خوش طعم و خوش رنگ شدن خوراک لوبیا ادویه هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه و نمک اضافه نمایید. دقت کنید استفاده از زردچوبه و مقداری زیادی رب رنگ خوراک لوبیا را تیره می کند. در صورت تمایل برای طعم دادن به خوراک لوبیا می توانید کمی پودر دارچین و پودر سماق و گلپر به این غذای سالم اضافه کنید.آرد گندم لعاب لوبیا را بیشتر می کندبرای غلیظ شدن خوراک لوبیا مقدار کمی آرد را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن داخل یک تابه کوچک تفت دهید و سپس به خوراک لوبیا اضافه کنید تا غلیظ تر شده و آبکی نباشد.اجازه دهید خوراک لوبیا خوب بپزدهمانطور که می‌دانید غذایی خوشمزه تر است که حسابی جا افتاده باشد، پس بگذارید خوراک لوبیا شما خیلی خوب بپزد. برای سرعت بخشیدن به روند پخت خوراک لوبیا می توانید آن را در زودپز به صورت نیم پز بپزید و سپس سس، قارچ و… خوراک را به صورت جداگانه تهیه کنید و با لوبیا ترکیب کنید و دوباره برای چند دقیقه روی گاز قرار دهید تا جا بیافتد.نکات دیگر برای طعم بخشیدن به خوراک لوبیابرای طعم دادن به خوراک لوبیا می توانید از آب لیمو ترش تازه یا سرکه استفاده کنید.برای بخشیدن طعم و عطر فوق‌العاده به خوراک لوبیا استفاده از یک عدد فلفل دلمه ای مناسب است.برای اینکه خوراک لوبیای شما عطر و طعم بی نظیری داشته باشد، اضافه کردن مقداری جعفری خرد شده به خوراک لوبیا عالی است.می توانید برای بخشیدن طعم به خوراک لوبیا در زمان پخت لوبیا کمی آب قلم به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید
از این آش خوشمزه تر تو عمرت نخوردی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=26686

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها